Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi 1.5 saattir kurcalıyorum Henüz şarkı track-listi bile bulamadım Tut-Sürükle yöntemiyle list yapabildim.Kullanalım bakalım daha ne gibi fikirler oluşturacak bende.Bu arada bende onlarca Audio-mp3 Player kullandım ama beni jet audio kadar etkileyen olmamıştı bakalım Jriver neler gösterecek.
  • file/library/import folderdan playlist veya klasörlerinizden istediğiniz listeleri oluşturabilir ana penceredende organize edebilirsiniz.
    j river'ı benim önerdiğim en önemli özelliği bariz ses kalitesidir
    kullanım kolaylığı için winamp önericem

quote:

Orjinalden alıntı: mav13

Dediğim gibi 1.5 saattir kurcalıyorum Henüz şarkı track-listi bile bulamadım Tut-Sürükle yöntemiyle list yapabildim.Kullanalım bakalım daha ne gibi fikirler oluşturacak bende.Bu arada bende onlarca Audio-mp3 Player kullandım ama beni jet audio kadar etkileyen olmamıştı bakalım Jriver neler gösterecek.
  • teşekkür ediyorum yardım için Bu arada jetaudio-jriver zaman kaybediyormuşuz.hemen winamp'a geçiyorum
  • nedemek görevimiz,
    bu arada j.riverın bir özelliğini keşfetmişti buradan bir arkadaşımız o özellik sayesinde tüm winamp skinlerinide kullanabiliyorduk

hatta bir çok arkadaşımızın harika eklemeleri var konuyla alakalı başlığı tamamen incelemekte fayda var daha 5. saydayız nasılsa

quote:

Orjinalden alıntı: mav13

teşekkür ediyorum yardım için Bu arada jetaudio-jriver zaman kaybediyormuşuz.hemen winamp'a geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Mayıs 2007; 16:14:09 >
  • çok guzel ya
    12 sürümünü kurdum , süper tek kelime ile 5.1 ses sistemim var kalite iyi
    bu arada konuyu acan arkadas sana bi pm attım bilader

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!
  • pm kutusuyla ilgili yazı imzamda mevcut kardeş, tahmin ettiğim şey ise sorduğun cevap vermek bile yasak biliyosun

quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus
    çok guzel ya
    12 sürümünü kurdum , süper tek kelime ile 5.1 ses sistemim var kalite iyi
    bu arada konuyu acan arkadas sana bi pm attım bilader

• ok
  • işte güncel en son versiyon

v12.0.222
    http://www.4shared.com/file/15533736/db109b2/MediaCenter120222.html

ilk sayfaya eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Mayıs 2007; 22:27:44 >
  • Technics Kardeşim Paylaşım İçin Teşekkürler...Manyak Bi Program Yaaa
  • güzel bişeye benziyo atlayalım hemen.
  • Bu da benden bir manzara

Ahhh ahh...Bi de klavyeden play-pause kontrolüne izin verse...Adamların forumunda da başkalarında da aynı sorun varmış,ben de sordum ama galiba yazılımsal bir sorun...Küçük bişey gibi duruyor ama büyük sorun benim için,oyunlarda falan beğenmediğim bi şarkı olunca değiştirirdim ne güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Bu da benden bir manzara

Ahhh ahh...Bi de klavyeden play-pause kontrolüne izin verse...Adamların forumunda da başkalarında da aynı sorun varmış,ben de sordum ama galiba yazılımsal bir sorun...Küçük bişey gibi duruyor ama büyük sorun benim için,oyunlarda falan beğenmediğim bi şarkı olunca değiştirirdim ne güzel

benim laptopun onunde tuslar var cok işe yarıyor walla
    ve bu programda bunu destekliyor,

• şu anda bende indiriyorum formattan önce deniyorum programları ama merak ettiğim bu programı nasıl orjinal haline getireceğiz
  • açıkçası bir fark göremedim,umarım yorgunluktan anlayamıyorumdur aradaki farkı..en iyisi sabaha bir daha bakayım
  • Sabaha kadar mı oturuyorsun dostum

quote:

çok güxel miş hacu alıntıyı kendim alıntılı bilgiyi yaptım
  • bende bu kdr övüldükten sora ki tecnics ses kalitesini öve öve bitiremedikten sora iyice sarıp kurdum tekrar makineye.şimdi playlistlerle uğraşıorum.ses kalitesini yrn akşama doğru deneyebilecem çünki bu saatte komşular . media center olayını çözmek de gerek jpg ve video lar vs bence hoş özellikler.
    tecnics den ricam biraz detaylı inebilirsen şu ses ayarlarına sevinirim.ilk sayfada dediğin concert hall ve eq ayarları yapılı eq yu ztn kendimize göre hallederiz ama bu ayarlarla birlikte ben inanılmaz bi fark yakalayamadım.başka nereleri kurcalayalım.
    teşekkürler
  • ben ne eklemeye kalksam hata verio.kapanıo program.gece gece çıldırttı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLKoPaT

ben ne eklemeye kalksam hata verio.kapanıo program.gece gece çıldırttı.

ne hatası veriyo kardeş tam olarak yazarmısın...
  • Eeee tavşanın suyunun suyunun suyu.
    Sadece winamp yeter.
    Eklentisiyle falan uğraşamayacağım.
    WMP Bile 5 Explrr Açınca kasmaya başlıyor, Varsın baslar sönük tizler de tıs tıs diye gelsin.

Paylaşım için sağol ama Mp3 Winampla özdeşleşmiş. :)
  • Ben bunu bir kaç sene kurup kullanmıştım,gerçekten çok iyi bir Player ama bunu bir türlü
    crack lı kullanamaıdm ve verilen crack ilede hep başarısız oldum!üstelik PC yide aptal etti!
    Herifler bunu anladığım kadarıyla bu şekilde kırdırıp kullandırmıyor,ben doğrusu bir daha denemiyorum!!!
    Para ilede ($ 40) almam,bu kadar etmez,Free de ise beni kullandırdığı fonksiyonlar tatmin etmedi.

JetAudioPRO ile çok daha fazlasını yapıyorum+zaten WMP11 kullanıyorsanız pekte JRiver a ihtiyacınız kalmaz.
    Selamlar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.