Şimdi Ara

Rusyada Ekran Kartı Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar babam bu hafta bir inşaat ihalesi için rusyaya gidecek rusyada ekran kartı fiyatları nasıl bilgisi olan var mı türkiyeye göre fiyatları nasıl eğer uygunsa isteyen bir arkadaşada getirtebilirim çünkü ortağı ve bir tane mühendisi ile gidecek şimdiden teşekkürler

• gtx680 dcu çıkmış getirtebilirsin fakat rusyada ne kadar bilmiyorum tükiyeden ucuz olacağı kesin
  • işin doğrusu ben evga peşindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoUqAnSfKx

işin doğrusu ben evga peşindeyim

Evga candır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

quote:

Evga candır..

valla öyle kardeşim ama galiba fiyatlarla ilgili bilgisi olan kimse yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

quote:

Evga candır..

valla öyle kardeşim ama galiba fiyatlarla ilgili bilgisi olan kimse yok

kardeşim netten baktım ama bişi bulamadım dogrusu :/
  • price.ru'dan arattim evga filan yok soyleyeyim.18211 ruble yani 617 dolar yani 1109 tl asagidaki kartin fiyati.

http://www.regard.ru/catalog/tovar106011.htm

tr'den indirim yakalamak daha mantikli bence.isin garanti olayi da var yurtdisina gonder ben ugrasmak istemem sahsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş icabı ben de zamanında gidip gelirken Rusyadan bilgisayar parçalarını getirtip Türkiye'de sistem topluyordum. Rusyanın diğer şehirlerini bilemem ancak Sankt Peterburg ve Moskovada fiyatlar genelde %10-12 oynuyor Türkiyeye göre. Yani orada biraz daha ucuz. Burada olan + KDV olayı orada yok. Yani ürünün fiyatı kdv dahil olarak veriliyor. Mal ve ürün yelpazesi daha geniş mesela misal olarak Türkiyeye ithal edilmeyen Asrock marka her tür anakartı rahatlıkla bulabilirsin, ya da ECS ya da Biostar marka ekran kartları internet mağazalarında rahatlıkla var. Bu arada Oldi magazaları, türkiyedeki Gold bilgisayar gibidir. Fiyatları diğer bir çok magazaya gçre pahalıdır. Şayet rusca biliyorsan istediğin ürün çeşidini http://torg.mail.ru/komplektuyuschie/ üzerinden açılacak arama penceresine yazar çeşitli fiyat aralıklarından sana uygun magazayı seçersin. En önemlisi bir çok üründe yasal garanti süresi 1 senedir. Aldıgın ürün bozuldugunda teknik servise faturayla başvurma gibi birşey yoktur, zaten teknik servisde ithalatcının ülkeye resmi yoldan soktugu ürünün seri numarası mevcuttur. Evga marka ürünle ilgilenmiştin galiba buyur sana evga grafik kart fiyatlarıhttp://torg.mail.ru/vga/evga/

• herkese cevapları için çok teşekkür ederim pek bir fark olmadığına göre türkiyeden almak daha mantıklı
  • rusyaya gidilip ekran kartı mı getirilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xit

rusyaya gidilip ekran kartı mı getirilir...

bavula sığsalar onlarıda getirtirim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intimate Secretary -- 23 Nisan 2012; 21:11:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.