Rustu hakeme kufur ettigini hakemin de ona ayni sekilde karsilik verdigini ama oyundan atmadigini soyledi!
nerede söyledi hocam merak ettim?
Muhtemelen son dakikarda sarı kart gördüğü pozisyonu bahsediyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Gökây
nerede söyledi hocam merak ettim?
Mac sonu roportajinda soyledi...
boyle bişi varsa ki rüştü yalan soylemez.cok buyuk skandal..karşılık vermek ne demek ya.
Reklam beyler bunlar doğru olamaz asla
fırat aydınus bu ligin bana göre açık ara en iyi hakemi,bugün ''tavşanlı linyit - elazığ'' maçını yönetti,halis özkahya ''fenerbahçe - beşiktaş'' maçını yönetiyor... varın gerisini siz düşünün
fırat aydınus bu ligin bana göre açık ara en iyi hakemi,bugün ''tavşanlı linyit - elazığ'' maçını yönetti,halis özkahya ''fenerbahçe - beşiktaş'' maçını yönetiyor... varın gerisini siz düşünün
Alt ligde bazı kritik maçları yönetiyor Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus. Hem gözden uzak olma hem de formdan düşmeme anlamında yararlı bence.
Özkahya denen hakem Rüştü'ye adam değilsin demiş. Hadi hakkımızı yediniz la siz kim oluyorsunuzda bizim oyuncumuza hakeret edecek cesareti buluyorsunuz. Oyuncu yanlış yaptıysa atarsın olur biter. Rüştü kırsaymış ağzını burnunu keşke. Ernstin elinde kalacak bi taneside 2 dir frenliyo Ernst kendini.
quote:
Orijinalden alıntı: Söylev
Özkahya denen hakem Rüştü'ye adam değilsin demiş. Hadi hakkımızı yediniz la siz kim oluyorsunuzda bizim oyuncumuza hakeret edecek cesareti buluyorsunuz. Oyuncu yanlış yaptıysa atarsın olur biter. Rüştü kırsaymış ağzını burnunu keşke. Ernstin elinde kalacak bi taneside 2 dir frenliyo Ernst kendini.
Bu maçda hakkınızın yendiğini düşünmüyorsun inşallah? O kadar atılması gereken adamı atmadı, kornerleri vermedi herif.
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
quote:
Orijinalden alıntı: secret_spy
Alt ligde bazı kritik maçları yönetiyor Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus. Hem gözden uzak olma hem de formdan düşmeme anlamında yararlı bence.
Hangi macin daha kritik oldugu tazmam yersiz olur degil mi? İlk mesaj cok acik bence
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orijinalden alıntı: Söylev
Bu maçda hakkınızın yendiğini düşünmüyorsun inşallah? O kadar atılması gereken adamı atmadı, kornerleri vermedi herif.
Maçı izlemedim. Genel konuştum. Onun yorumunu maçı izleyen arkadaşlar yapsınlar.
8-9 tane sarı vermiş kırmızı çıkmaması ilginç. Oda beceriksizliğindendir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme