Şimdi Ara

Rütbe maçımda takıma gelen 3 arap...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 7 win steak ve iyi edo serileri sonrasında %90 ihtimalle rütbe maçım le olacağım. Son maçta valve yaptı yapacağını takıma 3 arap attı bende bir arkadaşımla girdim. Adamlar maç boyunca gırtlaklı dilleriyle horoz gibi konuşup durdular. Trolleme mi arasın bombayı götürüp ct ye atma mı ararsın ellerinden gelen her türlü toxic liği yaptılar. Sonuç olarak 16-14 kaybettik ve serim bozuldu. Burdan o araplarıda onlarla beni maça atan valve yide sevgiyle anıyorum. Ben bu kadar toxic bir millet daha görmedim ruslardan beterdi...

• kanka sen hala olamadın mı le :D

bu arada serinin bozulmasını takma kafana eğer söylediğin gibi hep ilk 2 içinde falansan en fazla 1-2 maça atar
  • Sen faceitteki arapları görsen hayran kalırsın adamlara :) ciddeyet var adamlarda oynama istekleride var. Mmde her ülkeden trollere denk gelirsin hocam rütbeyi kafaya takma takarsan istediğin gibi gitmez işler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ırkçılık seziyorum. troll trolldür kardeşim yok gırtlaktan konuşan dilleri falan. maç da 16-14 bitmiş aman ne trollmüş. sen trolleme görmemişsin.

faceit gibi bir platformda bile (premium üyeliğim var 5 v 5 premium giriyorum) onlarca troll geliyor her milliyetten. geçen gün 2 tane ingiliz geldi sadece deagle alıp bütün maçı trollemelerine rağmen 16-13 kazandık. en sinir olduğum nokta da böyle şerefsizlerin taşınarak win almaları. 16k paraları varken bile drop atmayıp sadece deagle aldılar. faceitte kickleme olayı da yok ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 26 Ağustos 2016; 23:07:52 >
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    al birini vur ötekine geçen macta birinde 16k para var. adam drop atmıyor sığır gıbı gözüne bakıyor. bombayi cozuyorum gelip kafama sıkıyor..

ırk falan hikaye. her tip oyuncu her ırkta var. senin hangisine denk geldiğin önemli olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 27 Ağustos 2016; 1:12:19 >
  • Muhtemelen arap olmayan 3 kişi tarafından arap taklidiyle trollendin

• matmuhendisi kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

ırkçılık seziyorum. troll trolldür kardeşim yok gırtlaktan konuşan dilleri falan. maç da 16-14 bitmiş aman ne trollmüş. sen trolleme görmemişsin.

faceit gibi bir platformda bile (premium üyeliğim var 5 v 5 premium giriyorum) onlarca troll geliyor her milliyetten. geçen gün 2 tane ingiliz geldi sadece deagle alıp bütün maçı trollemelerine rağmen 16-13 kazandık. en sinir olduğum nokta da böyle şerefsizlerin taşınarak win almaları. 16k paraları varken bile drop atmayıp sadece deagle aldılar. faceitte kickleme olayı da yok ayrıca.

Burada başıma gelen olay üzerinden yorum yazdım hocam. Ruslar olsaydı onlarada aynı şekilde yaklaşırdım dalga geçerdim. Ama cidden hayatımda böyle trolleme görmedim. Bombayı götürüp ct ye atmak nedir ? Ruslar bile yapmadı bunları. Araplar böyle denk geldiği için onlarla bu şekilde konuştuum. Çinli gelse ona göre dalga geçerdim :D Bu arada ben 34 arkadaşım 28 adam vurdu yani biz taşıdık 14 e..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.