< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Servera bu sabah girdim.f1 e basıp girdim ama history de gözükmüyo.Ben oynarken biri girdi ve serverdan çıktım.Bi daha giremedim.Server mı kapandı anlamadım.History de de gözükmüyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: kingman29
Servera bu sabah girdim.f1 e basıp girdim ama history de gözükmüyo.Ben oynarken biri girdi ve serverdan çıktım.Bi daha giremedim.Server mı kapandı anlamadım.History de de gözükmüyo.
Hocam eğer 13:00'dan önce girmişseniz sunucu bakımdaydı zaten bu konuda da bahsetmiştim. 13:00'dan itibaren sunucu kusursuz şekilde çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Scars-Of-Life
quote:
Orijinalden alıntı: kingman29
Hocam eğer 13:00'dan önce girmişseniz sunucu bakımdaydı zaten bu konuda da bahsetmiştim. 13:00'dan itibaren sunucu kusursuz şekilde çalışıyor.
Tamam hocam şimdi 1 sattir oynuyorum.Sıkıntı yok.Ev falan yaptım kendime.Oyundaki nickim king_man_29.
quote:
Orijinalden alıntı: Scars-Of-Life
Merhaba arkadaşlar. Ben Pixel Canavarı'ndan Burak, Bestian Lorry nick'ini kullanmaktayım.
Malum bir türkçe sunucu açtık. Türkçe derken, sadece Türkçe konuşulan değil, Sohbet botunun "Hoşgeldiniz" diyebildiği bir sunucu oldu. Diğer ana konu olarak belirtilen konuda da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım fakat genelde sunucu ile alakalı sorular da geldiği için amacını aşmaya başladı ve kimseyi rahatsız etmeyelim istedim.
Sunucu adresi: 46.4.57.143:28025 (Oyunun ana menüsündeyken F1 tuşuna basıp net.connect 46.4.57.143:28025 yazarak giriş yapabilirsiniz, daha sonra History'de kayıtlı olacaktır)
---------------------------
Sunucu durumu: Çevrimiçi!
Özellikler:
1- /help komutu mevcut (yardım ve diğer komutlar) 2- Türkçe karşılama mesajları ve kişiselleştirilmiş sohbet deneyimi. 3- Kapı paylaşımı mevcut 4- Çevrimiçi listesi mevcut 5- Oyuncular arası özel mesajlaşma 6- Ping gösterme 7- Sesli sohbet anında kimle konuştuğunuzu belirten gösterge 8- Teamspeak 3 mevcut 9- /location komutu mevcut (koordinat için) 10- Kişiselleştirilmiş kutu-sandık-zombi-airdrop içeriği 11- Starter Pack (başlangıç paketleri) 12- Oyun içi arkadaş ekleme (yakında arkadaşa ateş edememe özelliği de eklenecek) 13- Grup kurma 14- Ekonomi modu mevcut 15- Yardim ve komut aciklamalari %99 oraninda Türkçe
Güncellemeler:
17 Ocak 2014: Sunucu açıldı. 20 Ocak 2014: Server HFB tarafından bakıma alındı. 21 Ocak 2014: Bakım bitti, maalesef dosyaların tamamı temizlendi. 22 Ocak 2014: Sunucu açıldı, şuanda sunucu ve tüm modlar test ediliyor. Oyuncuların zararı karşılanacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. 22 Ocak 2014: Sunucu'daki mod.lar test ediliyor. 23 Ocak 2014: Tüm mod.lar, türkçeleştirmeler, güvenlik işlemleri tamamlandı. 23 Ocak 2014: Sunucu kullanıma açıldı. 24 Ocak 2014: Sunucuda tüm modlar kuruldu. Gerekli güncellemeler yapıldı. 24 Ocak 2014: Auto Save (Oto kayıt) oluşturuldu. Artık herhangi bir sıkıntı yaşandığında sunucudaki tüm veri tekrar yüklenebilecek. 26 Ocak 2014: Lootlar düzenlendi.
Duyurular:
Sunucumuz 31/01/2014 tarihinde aşağıdaki güncellemeler için kısa süreliğine bakıma alınacaktır!
- Ekonomi modu ile alakalı iyileştirme çalışmaları - Eşyaların pazar fiyatları hakkında düzenleme - Başlangıç paketleri eklenmesi ve düzenlenmesi
Etkinlikler:
Hergün bir Air Drop 25 Ocak 2014: Telafi paketi (İlk 20 oyuncuya= 1 adet p250, 75 adet pişmiş tavuk eti, 750 odun) 1 Şubat 2014: En saygın oyuncu oylaması (Kazanan= 1 adet MP5A4, 10 adet büyük ilk yardım çantası, 100 adet pişmiş tavuk eti, 500 adet taş, 1000 adet odun) 7 Şubat 2014: Çekiliş (Kazanan= 1 adet Steam oyun key'i) 14 Şubat 2014: Çekiliş (Kazanan= 3 adet Sürpriz ödül) 16 Şubat 2014: En saygın oyuncu oylaması (Kazanan= 1 adet C4, 100 adet metal parçası, 1000 adet odun)
Dostum Bende server kurdum ama mod bulamadım komutlarda çalışmıyor indirdiğin siteyi verebilirmisin (yanlış anlama emeğini istemiyorum) kendim ayarlarım rica ediyorum
bi kac arkadaşvar onlarla oynuycagımda yardımcı olursan sevinirim
hocam ben giremiyorum server'a bi problem mi var yoksa benim oyun orjinal olmadığı için mi? (başka serverlara girebiliyorum sorunsuz...) yardımcı olabilir misin?
bildiğim kadarıyla girememen gerekiyor. başka serverlar derken mesela hangileri?
Kaç kişi oluyor günde ortalama? Oyuna sahip değilim henüz ancak 1-2 güne alacağım ve Türk sunucusu arıyorum.
genelde en az 10-15 kişi civarı oluyo tabi girdiğin servera da bağlı bu durum bazı server'larda hiç kimse olmuyo.Ben de türk serveri arıyodum bunu buldum tesadüfen ama connection failed diyo acaba kapandımı server
mesela; net.connect rustbg.v4.net:28015
net.connect 46.4.57.143:28025 ile girebilirsin sunucu 7/24 açıktır. Hem Türk sunucusudur, Hem de Türkçe'dir.
giremiyorum connecrion failed diyo neden bi bilgisi olan var mı?
Kardeş şimdi Ben Server dosyasını indirdim Rustın sonra tunngleden IP alıp serveri kurdum arkadaşlarla tunngle uzerinden oynayabiliyoruz ama serverde /help , /tpa ,/starter gibi komutlar olmuyor ben bunu nasıl yapabilirim sonra bu lootlarda ne çıkacağını , crafting surelerini fln nası belirleriz bu konuda bana bır yardım ederseniz sevinirim ANLATIM FLN VARSA BEKLERİM
Benimki bağlanmıyor buna bir çözüm lütfen
nerdeyse hiç bir server'a giremiyorum oyun orjinal servera bağlanıyor wake up diyorum 10 saniye 20 saniye sonra atıyor acep neden ?
experimentalŞekliniz Varsa RUST experimental a Bekleriz :)
F1 ile konsola ( client.connect 31.210.33.52:28015 ) yaz 7/24 TR sunucumuz :)
Rusty rust cracked ta çalışıyomu?
Beyler Rust un eski olanı kapatıldımı bende Rust oyna ile Directx9 seçeneğı var ikiside yeni olana giriyor üzüldüm valla eğer silindiyse