Şimdi Ara

Rusya-Ukrayna Savaşının iç siyasette Erdoğan’a yarayacak olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Şimdi olayların insani boyutu apayrı bir şey, ama böyle bir düşüncem var. Dünya iyice karışmışken özellikle kararsızlar güçlü/tecrübeli olarak görülen Erdoğan’a yönelebilirler. Özellikle anketlerde bunun etkisi kısa vadede görülürse seçim biraz daha erkene çekilebilir.

Sadece seçim tarihi açısından bir okuma amacıyla açtım konuyu, yanılıyor olabilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bunu 18 liraya benzin alıp, elektrik faturalarını ödeyemeyenlere sorsanız daha güzel olur. Üstelik bunlar daha başlangıç, enerji ve gıda fiyatları korkunç şekilde yükselecek çünkü Rusya'nın ucuza satma lüksü kalmadı.

Seçmenler batıya yakın duran partilere yönelirler zira Rusya ile olan ticaret eksiğini ancak onlar kapatabilir. Örnek vermek gerekirse, Abd isterse tek başına hem petrol hem de gaz fiyatlarını düşürebilir.

Akp de muhtemelen fırsat bilip batıya yaklaşmaya çalışacak ama bunca yıldan sonra batının yüz vereceğini sanmıyorum.

• Bunu 18 liraya benzin alıp, elektrik faturalarını ödeyemeyenlere sorsanız daha güzel olur. Üstelik bunlar daha başlangıç, enerji ve gıda fiyatları korkunç şekilde yükselecek çünkü Rusya'nın ucuza satma lüksü kalmadı.

Seçmenler batıya yakın duran partilere yönelirler zira Rusya ile olan ticaret eksiğini ancak onlar kapatabilir. Örnek vermek gerekirse, Abd isterse tek başına hem petrol hem de gaz fiyatlarını düşürebilir.

Akp de muhtemelen fırsat bilip batıya yaklaşmaya çalışacak ama bunca yıldan sonra batının yüz vereceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darch -- 25 Şubat 2022; 22:52:49 >
  • Öyle bir Dünya yok benzin kaç tl bugün maliyetler ne kadar her yerde şikayet var savaş falan dinlemez kimse.

• 🙂 üstat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erdoğanın neyini güçlü olarak gören var anlamıyorum. Prompterden okuyan adamdan ülkeyi kurtarmasını mı bekliyorlar?

• Erdoğanın artık toparlanması zor.

Bence CB adayı da olmayacak.

Kaybedeceği seçime girmez reyiz.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.