Şimdi Ara

rüyalarımın kızını buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onunla geçirdiğim,onunla konuştuğum her saniyeyi hiç bir zaman unatamayacağım kısıtlı bir zamanım var,tabiki sevgilim olduğunu sanacaksınız ama değil,hiç olmayacakta ,her konuştuğum da her yüzüme güldüğünde,her beni çağırışında bu anların ömrümün en paha biçilemez anlar olduğunu anlıyorum ve not alıyorum ama her güzel şey gibi buda bir gün bitecek biliyorum,gözüm telefonda beni aramasını bekliyorum ,güzel bir duygu ,şimdilik yazımı noktalıyorum o kızla yakında hiç görüşemeyeceğiz,görüşemeyeceğim zaman onun zihnimdeki yansımalarını buraya yazmayı planlıyorum ve yazımı şu güzel satırlarla tamamlıyorum.tabiki Bukowskinin

6 ya da 8 basiretsiz siyasetçi,
    veya 8 ya da 10 havalı yazar, besteci ressam
    yeter insanlığı
    50 yıl
    ya da daha fazla
    geriletmeye.
    size çok fazla gibi gelmeyebilir
    ama yarısıdır bir ömrün,
    büyük sanatın o çok gerekli
    doğal armağanını
    duymak, görmek, okumak varken
    mahrum kalacağın
    uzun bir süreç.
    size çok trajik gelmeyebilir
    ama bazen, belki, sabah
    ya da gece ya da öğle vaktinde
    kendinizi çok iyi hissetmediğinizde,
    asıl nedeni
    aslında sizin için olması gereken
    ama olmayanın eksikliğidir.
    üzerinde sadece külot bulunan
    bir sarışından değil,
    o olduğu zaman bile
    ruhunuzu kemiren bir şeyden
    söz ediyorum.

Charles Bukowski

• Oha aynı durumdayız.Ben 4 yıldır sevmekten öte hayranıyım.Onunla saatlerce oturup konuşurduk.Her konuyla ilgili bilgisi vardı dopdolu bir kızdı.Güzellik desen dünyalar güzeli bakmalara doyamazsın bir yandanda bakmalara kıyamazsın.Her şeyiyle rüyalar kızı ama hiç bir zaman olamayız çünkü benim için imkansız.Anca hayal edebiliyorum.Bugünde konustum onunla eskişehirde sırf onun için gidicem eskişehire buna değer bee.Ben çok şanslıydım çünkü kafalarımız onunla neredeyse tıpatıp aynıydı onun için çok sohbet ederdik ne yalan söyliyeyim onunlayken kimse umrumda olmazdı.Bir rakı sofrası sözü vardı bakalım bi gidebilirsek.

Sana gelirsek abartma bu kadar illaki çıkar karşına imkanlısı,kendine zarar verirsin böyle.Melankoli takılacaksan da abart en azından rakı sofrasında efkarlanacak yeni bir seçenek çıkarmış olacaksın.Benim karşıma bahsettiğim kızın beynini daha az güzel bir modeline aktarmışlar ve benim yanıma göndermişler gibi bir durum oldu.O kesinlikle olurdu da kaçırdık işte kazmalık bu ya ben bir mucize daha bekliyorum bakalım

• Bunu okuyacak DH'li daha anasından doğmadı
  • Allah herkesi sevdiğine kavuştursun , ne güzel duygu bu...
  • güzel duyguda kafayı bozmayın böyle hayranlık falan giderse balataları yakarsınız ki gidecekmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.