Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Winamptan iyimi beyler,library falan kullanışlımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Winamptan iyimi beyler,library falan kullanışlımı.

aradığım şey öncelikli olarak ses kalitesi ise j river ı deneyebilirsin gönül rahatlığıyla.

winamp rakibi olmadı hiç bir zaman j riverın
  • 5.1 dolby digital kulaklık ile müzik dinliyorum programdaki ses ayarlarını pek anlamadım en iyi ses kalitesi için hangi ayarları aktif hale getirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bu programı 2007den beri kullanıyorum ses kalitesi olarak bence piyasadaki en iyi media player bu konuda tartışmam. Çok dolgun ses veriyor ama stabilite açısından çok kötü ne yazikki. Donanım kullanımı konusunda da çok bonkör eskiden virüs taraması yaparken teklerdi.:)
    Jetaudio default player bende, stabilite açısından çok daha önde olduğu için, ama keyif için J River media center en iyisi.
  • Winampla arasında pek fark yok. Winamptan biraz daha berrak bir ses sunuyor sadece hepsi bu. Fakat kullanımı zor geldi bana. Şarkıları bulmakta zorlanıyorum. Mesela Windows Media Player'da çalma listesi oluşturuyorsunuz, sol üst köşeden çalmasını istediğiniz listeyi seçiyorsunuz. Burada çalma listesi oluşturma da yok, direkt karışıyor listeler. Karışmaması için yeni kitaplık açmak lazım galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut90

5.1 dolby digital kulaklık ile müzik dinliyorum programdaki ses ayarlarını pek anlamadım en iyi ses kalitesi için hangi ayarları aktif hale getirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

Programın ayarları değişmiş sanırım. 6 yıl geçmiş tabi aradan. Yeni ayarlarla programı nasıl ayarlamamız gerektiğini biri anlatırsa iyi olur.
  • Bu programın tek sevmediğim özelliği, sıradaki şarkıya geçerken önceki şarkının çalışı devam ediyor. Mesela, şarkıyı yeniden başlatınca da oluyor bu. Şarkı hem kaldığı yerden devam ediyor, hem de en başından başlıyor. 2-3 saniye kadar sürüyor bu önceki şarkının devamını çalma olayı. Kötü bir şey.

Edit: Ha bir de bu program şarkıları tam çalmıyor, sonuna yaklaşınca sıradakine geçiyor. Bunu da belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 18 Temmuz 2012; 0:17:18 >
  • O kadar övülüyorsa birde biz deneyelim :)
  • vlc ile aralarında ne fark var,hangisi üstün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Winampla arasında pek fark yok. Winamptan biraz daha berrak bir ses sunuyor sadece hepsi bu. Fakat kullanımı zor geldi bana. Şarkıları bulmakta zorlanıyorum. Mesela Windows Media Player'da çalma listesi oluşturuyorsunuz, sol üst köşeden çalmasını istediğiniz listeyi seçiyorsunuz. Burada çalma listesi oluşturma da yok, direkt karışıyor listeler. Karışmaması için yeni kitaplık açmak lazım galiba.

winample biraz mı fark var :)

j riverdan beri ben winamp indirmedim, kullanımı zor gelebilir belki bilemiycem, ama ses kalitesi muazzam farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

vlc ile aralarında ne fark var,hangisi üstün?

vlc ile farklı yazılımlar j river, daha çok mp3 lerinizde daha iyi ses kalitesi için tercih etmelisiniz.
  • quote:

Bu programın tek sevmediğim özelliği, sıradaki şarkıya geçerken önceki şarkının çalışı devam ediyor. Mesela, şarkıyı yeniden başlatınca da oluyor bu. Şarkı hem kaldığı yerden devam ediyor, hem de en başından başlıyor. 2-3 saniye kadar sürüyor bu önceki şarkının devamını çalma olayı. Kötü bir şey.

Edit: Ha bir de bu program şarkıları tam çalmıyor, sonuna yaklaşınca sıradakine geçiyor. Bunu da belirtmek isterim.

program ayarlarında, geçiş ayarlarından fade özelliğini kişiselleştirmeniz mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

vlc ile farklı yazılımlar j river, daha çok mp3 lerinizde daha iyi ses kalitesi için tercih etmelisiniz.

mp3 den ziyade dts ve yüksek kaliteli müzik dinlerim şu ana kadarda vlc den memnunum,teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

mp3 den ziyade dts ve yüksek kaliteli müzik dinlerim şu ana kadarda vlc den memnunum,teşekkürler.

flac gibi mi?
    j river'ı deneyebilirsiniz, eğer ses kartını aldıysanız :D bir de ses sistemi de iyiyse, performansı hoşunuza gidecektir
  • quote:

quote:

Winampla arasında pek fark yok. Winamptan biraz daha berrak bir ses sunuyor sadece hepsi bu. Fakat kullanımı zor geldi bana. Şarkıları bulmakta zorlanıyorum. Mesela Windows Media Player'da çalma listesi oluşturuyorsunuz, sol üst köşeden çalmasını istediğiniz listeyi seçiyorsunuz. Burada çalma listesi oluşturma da yok, direkt karışıyor listeler. Karışmaması için yeni kitaplık açmak lazım galiba.

winample biraz mı fark var :)

j riverdan beri ben winamp indirmedim, kullanımı zor gelebilir belki bilemiycem, ama ses kalitesi muazzam farklı

Muazzam fark falan yok. Aralarında çok az bir fark var.

• quote:

quote:

Bu programın tek sevmediğim özelliği, sıradaki şarkıya geçerken önceki şarkının çalışı devam ediyor. Mesela, şarkıyı yeniden başlatınca da oluyor bu. Şarkı hem kaldığı yerden devam ediyor, hem de en başından başlıyor. 2-3 saniye kadar sürüyor bu önceki şarkının devamını çalma olayı. Kötü bir şey.

program ayarlarında, geçiş ayarlarından fade özelliğini kişiselleştirmeniz mümkün.

Valla deneme sürümü bitmişti, ben de Winamp kurdum. Geçiş ayarları nerde o bile belli değil. Program İngilizce.

• quote:

quote:

quote:

quote:

flac gibi mi?
    j river'ı deneyebilirsiniz, eğer ses kartını aldıysanız :D bir de ses sistemi de iyiyse, performansı hoşunuza gidecektir

Bende Creative Titanium ses kartı var ve performansını beğendim jriver'ın. Ama bazı bugları var işte, geçişlerde önceki şarkıdan birkaç saniyelik kısım devam ediyor falan. Çünkü şarkı tam bitmeden diğerine geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 30 Ağustos 2012; 4:01:38 >

• tşklr bende denemek için indiriyom bakalım nasılmış görelimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

JRiver Media Center 19.0.114http://files.jriver.com/mediacenter/channels/v19/latest/MediaCenter190114.exe

güncelliyorum üstad, eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyalı5959

tşklr bende denemek için indiriyom bakalım nasılmış görelimm

rica ederiz
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.