Şimdi Ara

Rusya'da üniversite okumak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayanlar baylar biz 5 arkadaş Rusyanın Tomsk şehrine TSUAB(Mimarlık ve İnşaat Fakültesi) üniversite eğitimi için gidiyoruz . Gerekli tüm bilgileri aldık ve evraklarımızı hazırladık . Eğer gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilir ben bu işi bilen kişilerle tanışmanıza yardımcı olurum bizimle beraber gelmiş olursunuz . boşu boşuna gidipte eğitim danışmanlıklarına 1000$ veya daha fazla vermeyin . bizzat orda okuyan ve bize birebir yardımcı olucak bi arkadaşımız var . ha bu arada illa bu üniversite okucaksınız diye bişey yok. Rusca hazırlığı (1 sene) bizimle birlikte okursunuz hem yanınız da 5 tane türk olur sıkıntı çekmezsiniz hazırlık bitince Rusca dil sertifikası alınca Rusyanın istediğiniz şehrinde istediğiniz üniversitesinde okuyabilirsiniz . kafanız rahat olsun yani . ve her türlü konuda biz size yardımcı oluruz . gelmek isteyen varsa bana ulaşsın.

• dil sıkıntı çekerek öğrenilir ne demek yanınızda 5 türk olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzkync

Bayanlar baylar biz 5 arkadaş Rusyanın Tomsk şehrine TSUAB(Mimarlık ve İnşaat Fakültesi) üniversite eğitimi için gidiyoruz . Gerekli tüm bilgileri aldık ve evraklarımızı hazırladık . Eğer gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilir ben bu işi bilen kişilerle tanışmanıza yardımcı olurum bizimle beraber gelmiş olursunuz . boşu boşuna gidipte eğitim danışmanlıklarına 1000$ veya daha fazla vermeyin . bizzat orda okuyan ve bize birebir yardımcı olucak bi arkadaşımız var . ha bu arada illa bu üniversite okucaksınız diye bişey yok. Rusca hazırlığı (1 sene) bizimle birlikte okursunuz hem yanınız da 5 tane türk olur sıkıntı çekmezsiniz hazırlık bitince Rusca dil sertifikası alınca Rusyanın istediğiniz şehrinde istediğiniz üniversitesinde okuyabilirsiniz . kafanız rahat olsun yani . ve her türlü konuda biz size yardımcı oluruz . gelmek isteyen varsa bana ulaşsın.

hocam ben dusunuyorum uyarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.