Şimdi Ara

Rust | Turkce Destek Platformu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
9
Favori
9.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rust ı yeni satın aldım, "almaz olaydım" dedirtti oyun. Böyle bir fps sorunu yok. Lütfen bi yardımcı olun.

Lenovo z580 cihazım SSD var. 4 GB ram ve Nvidia GT630M 2GB(sanırım 128 bit) ekran kartı var. Bu özelliklere sahip bilgisayarlarda ya da daha dusuk özelliklerde oynayan youtuberlar gördüm fpsleri en kötü 40 civarı iyi ayarlarda. Ben en düşük ayarlarda herşey sıfırken 10 fps en yuksekteyken 8 fps le falan oynuyorum lanet oyunu.

Lol en yuksek ayarlarda 120 fps in altına düşmezken Rust ın şu trileri delirtiyor beni.

Nvidia menüsünden yüksek performans seçtim. Geforce expirince den optimize desteği yok oyunu buluyor ama elle yapın diyor. Çok arastırdım denemediğim yol kaldımı bilmem ama varsa soyleyin lütfen.
  • Ssd varsa oyunu oraya kurun yuklemeler ve fps baya düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disconnected Eac : Eac Disconnected Hatası alıyorum daha dün yükledim çok uğraştım servera girerken hata aldım herzaman ve çok uğraşınca 3 saat felan oldu ürünü iade edemiyorum yardımcı olurmusunuz.
  • Ben oyunu dün aldım bana temel bilgileri söylermisiniz hocam tavsiyeler felan daha çözemedim
  • hocam iyi güünler lütfen acil bi yardım edin oynunu acmak için tklıyorum ama açılırken running slef check dedikten sonra kapanıyor lütfen yardım edin ;:(
  • kingman29 K kullanıcısına yanıt
    kardeş oyunu indirdim ama girerken running self check yazıyor ve kapanıyor nasıl yapıcaaz yardım edin :(
  • Selam arkadaşlar ben yeniyimde bu sur yapımı için kactane plan parcası lazım acaba

• beyazseytan123 B kullanıcısına yanıt
    korsan mı genelde korsan indirenler alıyor bu hatayı

• oynayan ekip varsa yeni başladım gelebilirim
  • BEN YAZ İNİDİRİMLERİYLE RUST ALDIM 3-4GUN OYNADIM SORUNSUZ OLARAK GUNCELLEME GELDI OYUNA GUNCELLEMEDEN SONRA OYUNA GIRERKEN GAME CRASHED HATASI ALIYORUM SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM
  • Bende receving datada kalıyor Çözümünü bilen varsa söylesin lütfen.
  • Receving Datada kalıyor yardım edin lütfen
  • Yaklaşıl 2 3 ay Rust oynadım son 1 aydır ise hiç bir serverine bağlanamıyorum orjinal oyundur steamdan oynuyorum herşeyi güncel ping sorunu yoktur ama Disconnected:Connection Attempt Failed hatası alıyorum delirmek üzereyim lütfen yardım edin
  • nowipe.rustzamani.com:29316

[TR] RUSTZAMANI.COM |NO WIPE| MODSUZ ** 23.07 ** Süpriz hediyeli serverımız
  • Rust indirdim kurdum ancak oyuna girerken Rust | Turkce Destek Platformu böyle birşey çıkıyor. sonrasında ise hiçbir server gözükmüyor. Çözümünü biliyor musunuz ?
  • rust da giriyorum servere giriyorum mesaj yazıyorum entere tıklıyom ama yolamayor acil lutfen cözüm
  • Steam de indirimle 14 liraya büyük ümitlerler aldığım Rust menü içinde 101 fps alırken herhangi bir servera girerken herhalde bir 20 dakika bekletmekte hadi bunu geçelim ayarları her türlü düşürmeme rağmen oyun güç bela kıytırık grafiklerle bile 60 fps ibresini görmeme rağmen kanser edici derecede droplarla iki adımı bile çekilmez hale getiriyor.Ha diyeceksiniz ki sistemin ne? Sistemimin çok üst düzey olduğunu söyleyemem ama daha nice oyunları açtığımı şu isyanımdan anlamışsınızdır herhalde(8gb ram i5-7300hq 4gb 1050 nvidia ekran kartına sahip monster abra).Aklınıza gelecek her sürücümün güncel olduğunu belirtmek isterim lütfen konu hakkındaki fikir, düşünce ve çözüm önerilerinizi sunarsanız sevinirim.(netteki ayar kodlarını denemiş bulunmaktayım gözle fark edlir bir fark olmadı hiçbir zaman.).

• Ben rust steam de daha yeni yükledim oyuna cok yavas giriyor ve girdiginde ise serverlara geliyorum ama 1 saat bekliyorum ama genede servera giremiyorum ve sonrada beni oyundan atıyor bunun çözümü var mıdır?
  • Arkadaşlar rustta ev yapıp kasılmıştım bir serverde ama 2-3 oyuna girmedim geçmişlerden girdiğim server gitmiş bakımdadır dedim 4-5 oldu hayla yok. Emeğim boşa mı gitti acaba bilen birisi yazsın..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.