Şimdi Ara

Rüya icinde sonsuz yaşam ( +18´ler gelsin sadece )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olayi biraz aciklayayim size, sanki ben bir defa yasadim bunu ama malum rüya tam hatirlayamiyorum.... rüyadayken sanki sonsuza kadar orda kapana kisilmis oldugunuz hissi olur bazen, hic uyanamayacaksiniz tarzinda , sonsuz yasamdir o aslinda örnek vermek gerekirse 8-9 saat sonra uyancaksiniz ama bunu öyle hissetmiyorsunuz, cok pislik bir seydir bu yasayan var mi , beynin hangi kismindaki hangi sinirler bunu yapmayi basariyorsa cok fazla aciklama getirilebilecek bir sey degil sanirim

• lsd aldığım günün gecesi buna benzer bişey yaşadım
  • Öyle bir şey olmadı ama bir gecede çok sayıda rüya görmüştüm o çok allak bullak etmişti kafamı. Inception gibi olmuştu anlayacağınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Öyle bir şey olmadı ama bir gecede çok sayıda rüya görmüştüm o çok allak bullak etmişti kafamı. Inception gibi olmuştu anlayacağınız

Zaten her uykuda 25-30 tane rüya görüyormuşuz ama hatırlayabildiklerimiz sınırlıymış öyle duymuştum doğruluk payı nedir bilmem. Bende her uyandığımda 6-7 tane rüyamı net hatırlıyorum artık. Daha çok farketmeye başladım.
  • Rüya için 40 derece ateşle yatın.Rüyanın hasını görürsünüz geçen kumarhanede rulette 1 tl attım 80 tl aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

Olayi biraz aciklayayim size, sanki ben bir defa yasadim bunu ama malum rüya tam hatirlayamiyorum.... rüyadayken sanki sonsuza kadar orda kapana kisilmis oldugunuz hissi olur bazen, hic uyanamayacaksiniz tarzinda , sonsuz yasamdir o aslinda örnek vermek gerekirse 8-9 saat sonra uyancaksiniz ama bunu öyle hissetmiyorsunuz, cok pislik bir seydir bu yasayan var mi , beynin hangi kismindaki hangi sinirler bunu yapmayi basariyorsa cok fazla aciklama getirilebilecek bir sey degil sanirim

Hocam banada olmuştu rüyada olduğumu biliyorum ama rüya bir türlü bitmiyor.Ama onun çözümü uyumak rüyanın içinde uyumaya çalışınca uyanıyorsun enteresan işler yani

• başlığı nedense Rusya içinde okudum daldım hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonsuz rüya olmaz her ne kadar rüyada zaman hızlı geçse de sonsuzluk imkansız
  • Rüyanda sonsuz yaşam olduğunu hissetmezsin , rüyanda sonsuz yaşam hissettiğini görürsün.
  • Son günlerde hep rüya içinde rüya görüyorum :D
  • eğer 18 yaşından küçüklerin girmesini istemiyorsan başlığı değiştir bence çünkü böyle olunca girmeyecek olan bebeler bile +18 gördüğü için girecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P4Z

quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Öyle bir şey olmadı ama bir gecede çok sayıda rüya görmüştüm o çok allak bullak etmişti kafamı. Inception gibi olmuştu anlayacağınız

Zaten her uykuda 25-30 tane rüya görüyormuşuz ama hatırlayabildiklerimiz sınırlıymış öyle duymuştum doğruluk payı nedir bilmem. Bende her uyandığımda 6-7 tane rüyamı net hatırlıyorum artık. Daha çok farketmeye başladım.

Aynen ama öğlen ve akşama dogru o rüyaları unutuyor.bi yere not alsan bile onu gördüğünü hatırlamıyorsun.tabi bazı rüyalar çok etkiliyor olumlu veya olumsuz anlamda onların dışında dediklerim..

• Daha bugün yaşadım ve hep olumlu şeyler gördüm bi kaç gün önce sevgilimden ayrıldım ve yeni bir sevgilim oldugunu çok mutlu oldugumuzu falan gördüm ve bu hiç bitmiyecek sandım taaki güneş yüzüme vurana kadar..
  • şu rüyayıda çok abartıyorsunuz. millet artık rüyalarda yaşamaya başlamış herkes şov yapıyor rüyasında bi ben mal gibi yatıp kalkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

şu rüyayıda çok abartıyorsunuz. millet artık rüyalarda yaşamaya başlamış herkes şov yapıyor rüyasında bi ben mal gibi yatıp kalkıyorum

+1903

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle birşey yaşamadım ama neredeyse 10 saati geçen rüya gördüğümü hatırlarım. 10 saatten uzunmuş gibi hissettirdi ve bir çok olay vardı. Uyandığımda aslında içinde bulunduğum ortam ve hayata uyum sağlamam, kendime gelmem abartısız yarım-bir saat aldı. Çok anormal bir his oluşuyor öyle uzun süreli rüyalardan sonra.
  • Rüyamda bir yerde hapistim , istediğim zaman bi sedyeye yatıp orada ölcektim .İster 10 yıl ister 10 dakika . Delirmiş gibiydim . Uyandığımda hayatımın en içten nefesini aldığımı hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliMachine

bir kabus görmüştüm; karanlık içinde sürekli düşüyorum.hayatımda en berbat rüyaydı diyebilirim.

bir filmde görmüştüm; çoçuk karanlık içinde sürekli koşuyordu. Onu hatırladım.
  • Aynalarla çevrili bi yerdeydim ve sürekli aşağı düşüyordum

Uyandığımda hayata daha güzel bakmaya başlamıştım
  • rüyanızdan uyanmak istediğiniz zaman işeyin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.