Şimdi Ara

RÜŞVET ÇETESİ SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Sıraselviler caddesinde kendime ait bir işletmede esnaflık yapmaktayım.Başlıktanda anlayacağınız üzere çevre esnafa bir süredir bir rüşvet çetesi dadandı.Bize yakın 2 esnafa 1 hafta içerisinde saldırıda bulundular.Bir tanesini çok feci dövdüler adam yoğun bakımda hala ve 4-5 kişi geliyolar.Bize çok şükür daha uğramadılar ancak uğrarlarsa rızkımı bu dingillere yedirmem tabiki.Ancak sorun lu ki ruhsatlı silahım var ve gelp beni tartaklamaya kalkarlarsa korkutmak için havaya sıkarım üstüme gelirlerse topuklarına sıkarım ve bu durumda nasıl bir yasal süreçle karşılaşırım.Ya da başka önerebileceğiniz savunma metodları nelerdir.Şimdide teşekkür ederim

• polise gittin mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş o haraç çetesi olmasın
  • Nitelikli adam yaralamadan yargılanırsın ama hapis cezası gelmez büyük ihtimal. Denetimli serbestlik ya da para cezası olur en fazla.

Edit: Tabi mahkeme sonucu açıklanana kadar sana bir şey olmazsa

Ayrıca 22:22:22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 28 Eylül 2014; 22:26:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • topuklarına sıkarsan onlarda sana sıkar peşini bırakmazlar öyle bişey deneme polise şikayet et garanti raad
  • Kamera taktırın, çevre esnaflar birbirinize dikkat edin, merkezle değil direk daha tepeye gerekirse müdüre kadar veya savcılığa suç duyurusunda bulunun bi alıştılar mı bildiğiniz gibi devamlı gelecekler, yapışırlar.
  • Kamera vb gibi önlemlerimiz var ancak poliste durumdn haberdar çeteyle ilgili bir bilgim yok ancak polis en son yapılan saldırıdan sonra olaydan haberdar oldu ve şu anda olay ne durumda çeteye bir opersyon yapıldı mı ya da çökertildi mi bilmiyorum.Çevre esnaf olarak birbirimize destek veriyoruz ancak mağazam biraz kalabalık bi yerde içeride bana sıkıp gitseler diğer esnafların bunu görme şansı yok cadde çok hareketli çünkü.Bu adamlar eğer polis yakalamadıysa mağazama gelip beni sıkıştırırlarsa o anda polise haber veremem zaten ancak olan olduktan sonra polise haber verebilirim ve dediğiniz gibi bu çete bir esnafımızı döverek hastanelik ettiyse silah kullanmam durumunda sonrasında peşimi bırakmaz anlaşılan yapabileceğimiz pek bişey yok polisin çeteyi çökertmesini beklemekten başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_a_s -- 28 Eylül 2014; 22:40:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.