Şimdi Ara

Rusyada 2300$ a üniversite imkanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: willkenson

quote:

Orijinalden alıntı: -Bezstrashen-

rus dili ve edebiyatini rusyada okumanin turkiye de okumaya gore bir avantaji var midir sizce ?

Avantaji su sen turkiyede ruscayi evet iyi derecede ogrenebilirsin ama disarda rusca konusamassin yapicagin pratik sinif ve okul duvarlari icinde ama burda farkli burda yasiyorsun markette alisveris merkezinde yada sokakta illaki sosyal yasantinda surekli kullanicaksin bence yurtdisinda daha avantajli

Baska sorunuz varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Bezstrashen-

rus dili ve edebiyatini rusyada okumanin turkiye de okumaya gore bir avantaji var midir sizce ?

Avantaji su sen turkiyede ruscayi evet iyi derecede ogrenebilirsin ama disarda rusca konusamassin yapicagin pratik sinif ve okul duvarlari icinde ama burda farkli burda yasiyorsun markette alisveris merkezinde yada sokakta illaki sosyal yasantinda surekli kullanicaksin bence yurtdisinda daha avantajli

Baska sorunuz varmi ?

walla ben çok istiyorum rusyaya gelmeyi ama türkiyeye alışmış biri oranın kültüründen sıkılabilir mi 3 ay sonra dönmeyelim geri? havalar sürekli kapalı mı orda güneş çok az mı çıkıyor?

• diş hekimliğinde lisansüstü konusunda bişeyler bulmak mümkün mü? bir de yurtdışında eğitim görürsem ben kesinlikle resmi olarak çalışmak istiyorum. 1000 günü doldurup askerlikten yırtmak için. öğrencilere çalışma izni nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 27 Mayıs 2012; 15:14:43 >

Orijinalden alıntı: qscvqscv

diş hekimliğinde lisansüstü konusunda bişeyler bulmak mümkün mü? bir de yurtdışında eğitim görürsem ben kesinlikle resmi olarak çalışmak istiyorum. 1000 günü doldurup askerlikten yırtmak için. öğrencilere çalışma izni nasıl?

istediğin gibi çalış baba

Orijinalden alıntı: qscvqscv

diş hekimliğinde lisansüstü konusunda bişeyler bulmak mümkün mü? bir de yurtdışında eğitim görürsem ben kesinlikle resmi olarak çalışmak istiyorum. 1000 günü doldurup askerlikten yırtmak için. öğrencilere çalışma izni nasıl?

Ogrenim gordukten sonra yani bitirince 3 yil oturma izni veriliyor ve 3 yil calisinca askerlikten muhaf olabiliyorsunuz. Bolum icinde ozel mesaj gonderirseniz yardimci olabilirim detayli

Konaklama,yemek,yol cart,curt herşey dahilse 2300 $ çok iyi

Orijinalden alıntı: xenon_06

Peki rusça bilmek şartı koşuluyor mu ? Yoksa dersler özel,ayrı sınıflarda Türkçe olarak mı,veriliyor ?

Konaklama,yemek,yol cart,curt herşey dahilse 2300 $ çok iyi

Rusca sart tabiki :) buraya gelenlerin asil amaci rusca ogrenmek is olanagi genis ve getirisi yuksek konaklama ve diger dediklerin malesef degil bu okulun ucreti :) ama digerlerinin ucretini soruyorsan hesap yapariz birlikte

Orijinalden alıntı: |SteeL|

rusca öğrenmek zormu kaç ayda öğrenebiliriz

3*12=36 ayda

Orijinalden alıntı: |SteeL|

ünüversite okurken zor olmazmı hiç rusça bilmiyoruz

hazırlık var ilk sene hazırlık görüyorsunuz tamamen rusça ve 1 senede çok iyi çalışırsanız çok güzel bi şekilde eğitim almış oluyorsunuz ayrıca 1 senenin sonunda sizi sınava tabi tutup rusça bildiğinize dair kırmızı bi belge veriliyor
  • Yaz okulu ücretim kadar lan, vay arkadas.

Biz istedigimiz herhangi bir bolumu seciyoruz ve universiteye yilda 2300 dolar mi veriyoruz yani toplam 5x2300 dolara mezunmu oluyoruz ?

Orijinalden alıntı: Orbjk

Şimdi hocam her bölümün harç ücreti aynı mı ilk başta onu sorayım? Daha sonra konaklama size ödediğimiz ücret vs. 1 yıllık toplam harçlık hariç ne kadara patlıyor bu iş ?

evet aynı 2.300 doların dışında, öğrenci vizesi ücreti size ait onun ücretini şuan bilmiyoruz seneden seneye bu işi yapan firmalar değiştiriyor. Onu buradan takip edersiniz yazarım ben fiyatı turizmi arayıp. öğrenci yurdu apart şeklinde kızlı erkekli karışık yemek falan size ait yani oda konaklama aylık 70 tl.

Orijinalden alıntı: jag1903

Hocam olay su sekildemi oluyor ;

Biz istedigimiz herhangi bir bolumu seciyoruz ve universiteye yilda 2300 dolar mi veriyoruz yani toplam 5x2300 dolara mezunmu oluyoruz ?

evet aynen dediğiniz gibi.

Orijinalden alıntı: Commander

Yaz okulu ücretim kadar lan, vay arkadas.

hangi okuldasınız ?
  • ben birşeyi merak ediyorum diyelim ki orada üniversite okumaya gidildi okul bitti burada denklik almak nasıl bir sınav uygulanıyor en çok merak edilen bence bu bunun cevabını biri bana verebilir mi sınav nasıl zor mu bir kardeşim var bu sene dershaneye gidecek sınava hazırlanacak ola ki burada bir üniversite olmazsa böyle bir düşüncemiz var
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.