Şimdi Ara

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.250
Cevap
27
Favori
101.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:26:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü karışıklık bize olumsuz yansıyacaktır. Umarım barış sağlanır ve suçsuz masum insanlara bir zarar gelmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırf ukrayna avrupa ya yakınlastıgı ıcın ruslar ukraynaya bu zulmu yapıyorlar. Ayıdan post rustan dost olmaz.
  • Olay Trump ın 18 lik inşaat çivisini putinin malum organa çakmasıyla sonuçlanır

Svish

• quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

.
    Kırım'ı nasıl aldı ya?

• Ukraynalılar 10 numara insanlar. Yazık oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sovyet Rusya'nın dağılmasından sonra bağımsız olan ülkelerden sadece Ukrayna Rusya'nın emrine girmeyi ret ediyor, başına gelenler bütün bundan. Türk cumhuriyetlerinin Rus kabadayısına boğun eğme konusunda gösterdikleri performansın maşallahı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 26 Kasım 2018; 11:39:24 >
  • Erol Mütercimler'e hadi oradan diyenler 2019 geliyor, farkında mısınız? Arkadaşlar 2019 geliyor ve dünyada hiç iyiye işaret eden şeyler olmuyor. Bu savaşa NATO dahil olmayacak mı sanıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nato ağırlığını koymazsa rus ayısı ham yapacak ukraynayi

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Kırım'ı nasıl aldı ya?

Alıntıları Göster
    Kırım' da Rus nüfusu fazla olduğu için sessizce alabildi.
    Aynı durum şu an nüfusunun %60' ı Suriyetli olan Hatay İli için de yaşanabilir.
  • Öyle bir savaş olmayacak ruslar saldırınca Ukrayna askerleri teslim olacağı için savaş başlamadan bitecektir

• Olası bir Ukrayna-Rusya savaşı Türkiye'yi her halükarda olumsuz etkileyecektir. Rusya Karadeniz'i kendi gölü haline getirirse ki yapmaya çalışıyor bu bizim için ağır olur. Ayrıca Ukrayna ile motor dahil olmak üzere savunma sanayiinde anlaşmalarımız var. Son olarak rus ayısına karşı savaşan herkesi destekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

Ruslar aynı kırımda yaptıkları gibi ukraynanın doğusu donetsk i ilhak edecekler.
    Pusudaydılar ve bunun için bir kıvılcım yeterliydi.
    O da oldu galiba.
    Durum kötüye gidebilir.
    Donetskte bulundum çoğu rus yanlısı zaten.Oylama yapsalar rusyaya katılmayı öngörebilirler.
  • bu yaz kiev ve lviv'e gittim çok beğenmiştim ukraynayı. 9 şubat için kharkiv'e bilet aldım 1 hafta kalacaktım. şuan bu durumda gerginlik dahada artarsa gitmeyeceğim. uçak biletini bu gerginliği sebep gösterip iptal etmem mümkünmüdür? bilen var mı?

• anlik olarak nereden takip ediyorsunuz? yabanci kaynak paylasir misin?

• olası bir savaşta işin ucu bize dokunacaktır.eğer iki ülke arasında tercih yapmak zorunda kalırsak büyük sıkıntı ayrıca bu iktidarın malesef ki dış politika yönetimi konusunda ki hatalarını biliyorsunuz.yani biz bir oraya bir buraya yatarsak muhakkak bazı ülkeler bize sırt çevirecektir bunun sonucuda yine bizi etkiler.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rusyanın Ukrayna üzerinden avrupaya yürüyeceği öngörüsü vardı, galiba doğru
  • Rusya durup dururken boyle tapmasi hayra alamet degil. Ukrayna dan dogalgaz aliyoruz diye biliyorum , yillardir catisma halindelermis.

• Hani ukraynadan mülteci kızlar geliyordu kandırıldıkmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.