Şimdi Ara

Rusya'da Telefon Fiyatları Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir akraba Rusya'ya gidicekmişde, rusyada telefon fiyatları ucuzsa bi iphone getirtiyim diyorum, bileniniz varmı

• Geçen yıl gittim buradakiyle aynı hiç ümitlenme freeshop'a odaklan oradan birşeyler baksın, Rusya'dan ucuza sigara ve içki getirebilir ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Geçen yıl gittim buradakiyle aynı hiç ümitlenme freeshop'a odaklan oradan birşeyler baksın, Rusya'dan ucuza sigara ve içki getirebilir ancak.

Freeshoplarda satılıyormu ki telefon? bilmediğimden soruyorum.
    içki fiyatları ne kadar farkediyor ? tekila falan getirttiririz olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whooobies

quote:

Geçen yıl gittim buradakiyle aynı hiç ümitlenme freeshop'a odaklan oradan birşeyler baksın, Rusya'dan ucuza sigara ve içki getirebilir ancak.

2 liraya 2.5 litre bira var gerisini hesap et. Sadece bir kaç çok kaliteli vodkaları var onlar biraz bizim fiyatlara yakın ama totalde ucuz yani. Vodka öneririm, freeshopta telefon var mı bende hiç dikkat etmedim. Ordanda sigara içki alabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whooobies

quote:

2 liraya 2.5 litre bira var gerisini hesap et. Sadece bir kaç çok kaliteli vodkaları var onlar biraz bizim fiyatlara yakın ama totalde ucuz yani. Vodka öneririm, freeshopta telefon var mı bende hiç dikkat etmedim. Ordanda sigara içki alabilir.

Tamam hocam teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LONDRA'DA NERDEN TELEFON ALINIR?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.