Şimdi Ara

rüyada kendini ölüyorken görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşk 1 aydır 2 güne bir kendimi ölürken görüyorum. resmen öldüğümü hissediyorum. bazen bıçaklanıyorum bazen silahla vuruluyorum. birinde uçakta yolculuk ederken uçak patladığını gördüm. ama en acılı olanı bıçaktı resmen hissettim vucuduma girerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAh0 -- 24 Şubat 2011; 9:38:54 >

• Ölürken tüm hayatın gözünün önünden film şeridi gibi geçtimi? Yada ak sakallı bir dedenin sana "Gel, gel" yaptığını gördünmü? Bunlar olmadıysa problem yok.
  • Dostum bugün bende rüya gördüm ağzımdan burnumdan şakır şakır kan akıyordu artık kendimi halsiz hisettim çok kan kaybımdan dolayı bi caddedeyim kimse yardım etmiyor falan dayanamadım düştüm halsizlikten sonra bana yardım ettiler falan işin ilginç bir yanı acısını kan kokusunu falan hissettim hala hatırlıyorum sabah kendime gelemedim. Sen birde bıçaklanmayı hissetmişsin nasıl his tahmin edemiyorum
  • basur başlangıcı demektir
  • Bıçak olayı gerçekten hissediliyor.. Ben de bıçaklandığımı hissettim.. Ama öldüğümü hiç görmedim, nedense o acıları çektikten sonra uyanıyorum ölme safhasına hiç ulaşamadım.. İşin ilginç yanı daha önce gerçekte hiç bıçaklanmamış biri olarak rüyada bıçaklanma hissiyatını algılama olayı çok tuhaf.. Belkide öyle bir his değildir bıçaklanmak ama bana çok gerçekçi gelmişti.. Ki daha öncede gerçekte bi insan bıçaklandığında şöyle hisseder gibi bir kritikte yapmadım hiç kendimle, ama rüyada oldu işte.. Beyin bunu nasıl üretiyor anlam veremiyorum...
  • Bende bıçaklanmıştım rüyamda,abi o nasıl bi histi ya eminim gerçektede öyle bi his yaratır,önce vücuduna bi metalin girdiğini hissediyosun o bölgede yanma kandan ısınma falan çok kötüydü yaaa
  • rüyada öldüğünü görmek ömrünün uzadığına işaretmiş sanırım. benim başıma geldi, etkisinden 2 gün uyuyamadım, rahat bi 20-30 kere çeşit çeşit yöntemlerle öldüm, uyandığımı sandım yine öldüm, rüya içinde 30 rüya hepsinden ölerek uyandım. kafayı yemeden gerçek hayata döndük şükür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyada gibi hissetmek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rüya benim istediğimi görürüm istediğimi döverim ama bi kere çatıdan düşmüştüm yanlışlıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

rüyada öldüğünü görmek ömrünün uzadığına işaretmiş sanırım. benim başıma geldi, etkisinden 2 gün uyuyamadım, rahat bi 20-30 kere çeşit çeşit yöntemlerle öldüm, uyandığımı sandım yine öldüm, rüya içinde 30 rüya hepsinden ölerek uyandım. kafayı yemeden gerçek hayata döndük şükür

Inception terk Şaka bir kenara gerçekten oluyor bana da oldu... Bi arada bu yüksekten düşme, atlama olayı oluyordu... Anasını satim hep o Matrix'deki Trinity'nin düşme sahnesi yüzünden o öyle bi yer etmişki beynime hep öyle sonu bitmeyen bi boşluğa düşüyorum :D Ve o düşme hissini gerçekten yaşıyor insan rüyada..

• Bende köydeyim memleketim Ordu kıyı tarafındaki dağlık alanda yaşıyorum ve her zaman köye doğru denizin 50-60 metre yukardan geldiğini görüyorum bütün köyü yutuyor ancak ben yukarda olduğum için ayaklarıma çok az su geliyor dağ aşağısı suyla kaplı ve bu rüyayı 15 gün aralıksız gördüm aynı seferde
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

quote:

rüyada öldüğünü görmek ömrünün uzadığına işaretmiş sanırım. benim başıma geldi, etkisinden 2 gün uyuyamadım, rahat bi 20-30 kere çeşit çeşit yöntemlerle öldüm, uyandığımı sandım yine öldüm, rüya içinde 30 rüya hepsinden ölerek uyandım. kafayı yemeden gerçek hayata döndük şükür

Inception terk Şaka bir kenara gerçekten oluyor bana da oldu... Bi arada bu yüksekten düşme, atlama olayı oluyordu... Anasını satim hep o Matrix'deki Trinity'nin düşme sahnesi yüzünden o öyle bi yer etmişki beynime hep öyle sonu bitmeyen bi boşluğa düşüyorum :D Ve o düşme hissini gerçekten yaşıyor insan rüyada..

Inceptionun kralını yaşadım hocam ne olsun daha Uyanıyorum, yüzümü yıkamaya gidiyorum kafam birden lavaboya düşüyor sudan boğulup ölüyorum Tekrar uyanıyorum, mutfakta yemek yerken çatal birden boğazıma giriyor ölüyorum, döngü böyle devam ediyor. Gerçekten uyandığımda şoka girmeme az kalmıştı valla..

• tek dert bende değilmiş oh be
  • Rüyalar tersine çıkarmış derler..hayrolsun..
  • Bunu çok yaşadım. Polislere vururken kurşunladım çatıdan atladım arabayla kaza yapıp parçalandım tam ölücekken her seferinden uyanıyorum ama göremiyorum öldüğümü.
    Bazen rüyada olduğumu biliyorum nasıl olsa rüya diyip balkondan filan atlıyorum o an uyanıyorum
  • Ben oldugumu gordum ve grcekten flimdeki gibi oldu uyandim birden aniden bi ara ruyalarimi kntrol ediyordm istdigim yerde istedigimk kisiyle oluyordum ruyadayim nasil olsa diyip kenidimi falan atiyordum ama artik yapamiyorum
  • quote:

koparttın abi ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Bunu çok yaşadım. Polislere vururken kurşunladım çatıdan atladım arabayla kaza yapıp parçalandım tam ölücekken her seferinden uyanıyorum ama göremiyorum öldüğümü.
    Bazen rüyada olduğumu biliyorum nasıl olsa rüya diyip balkondan filan atlıyorum o an uyanıyorum

bi gün gene rüyada sanıpda gerçekten atlama ha :D
  • off sorma ya.tapançayla vuruluyorum hissediyorum resmen.çok fenasi oluyor
  • ben bikere babamla beraber serserilerle kavga etmistim ama karabasan geldi bütün gücümü aldı :D

epey dayak yedim ve acı çekmiştim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: amd_ati

rüya benim istediğimi görürüm istediğimi döverim ama bi kere çatıdan düşmüştüm yanlışlıkla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.