Şimdi Ara

Rusyada Üniversite Eğitimi [ÖNEMLİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lys den iyi bir puan alamadım.Dolayısıyla dershaneye yazılmayı düşündüm.2000 tl gibi bi miktar ödeyecekmişim.2500 $ gibi bi parayla Rusyada istediğim bölümde okuyabiliyormuşum.Meslek lisesi çıkışlı olduğumuz için pek temelimiz yok orda dersleri veremem diye bi korkum var ne yaparım derslerden geçebilirmiyim ? Deneyim yaşayan var mı ? Daha önce Rusya'da eğitim gören?

Tabiki denkliği olan bir üniversiteye gideceğim.

Hangi kuruma güvenmemi önerirsiniz rusyaya göndermede okul bulmada?

Yardımlarınız bekliyorum.

Konu ile alakasız baltalıyıcı mesajlar şikayet Edilecek.

• 5 yildir Rusyadayim aklin varsa gelme.
  • bu aralar denklik meseleleri çok sakat. sanmıyorum ki rusyada ya da diğer dış ülkelerde sınavsız üniversiteye girip de özel okulda okuyup okulu bitirenler bu sınavı verebilsin...
    durumun zor. ben olsam yurt dışında okumam. orada okuyup da sanıyor musun ki türkiye de seninle aynı bölümü bitirmiş biri kadar itibar göreceksin ? işte o biraz zor..
  • Ben kesinlikle gitme derim. Çünkü masraflar konusunu sadece okul olarak düşünme. Çok pahalı bir yaşam var orda. Denkli meselesinden bahsetme gereği duymuyorum.
  • Bende şöyle bişe düşündüm zaten.Rusçayı öğrendim iyi güzel.Matematik,geometri,fizik,kimya neredeyse yok.Ben orda nasıl bu derslerden geçerim ?Bu sorun yaratır.Bende bu yıl dershaneye gidip iyi bir üniversite tutturup yüksek lisans yapmak için gitmeyi düşünüyorum.
  • Rusçayı 1-2 yılda öğrenemezsin.Ünide okuyacak kadar öğrenmen için birkaç yıl kalman gerek.Veya yemeyeceksin içmeyeceksin Rusça çalışacaksın sürekli insanlarla iletişim halinde olacaksın 1 yıl dil okulu var onu okumak zorunlu zaten.Ama yine de hoşuna gitmeyecektir.Ev falan tutamazsın yurtta kalacaksın.Yurtlar berbat, polisler çok rahatsız eder sürekli pasaport sorup.Eğlenecek pek bir yer yok.İnsanlar pek anlayışlı değil, aksanınla bile dalga geçerler.Ve en önemlisi eğitim Türkiyeden 2 kat daha kötü.O da en az.
  • Türkçe dersleri bile derin derin anlayamıyorken Rusçamı anlayacaksın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    4 yıl önce açıldı
    Rusyada üniversite
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Milli olmaya gitmiyosun sonuçta Rusyada okunmaz
  • rusya değilde bulgaristanda okuyabilirsin. ayrıca avusturya da da ucuza okunabileceğini duymuştum. ama bulgaristanda 2500$ okuyabilirsin. tek derdin ünivi bitirdiğinde denklik almak için türkiyede sınava girmen gerekiyor. eğer onu geçersen denklik alabiliyosun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.