< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Rusya-Ukrayna Savaşının iç siyasette Erdoğan’a yarayacak olması

-
-
Bunu 18 liraya benzin alıp, elektrik faturalarını ödeyemeyenlere sorsanız daha güzel olur. Üstelik bunlar daha başlangıç, enerji ve gıda fiyatları korkunç şekilde yükselecek çünkü Rusya'nın ucuza satma lüksü kalmadı.
Seçmenler batıya yakın duran partilere yönelirler zira Rusya ile olan ticaret eksiğini ancak onlar kapatabilir. Örnek vermek gerekirse, Abd isterse tek başına hem petrol hem de gaz fiyatlarını düşürebilir.
Akp de muhtemelen fırsat bilip batıya yaklaşmaya çalışacak ama bunca yıldan sonra batının yüz vereceğini sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darch -- 25 Şubat 2022; 22:52:49 > -
Öyle bir Dünya yok benzin kaç tl bugün maliyetler ne kadar her yerde şikayet var savaş falan dinlemez kimse.
-
🙂 üstat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Erdoğanın neyini güçlü olarak gören var anlamıyorum. Prompterden okuyan adamdan ülkeyi kurtarmasını mı bekliyorlar?
-
Erdoğanın artık toparlanması zor.
Bence CB adayı da olmayacak.
Kaybedeceği seçime girmez reyiz.
En Beğenilen Yanıtlar

Bunu 18 liraya benzin alıp, elektrik faturalarını ödeyemeyenlere sorsanız daha güzel olur. Üstelik bunlar daha başlangıç, enerji ve gıda fiyatları korkunç şekilde yükselecek çünkü Rusya'nın ucuza satma lüksü kalmadı. Seçmenler batıya yakın duran partilere yönelirler zira Rusya ile olan ticaret eksiğini ancak onlar kapatabilir. Örnek vermek gerekirse, Abd isterse tek başına hem petrol hem de gaz fiyatlarını düşürebilir. Akp de muhtemelen fırsat bilip batıya yaklaşmaya çalışacak ama bunca yıldan sonra batının yüz vereceğini sanmıyorum. |
Erdoğanın neyini güçlü olarak gören var anlamıyorum. Prompterden okuyan adamdan ülkeyi kurtarmasını mı bekliyorlar? |
Benzer içerikler
- iş bulamıyorum
- c30 beton kaç şiddetinde depreme dayanır
- almanlar türkleri seviyor mu
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- dolap vergi cezası
- adına şirket kurulmuş nasıl kurtulurum
- cem uzan motorola
- fenni muayene ücreti 2022
- mağarada mahsur kalan öğrenciler
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X