Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim gözlemlediğim kadarıyla sese sınırlama getiriyor o işlem, 12de de vardı ben onda da kapatırdım ama bunda daha belirgin bir rahatsızlık veriyor..Kapanırsa sesi filtre etmeden engellemeden doğrudan veriyor.
    kontrol panelinin en solundaki barı yukarı aşağı oynatarak şiddetini kendin belirlemelisin. Bende şuanki ses gerçekten çok iyi, 13te jriverın en büyük özelliği olan dolgunluk biraz daha artmış gibi sanki

quote:

Orjinalden alıntı: sykra
    Arkadaşım 12 vardı bende 13 yükledim ve dediğin kısımlara baktım overflow handling kısmını non ' a getirdiğimde ses artışı oluyor bu seste bozulma yaratırmı vs amacı nedir bunun açıklarsan sevinirim bende seste bozulma olmadıda teknik açıdan non yapınca neden ses artıyor saol birde bu 12 de kendiliğinden non muydu ?
  • görüşlerini paylaştığın için teşekkürler. Sizin gibi düşünmüyorum. misal sıradan veya onboard ses kartı kullanan binlerce insan xpde ve vistada ki ses farkının biliyor. Vista ciddi anlamda bir ses farkı sunuyor xpye oranla. bunların 2sininde yazılım olduğunu düşünecek olursak eğer seçilecek doğru yazılımla çok daha kaliteli ses elde etmenin olası olduğunu söylemekte mümkün...
    quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

walla programı denedım ses kalıtesı oyle ruya gıbı felan değil

aimp media player ile karsılastırmasını yaptım aralarında zerre kadar ses farkı da yok

saten player cıkacak ses kalitesinde cok buyuk rol oynamıyor daha cok gorsellık ve kullanım kolaylığı sağlıyor
    guncel surumlu playerların hemen hemen hepsı belırlı standartları desteklıyor

bılgısayarına yenı bır player kurupda ruya gıbı ses cıkmasını bekleyenlerede şaşıyorum

sonuc: hıcbır fark yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

görüşlerini paylaştığın için teşekkürler. Sizin gibi düşünmüyorum. misal sıradan veya onboard ses kartı kullanan binlerce insan xpde ve vistada ki ses farkının biliyor. Vista ciddi anlamda bir ses farkı sunuyor xpye oranla. bunların 2sininde yazılım olduğunu düşünecek olursak eğer seçilecek doğru yazılımla çok daha kaliteli ses elde etmenin olası olduğunu söylemekte mümkün...

xp ile vista arasındakı ses farkı vıstanın hd ses desteğinden kaynaklanıyor

player ların normalde ses kalıtesıne bır etkısı yok

sadece kullanın efektler ile sıstemınızın eksıklerını tamamlamıs oluyorsunuz

amac muzığı en doğal halıyle dınlemek ıse hıcbır eq ayarı , stereo genısletme efektı yada bass guclendırme efektı gıbı seylerın hıcbırını kullanmadan playerın kalıtesıne bakmak

ama sız dıyosanızkı benım sıstemının tızı eksık bu programdakı x-bılmemne efektı guzel tız verıyor guzel ses cıkıyo

buda sızın kullandığınız sıstemın eksıklığıdır sızde bunu yazılımların efeklerı ıle duzeltıyosunuz fakat bu arada muzığın orjınallığıne bozmus oluyorsunuz

• Aslında kendiniz de söylemişsiniz yazılımın önemini...

Vistanın sıradan streo hopörlörle bile farkedilecek bir ses farkı vadetme sebebi sadece hd desteği değil doğrudan kernel stream üzerinden yani sesi doğrudan ses kartı üzerinden işlemesinden dolayıdır. Dolayısıyla bu bir yazılım getirisidir.. Sözüm meclisten dışarı yazılımı insanlar son zamanlarda çok küçümser oldular, ama bilirmisinizki donanım üreticilerinin çoğunun yazılım mühendislerinin donanım mühendislerinden çok daha fazladır. Çünkü donanımların yapıları yazılımların yapılarına göre daha az karmaşıktır. Çok iyi bir donanımı iyi bir software olmadan düzgün programlamak ve tam performansında kullanmak mümkün değildir.

