Şimdi Ara

Rusya'da 300 Mbit İnternet Türk Parası İle 61 Lira İken, Ben 50 Mbit İnternete 91 Lira Ödüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 lira hiç kullanmadığım halde telefon ücreti.
    73 lira sözde indirimli internet parası. Normal ücreti (121 Lira)
    9 lirada modem parası.

Hadi modemi sayma 91 Lira ücret ödüyorum. 200 Gb Akk, 50 Mbps hipernet.

En çok bana dokunan ise hiç kullanmadığım halde 18 lira telefon parası ödemek.

https://mgts.ru/home/actions/754750/

• Rusya'nın eğitim seviyesi ve IT vizyonu komünizm geçmişinden dolayı Türkiye'yi alır üstünde tepinir. Romanya'nın da aynı.
    Nüfusu ve genişliği olduğundan bi de hedef tutulduğundan karalama maksatlı kötü örnekler veriliyor. Bizde %40'lık bir kesim eğitimden muaf tutulmuş, İslam'ın getirdiği kültürel yozlaşma sebebiyle.
  • Ve adamların yazdığı şeye bak.

Çeviri.

İnternetiniz için bu güncellemeyle tanışın - 100 Mbit / s'nin altındaki hızlar artık mevcut değil!
  • 120 liraya 500 mbit internet sinir olmamak elde değil ne zaman ucuzlayacak acaba internet fiyatları ülkemizde
  • Uzağa gitmeye gerek yok bakın Romanya

Rusya'da 300 Mbit İnternet Türk Parası İle 61 Lira İken, Ben 50 Mbit İnternete 91 Lira Ödüyorum

https://www.digiromania.ro/servicii/internet/internet-fix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 26 Temmuz 2018; 14:6:42 >

• Türk Telekom işçileri 24 mbps i hala hızlı internet sanıyorlar. Askflslf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya'nın eğitim seviyesi ve IT vizyonu komünizm geçmişinden dolayı Türkiye'yi alır üstünde tepinir. Romanya'nın da aynı.
    Nüfusu ve genişliği olduğundan bi de hedef tutulduğundan karalama maksatlı kötü örnekler veriliyor. Bizde %40'lık bir kesim eğitimden muaf tutulmuş, İslam'ın getirdiği kültürel yozlaşma sebebiyle.
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Ucuz ve hızlı internet hayal olarak kaldı bize zaman geliyor başka hız düşük geliyor daha tahhut ettiklerin veremiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    4Mbps de hızlı diyor 8Mbps için de öyle diyorlar

• Paketler iyi de altyapının olduğu yerlerde. Daha fiber optik kablo gitmemiş şehirler varmış Rusya'da. En kuzeyindeki bir şehre mesela geçtiğimiz Eylül ayında 40 Gbps fiber bağlanmıştı. Ama altyapı olan yerlerde iyi iş yapıyorlar. Bir de az nüfuslu yerlerde 450 MHz frekanslarını da kullanıyorlar orada kapsama için.
  • 50mbit net hız alabilsem 90 değil 190 lira öderim. hala ülkemizde büyük çoğunluğu adsl hizmeti alıyor. 2 mbiti bile göremeyen çok kullanıcı var ve fahiş fiyatla ödüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 27 Temmuz 2018; 3:3:7 >
  • Devletin bu konuya el atması lazım. Serbest piyasa diye insanları sömürüyorlar.
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    HİÇBİR ZAMAN
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Bizde altyapı tamamen leş o nolcak

• ivenrec kullanıcısına yanıt
    Devlet el attığı için oluyor bütün bunlar zaten. BTK denen kuruluşun maksadı internetin denetim(sansür) altına alınmasıdır. Ben araştırdım hiç bir gelişmiş ülkede
    BTK gibi bir kuruluş yok, düzenlemeleri bakanlık yapıyor. Devlet ve devlet üniversiteleri alt yapı olarak Türk Telekom kullandığı için ana omurgayı oluşturan şirket TT olmuş, diğer özel
    şirketler pastadan payını almamış. Ayrıca gelenekten ötürü bakır hatlar, saha dolapları, santraller bunların yapım, sorumluluk ve sahipliği de TT'ye ait. Özel şirketler olaya tamamen
    dışarıdan müdahil oluyor. Yapılması gereken düzenlemeler 2016 yılında başladı ve ancak 2018 yılında daha önemli adımlar atıldı. Şimdiye kadar özel işletmelerin TT santrallerini ve alt yapısını kullanmaya hakkı yoktu. Sadece toptan al-sat yapılabiliyordu. Kağıt üzerinde YAPA, VAE çoktan belirlenmiş olsa da detaylandırılmaması sonucu TT buna yanaşmıyordu ceza ödemek pahasına.

Dediğin gibi devletin yapması gereken internet alt yapısının temel sınırlarının çizilip, alt yapının tamamen özgürleştirilmesi ve alt yapı sahipliğinin ücret karşılığı son kullanıcıya verilmesi.
    Yani saha dolabına veya santralde kadar olan bakırlar bizim olacak. Hali hazırda döşeli fiber hatların işletmesi ve yeni yatırımların belirlenmesi ortak bir şirket tarafından sağlanacak.
    Ekipmanların olması gereken niteliklerin de sınırlarının çizilmesi gerekiyor. Günümüzde hala 100 Mbit portlu switchler devrede, performans katilleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Uzağa gitmeye gerek yok bakın Romanya

https://www.digiromania.ro/servicii/internet/internet-fix
    Romanya dunyanin en iyi internet alt ag yapisina sahip ulke normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rusya'da ortalama maaş 150 dolar.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Romanya nın altyapısı yeni olduğu için bu kadar ucuz eğer kazmak için bile ücret ödüyorsanız ülkede hızlı internet beklememek lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.