Şimdi Ara

Rüyada freni tutmayanlar :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rüyada arabayı sürüyorum hafif eğimli yerde duruyorum el frenini çektiğim halde yavaş yavaş geri kayıyor. Çevremde Bi kaç kişiye sordum onlarda da aynısı oluyomuş.hatta şaşırdılar bi tek bende oluyor sanıyodum dediler. Size de oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bende de bazen olur , mesela bi gün şehirler arası yolda gidiyorum biraz da hız var frene son gücümle basıyorum
    ama sadece aracın hızlanması engelliyor veya 20 km gibi cüzi bir miktar yavaşlatıyor arabada iyi viraj alıyo ama
    sonra korkuyla beraber uyandım
  • Bende rüyama doğan ve transit :) kullanmıştım(ayrı günlerde) ikisinde de frenlerin hiçbir etkisi yoktu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayak frenine basıp duramama , el frenini çekip duramamama , birilerinden kaçmaya çalışıp koşamamama , koşarken gittikçe yavaşlama ama halen onların bana yetişememesi ,ucu bucağı olmayan boşluktan düşme vs ne kadar saçma rüya varsa hepsi bende
  • Niye çoğu kişide oluyor acaba? Arabalar hayatımızın bir parçası olduğundan ve heralde fren patlarsa ne yaparız diye düşünüp senaryolar oluşturduğumuzdan bilinç altımıza yerleşiyor bence.rüyalarda görüyoruz ama herkesin aynı konu üzerine rüya görmesi garip

• Bana da 2-3 kez oldu. Ozellikle ehliyeti alacagim donemde. Sokakta araci parkedecegim ama fren tutmamisti. Egimli sokakta asagiya dogru hizlaniyordum :)) stres yapip uyanmistim.

• Bayağı yaygın demek ki. Var mı başka hikayesi olan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bununla ilgili değil ama ben de sürekli polisleri görüyorum kaçıyorum uçurumdan uçuyorum kaçarken vs vs :)
  • Nedense rüyamda arabayı bıraktığım yerde bulamıyorumUyanınca hemen pencereye çıkıp arabayı görünce bir oh çekiyorum
  • Ehliyet almadan önce ben de böyle rüyalar görüyordum araba çalınıyordu , işte birine vuruyordum veya fren tutmuyordu .

Sonra azaldı
  • Başlik çok sakat

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Başlik çok sakat

benzer seyler yazmak icin girmistim konuya.aman dikkat freni tutmayanlar,bu isin fitratinda kamyon devirmekte var

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Başlik çok sakat

Yeni farkettim

• Benzer bir konu vardı sanki. Bizşm teorimiz şuydu, ben de görüyorum aynı şekilde ve gören insanlarda genellikle yükseklik korkusu da var ve kontrolsüzlükten korkan insanlar. Bunlara uyanlar el kaldırsın lütfen :)

• çok nadir rüya görürüm ama araba ile ilgili gördüğüm her rüyada frenler tam tutmuyor, arabayı birazcık yavaşlatıyor o kadar yalnız değilmişim
  • Ulan bende de tutmuyor fren
  • Bi 5-6 kere böyle rüya görmüşümdür. Hem park ederken ya frene basarım tutmaz, ya el freni çekerim tutmaz yavaş yavaş kayar aha vuracak derken uyanırım hep.
  • Bende otoyolda baya hızlı giderken frene basıyorum basıyorum tutmuyor. Gişelere son sürat dalıp uyandığımı bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azure_wolf

çok nadir rüya görürüm ama araba ile ilgili gördüğüm her rüyada frenler tam tutmuyor, arabayı birazcık yavaşlatıyor o kadar yalnız değilmişim

her insan rüya görür ama çoğu kişi bunu hatırlamaz yada nadiren hatırlar
  • en son gördüğüm rüya;
    başkasının sürdüğü araca biniyorum, virajlı yollarda deli deli kullanıyor derken virajı alamayıp uçurumdan aşağı uçuyoruz..
    yani o an o duyguyu gerçekmiş gibi yaşamak çok acayip, bi anda uyandım neyse ki rüyaymış dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 13 Ağustos 2014; 15:24:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.