İstanbul daki FB-Inter maçını stadda seyretmiştim , Julio Cesar Inter i hezimetten kurtardı. Süper bir kaleci.
Üst üste 3 tane inanılmaz kurtarış yapmıştı..Sonunda Alex gidip gülerek bişeyler söylemişti Cesar'a
Buffon da kabul etmiş zaten artık en iyinin Julio Cesar olduğunu
Geçmiş performansı ok ama şu an da en iyi kaleci Volkandır. Milli takımında AS ı dır..
Kesinlikle hakediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
Geçmiş performansı ok ama şu an da en iyi kaleci Volkandır. Milli takımında AS ı dır..
Volkan en iyi kaleci olabilir ama ahlak duygusu yok denecek kadar az. Az yakmadı Fener'i, milli takımı. Konuya dönecek olursak; Rüştü her türlü ilk 10'a girmeyi hakediyor
Rüştü türk futbol tarihinin sayılı futbolcularındandır kesinlikle hak ediyor.ama reina'nn falan ne iş var?
quote:
Volkan iyi bir kalecidir ama asla dünyanın en iyi kalecileri arasına falan giremez. En azından şimdiye kadar. Bana göre Ivankov da iyi bir kalecidir mesela.
Rüştü, zamanında kalitesini ispatlayarak Barcelona gibi bir dünya devine transfer olmuştur. Barcelona'ya gitmek öyle her yiğidin harcı değil. Ha orada şanssızlıklar yaşadı, 3 yabancı kuralı vardı, birkaç hatalı gol yedi vs vs. Şimdi var mı Türkiye'de Barcelona takımına gidebilecek kaleci veya oyuncu ? Yok.
quote:
İnşallah Volkan 20 sene daha kaleciniz olur.
Rüştü Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi kalecisidir...Datcu'dan sonra tabii ki
Liverpool'un kalecisi Pepe Reina tam bir odun. İğrenç bi kaleci De Santcis bile olsa olur onun yerine.
Casillas Cech Buffon Van der Sar Dida Reina Lehmann Julio Cesar Rüştü Cupet
Rüştüyü tanımasak....
Allah belamı versin Volkan gibi bir adama bile daha çok güveniyorum bizi daha az yaktığı aşikar...
Mtk maçını mı saysam, bursa maçını mı saysam, Beşiktaş maçında falçatayla elini kesip maça çıkmamasını mı saysam, Panatinaikos, Manchester maçını mı, Zaragoza maçını mı maçını mı saysam...
Bir insan baraj kurduğu köşeye geçip öbür köşeyi boş bırakır mı
Birde aniden kaleyi terketmesi olmasa
hayrettini tek geçerim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme