Şimdi Ara

Rusya'dan Bir kaza videosu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyecek, Yazacak bir şey bulamıyorum.. Allah Bu kış mevsiminde Olası kazalardan Bizi ve Sevdiklerimizi Korusun İnşallah..

720P çözünürlükte izlemenizi öneririm..

• Araç yok oldu bildiğin. Allah kimseye kaza bela vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu video üzerine çok konuşulmuştu forumda. Paramparça olan aracın (Nissan Navara sanırım tam bilmiyorum) sağlamlığına dair çok tartışmalar yapılmıştı.
  • Şu an izleyemiyorum videoyu ama tır'ın çarptığı siyah Nissan pikap'ın videosu anladığım kadarıyla,daha önce de paylaşılmıştı arkadaşın dediği gibi..Aşırı soğukta metal daha doğrusu aracı oluşturan tüm materyaller adeta donmuş vaziyette ve tonlarca ağırlıktaki bir kütle çarpıyor yüksek süratle dolayısıyla yere düşen kristal vazo misali un ufak oluyor araç..Allah düşmanıma bile vermesin..
  • Birkaç kere verilmişti hatta aracın ne olduğu konusunda tartışmalar olmuştu.

Fakat yine de hatırlatma açısından iyi olmuş. Geçen hafta 1700 km yol yaptım. Yağmur, rüzgar, kar ne ararsan vardı ve de hava sıcaklığı 2-3 dereceleri geçmedi ama nedense hızını yol şartlarına uyduran sürücü sayısı bir elin parmakları kadardır ancak.
    Benim 4X4 ve sıfır kar lastikli aracımla yine de temkinli geçtiğim yollarda Albealar, Symboller gaz kesmeden gidiyorlardı. Sonuç olarak yoldan çıkmış bir sürü araç ve kazaya şahit olduk.
  • bu gerçek mi bir araç böyle paramparça olabilir mi? yoksa guvenlik kabini tırın onunde kalıyorda biz mi goremiyoruz?
  • son durak!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah herkezi kazadan beladan korusun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Birkaç kere verilmişti hatta aracın ne olduğu konusunda tartışmalar olmuştu.

Fakat yine de hatırlatma açısından iyi olmuş. Geçen hafta 1700 km yol yaptım. Yağmur, rüzgar, kar ne ararsan vardı ve de hava sıcaklığı 2-3 dereceleri geçmedi ama nedense hızını yol şartlarına uyduran sürücü sayısı bir elin parmakları kadardır ancak.
    Benim 4X4 ve sıfır kar lastikli aracımla yine de temkinli geçtiğim yollarda Albealar, Symboller gaz kesmeden gidiyorlardı. Sonuç olarak yoldan çıkmış bir sürü araç ve kazaya şahit olduk.

Kesinlikle Katılıyorum..

Şahsi aracımla geçen gün İstanbul'dan bir iş görüşmesi için Gece yola çiktim, Ankara ve sonrasında İzmir'e gitmem gerekiyordu.. Yollar zaten kar kış kıyamet bir çok yol buzlanmış çukur delik deşik ne ararsan var.. Aracımda çoğu güvenlik teknolojileri olmasına rağmen ben bile tedbiri elden bırakmazken Yanımdan bir albealar Clio'lar, Özelliklede Eski marka model araçlar öyle bir gidiyor ki, Yanımda da bir dostum vardı döndüm dedim şunların gidişine bak ya sanki 4x4..

Bir tesiste Çay kahve yemek için verdigimiz molada bizi geçen bi araç sahibine denk geldim, ben bile bu yolda basmaya korkuyorum Siz maşallah redline'da ibre kirmaya çalişiyosunuz dedim.. Adam bana dönüp '' Dua edip çikiyoruz işte yola sonrasi Allah kerim hihihiihih '' tepkisi verdi.. Hayirli yolculuklar diledim ayrildim aninda ordan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 25 Aralık 2012; 16:19:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Şu an izleyemiyorum videoyu ama tır'ın çarptığı siyah Nissan pikap'ın videosu anladığım kadarıyla,daha önce de paylaşılmıştı arkadaşın dediği gibi..Aşırı soğukta metal daha doğrusu aracı oluşturan tüm materyaller adeta donmuş vaziyette ve tonlarca ağırlıktaki bir kütle çarpıyor yüksek süratle dolayısıyla yere düşen kristal vazo misali un ufak oluyor araç..Allah düşmanıma bile vermesin..

Evet titaniğinde çelik gövdesi bu yüzden kağıt gibi yırtılmış.Soğuk havalarda metal nedense darbelerde daha dayanıksız oluyor.
  • of of tuz buz oldu araba çok kötü be. Allah kimseye göstermesin böyle kazalar.
  • Çok kötü bir durum
  • Harbi son durak gibi olmuş bu ne la Allah korusun
  • Birden yok oldu resmen yaw Allah korusun..
  • daha önce verilmişti. parçalanan araç nissan navara.
  • düz giderken nasıl kontrolden çıktı anlamadım, videoyu tekrar izledim kaçırdığım birşey mi oluyor diye ama anlamadım neden kontrolden çıktığını..
  • Geçen sene neredeyse en çok konuşulan iki kazadan biriydi. diğeri şuradan

http://www.zapkolik.com/415445/ferrari-ile-taksinin-olumcul-kaza-ani.html

kaza sonrası fotoğraflar şuradan

http://forum.donanimhaber.com/m_60948133/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 25 Aralık 2012; 17:28:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçim bir garip oldu ya Allah kimseye kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Geçen sene neredeyse en çok konuşulan iki kazadan biriydi. diğeri şuradan

http://www.zapkolik.com/415445/ferrari-ile-taksinin-olumcul-kaza-ani.html

kaza sonrası fotoğraflar şuradan

http://forum.donanimhaber.com/m_60948133/tm.htm

Bu nasıl cesarettir , nasıl bir hızdır

Allahım düşmanımın başına böyle son hazırlamasın

• biraz magara olmuş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.