Şimdi Ara

RUSTU: Hakeme kufur ettim beni atmadi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rustu hakeme kufur ettigini hakemin de ona ayni sekilde karsilik verdigini ama oyundan atmadigini soyledi!

• nerede söyledi hocam merak ettim?
  • Muhtemelen son dakikarda sarı kart gördüğü pozisyonu bahsediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

nerede söyledi hocam merak ettim?

Mac sonu roportajinda soyledi...
  • boyle bişi varsa ki rüştü yalan soylemez.cok buyuk skandal..karşılık vermek ne demek ya.
  • Reklam beyler bunlar doğru olamaz asla
  • fırat aydınus bu ligin bana göre açık ara en iyi hakemi,bugün ''tavşanlı linyit - elazığ'' maçını yönetti,halis özkahya ''fenerbahçe - beşiktaş'' maçını yönetiyor...
    varın gerisini siz düşünün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Kaka kokusu beni oldurecek!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

fırat aydınus bu ligin bana göre açık ara en iyi hakemi,bugün ''tavşanlı linyit - elazığ'' maçını yönetti,halis özkahya ''fenerbahçe - beşiktaş'' maçını yönetiyor...

Alt ligde bazı kritik maçları yönetiyor Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus. Hem gözden uzak olma hem de formdan düşmeme anlamında yararlı bence.
  • Özkahya denen hakem Rüştü'ye adam değilsin demiş. Hadi hakkımızı yediniz la siz kim oluyorsunuzda bizim oyuncumuza hakeret edecek cesareti buluyorsunuz. Oyuncu yanlış yaptıysa atarsın olur biter. Rüştü kırsaymış ağzını burnunu keşke. Ernstin elinde kalacak bi taneside 2 dir frenliyo Ernst kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

Özkahya denen hakem Rüştü'ye adam değilsin demiş. Hadi hakkımızı yediniz la siz kim oluyorsunuzda bizim oyuncumuza hakeret edecek cesareti buluyorsunuz. Oyuncu yanlış yaptıysa atarsın olur biter. Rüştü kırsaymış ağzını burnunu keşke. Ernstin elinde kalacak bi taneside 2 dir frenliyo Ernst kendini.

Bu maçda hakkınızın yendiğini düşünmüyorsun inşallah? O kadar atılması gereken adamı atmadı, kornerleri vermedi herif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

fırat aydınus bu ligin bana göre açık ara en iyi hakemi,bugün ''tavşanlı linyit - elazığ'' maçını yönetti,halis özkahya ''fenerbahçe - beşiktaş'' maçını yönetiyor...

Alt ligde bazı kritik maçları yönetiyor Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus. Hem gözden uzak olma hem de formdan düşmeme anlamında yararlı bence.

Hangi macin daha kritik oldugu tazmam yersiz olur degil mi? İlk mesaj cok acik bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

Özkahya denen hakem Rüştü'ye adam değilsin demiş. Hadi hakkımızı yediniz la siz kim oluyorsunuzda bizim oyuncumuza hakeret edecek cesareti buluyorsunuz. Oyuncu yanlış yaptıysa atarsın olur biter. Rüştü kırsaymış ağzını burnunu keşke. Ernstin elinde kalacak bi taneside 2 dir frenliyo Ernst kendini.

Bu maçda hakkınızın yendiğini düşünmüyorsun inşallah? O kadar atılması gereken adamı atmadı, kornerleri vermedi herif.

Maçı izlemedim. Genel konuştum. Onun yorumunu maçı izleyen arkadaşlar yapsınlar.

8-9 tane sarı vermiş kırmızı çıkmaması ilginç. Oda beceriksizliğindendir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.