Şimdi Ara

Rüya gördüm bi açıklayın beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi metrodaydım bi arkadasımla beraber. Aniden durdu metro, ama karanlık bir yerde değil, akköprüde filan yani o aradaki yerde. İnmedim başta, sonra sesler geldi indik. Merdivenler vardı, ordan giderken başka bir metro daha geldi, ezdi milleti bayaa. İnip raylarda bekleyen herkes öldü. Yalnız arkadaşa bakma filan dedim, kendim de bakmadım. Rahat 100 kişi vardı orda. Sonra eve gittim, farklı bir evdi. Girdim, tek çocuk olmama rağmen odada ranza filan vardı.
    Ben 2 senedir üniversite sebebiyle ayrı yaşıyorum ailemden. 2 arkadaş kalıyoruz bir evde. O da uzun zamandır kız arkadaşında kalıyor. Evde kafa gitti benim herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim bi arkadaşta bu rüyanın aynısını görmüştü 2 gün sonra toprağa verdik
  • Zengin olacaksın. Mutlu olacaksın. İşlerin yoluna girecek.

• Rüyaların tersi çıkar
  • Rüya tabirlerine ne zaman baksam ya bolluk ya yokluk en iyisi hiç merak etmemek
  • Testi açıkta kalmıştır olur arada sağlam ört uyurken
  • Üstün acık kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gerçektende
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rüyanın tersi çıkarmış.Metro sana binecek.

• Arkadaşınla metroya bineceksin.Metro aniden duracak.Ama karanlık bir yerde değil, Akköprü'de falan o aradaki yerde duracak.Başta inmeyeceksin.Sesler gelince ineceksin.Merdivenlerin ordan giderken başka bi metro gelip raylarda bekleyenleri ezecek ama sen bakmayacaksın arkadaşına da bakma falan diceksin.Rahat bi 100 kişi olacak orda.Sonra eve gideceksin ama farklı bi eve.Tek çocuk olduğun halde odada ranza olacak.
  • adam uyumuş uyanmış, la bide rüya görmüş biz daha uyucaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.