Şimdi Ara

Rüyada istediğiniz şeyleri yapabiliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Rüyada istediğiniz şeyleri yapabiliyor musunuz?

(En Son Oy Tarihi: 6.5.2010)
Giriş
  • Arkadaşlar az önce açılan Astral konularından birini okurken aklıma geldi. Farkettim ki rüya gördüğüm zaman rüyada istediğim şeyleri yapamıyorum. Rüya kendiliğinden işliyor. Ben hiçbir şekilde karşı koyamıyorum, yada diyemiyorum hani şu yoldan yürüyeyim gi?bi. Olacak olan şeyler oluyor ve sonucunda uyanıyorum. Peki sizler rüyanızda istediğinizi yapabiliyor musunuz?

• normali bu zaten bi gariplik ama istediğini yapma durumu var
  • Bu Konu Beni Aşar adlı üyeden yardım bekliyorum.
  • Aslında bende de sorun var, rüya halinde birşey yapayım demiyorum. Şuraya gideyim diyemiyorum. Erkeklerin bazı geceler rüyada yaşadıkları şeyler de kendi kendine gelişiyor
  • Her istediğimi yapamasam da tehlike anında sıvışabiliyorum, hemen uyanırım
  • O şekilde değil ama bazen uyurken o an rüya gördüğümü farkediyorum ve uyanmak istediğmde ancak kendimi silkeleyerek uyanabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arada yapıyozz
  • Bazen cunup olmak ostemedigm zaman olmuyorum
  • hepsini kontrol ederim, yalnızca cinsel birleşme başlangıcında o anki insan içerisindeki haz ve heyecan duyguları nedeniyle uyanabiliyorum kontrolsüz.

Bazı rüyalarda karşımdaki şey beni öldürmek yada korkutmak isterse dalga geçebiliyorum.

Bazı rüyalarımda eğer yoldaysam ve insanlar geçiyorsa canım ne isterse (onları soymak ve ırzlarına geçmek) dahil ne istersem yapabilirim fakat ne zaman böyle bi rüyam olsa o kadar gerçekçi oluyor ki onlara yaklaşıp bir şey yapamıyorum gerçeklerse ve ilerisinde nelerin olacağı fikri baş gösteriyor.

2 gün önce rüyamda savaştaydım ve bilerek uyandırdım kendimi. bunun sebebi ortam içimi acayip şekilde karartmıştı "s....rim böyle muhabbeti bu ne a....koyim" diyip uyandırmıştım.

bu kontrol geliştikçe gördüğüm rüya yada hatırladığım rüya sayısı baya azaldı.

not : yorumlarım ciddidir & farklı gözükmeye ihtiyacım yoktur ayrıca ergen değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 6 Mayıs 2010; 8:18:43 >

• rüya gorsem yapıcamda göremiyom ki 1 hafta 1 dere goruyorum nerdeyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.