Demek istediğim şudur ki yukarıda sizinde söylediğiniz gibi ama hd yi aktifleştirme ama kernele yönlendirme ama diğer donanım özelliklerinden daha iyi faydalanabilmek için uyumlu ve kaliteli bir yazılım gerekir. İşte bu nokta da software ler arasındaki farklar ortaya çıkar.. A programını b programından iyi yapan şeylerdir bunlar.. Tıpkı sizin de dediğiniz gibi hdyi veya başka bir şeyi aktifleştirebilen vista xpden daha iyi bir yazılım oluverir ses konusunda.. aynı şekilde j river gibi yazılımlarıda ön plana çıkartan artılardır bunlar.

umarım anlatabilmişimdir..

quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

xp ile vista arasındakı ses farkı vıstanın hd ses desteğinden kaynaklanıyor

player ların normalde ses kalıtesıne bır etkısı yok

sadece kullanın efektler ile sıstemınızın eksıklerını tamamlamıs oluyorsunuz

amac muzığı en doğal halıyle dınlemek ıse hıcbır eq ayarı , stereo genısletme efektı yada bass guclendırme efektı gıbı seylerın hıcbırını kullanmadan playerın kalıtesıne bakmak

ama sız dıyosanızkı benım sıstemının tızı eksık bu programdakı x-bılmemne efektı guzel tız verıyor guzel ses cıkıyo

buda sızın kullandığınız sıstemın eksıklığıdır sızde bunu yazılımların efeklerı ıle duzeltıyosunuz fakat bu arada muzığın orjınallığıne bozmus oluyorsunuz

• Teşekkürler
  • DFX Audio Enhancer 9.102 for JRiver MediaCenter-MusicMatch Jukebox-RealPlayer-Winamp-WMP

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!

http://www.fxsound.com/
  • 13 sürümünün yalnız mp3 çalan ve ücretsiz versiyonu yok mu?
  • Deneyeceğim ama winamptan vazgeçeceğimi sanmıyorum
  • merhabalar.
    programı yeni indirdim ve çok beğendim. yalnız image ve video bölümlerindeki dosyaların istiflemesini (doslayara bakışı) içinde bulundukları klasörlere göre ayarlayamıyor muyuz acaba?
  • ben bu akşam yine eski dost winampi deneyeyim dedim, 2 parça çalıp kaldırdım..tahammül edemiyorum bu programdan sonra :)
    quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Deneyeceğim ama winamptan vazgeçeceğimi sanmıyorum
  • bana pek rüya gibi gelmedi ben windows media playerdan memnunum winamp ta değil
  • ilk sayfadaki link çalışmıyor... ücretsiz sürüm için bu linki deneyebilirsinizhttp://files.jriver.com/mediajukebox/MediaJukebox12.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkanxp

ilk sayfadaki link çalışmıyor... ücretsiz sürüm için bu linki deneyebilirsinizhttp://files.jriver.com/mediajukebox/MediaJukebox12.exe

verdiğiniz linkteki sürüm 12.0.49.0
    13 versiyonu ile arasında çok bi fark var mı acaba ? Şimdi yükledim evet gerçekten ses kalitesi güzel, THX 550 5+1 ses sistemim var gerçekten güzel sesler aldım

ama son versiyona geçmek lazım, equalizer ayarlarını da tam yaparsak daha da güzel ses alıcam help me

• quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: Comet

Hocam bu program bütün ipligimizi pazara serdi.. Kurulumdan sonra bi arama tarama yapti ki evlere senlik..Bütün adult video resim albüm fotolarim ne varsa serdi ekrana

iyiki söyledin o zaman ben hiç yüklemiyim bu programı

• Bende de audigy 2 zs ve z5500 var bu program sayesinde sağlam bi eq ayarıyla dinlediğiniz parçanın en ince detayında tutunda en güçlü bass larına kadar her türlü algoritmaları algılıyabiliyorsunuz tekrar technics e teşekkürlerimi sunuyorum
  • Bulunsun mesajım
  • dvd lerdeki dts çözüyor fakat normal dts audio parçaları algılamadı ? halleden warmı acaba?
  • yazılımın 17. versiyonu çıktı.. ses kalitesi şarap gibi artıyor, hala bilmeyenlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkanxp

ilk sayfadaki link çalışmıyor... ücretsiz sürüm için bu linki deneyebilirsinizhttp://files.jriver.com/mediajukebox/MediaJukebox12.exe

Media Center v.17 ile , Jukebox ücretsiz sürüm v.14 ile güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 11 Aralık 2011; 17:03:05 >
  • teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.