Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esesmet

Arkadaşlar şöyle bir hata alıyorum oyun çöktü hatası oyun kurucularına bildirmeden nasıl çözerim bi önerisi olan varmı ?

"
    the game crashed.
    The crash report folder named next to game executable.
    It would be great if you'd send it to the developer of the game!"

Ben de aliyorum aynı hatayi çözerseniz soyleyin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyuna tekrar başlıcam güzel pingi az türk server varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk sunucuları boş oluyor , pingi düşük sunucu bol .
  • Merhaba,

Steam'den Rust satın aldım fakat serverlara giriş yapamıyorum.

Server adreslerini "net.connect ...." şeklinde yazdığımda ya "Command not found" ya da "Reporting Performance Data System/client" diye bir hata alıyorum.

Server listesinde Serverları görebiliyorum fakat tıkladığım 5 dakika kadar beklememe rağmen giriş yapamıyorum. 1 saate yakındır uğraşıyorum sonuç yok.

Bilgisayarda 8 GB'lık RAM'in 3.25'ini kullanabiliyorum (32 bit-win7'den dolayı) Oyunun min. 4 gb ram istemesiyle alakası olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaLaLa58

Merhaba,

Server adreslerini "net.connect ...." şeklinde yazdığımda ya "Command not found" ya da "Reporting Performance Data System/client" diye bir hata alıyorum.

Server listesinde Serverları görebiliyorum fakat tıkladığım 5 dakika kadar beklememe rağmen giriş yapamıyorum. 1 saate yakındır uğraşıyorum sonuç yok.

Bilgisayarda 8 GB'lık RAM'in 3.25'ini kullanabiliyorum (32 bit-win7'den dolayı) Oyunun min. 4 gb ram istemesiyle alakası olabilir mi?

ben o hatayı kacak olarak kullanmaya calıstıgımda alıyordum sw uyumsuzlugundan kaynaklanıyor kısaca. ama orjinal aldı alalı oyle bir hata ile karsılasmadım. bence sil tekrar yükle istersen oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

quote:

Orijinalden alıntı: ShaLaLa58

Merhaba,

ben o hatayı kacak olarak kullanmaya calıstıgımda alıyordum sw uyumsuzlugundan kaynaklanıyor kısaca. ama orjinal aldı alalı oyle bir hata ile karsılasmadım. bence sil tekrar yükle istersen oyunu.

Korsan oyun vardı ama silmiştim.
    Şimdi 'Old version'a girebildim.

• ShaLaLa58 kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi 32 bit kullandığından o ramin 3 küsürünü kullanabiliyorsun dün 2 arkadaş girmeye çalıştı oyuna giremediler ya crash alıyorlar yada loadingde kalıyor falan bir türlü giremediler ikisininde ram 4 gb diğer 3. arkadaş girdi 8gb ram'i var oyun bende 3-3.5gb ram kullanıyor zaten 4 gb ramle oynanacak bir oyun değil bu ama senin çözüm basit 64 bit işletim sistemi yükle rahatına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Dediğin gibi 32 bit kullandığından o ramin 3 küsürünü kullanabiliyorsun dün 2 arkadaş girmeye çalıştı oyuna giremediler ya crash alıyorlar yada loadingde kalıyor falan bir türlü giremediler ikisininde ram 4 gb diğer 3. arkadaş girdi 8gb ram'i var oyun bende 3-3.5gb ram kullanıyor zaten 4 gb ramle oynanacak bir oyun değil bu ama senin çözüm basit 64 bit işletim sistemi yükle rahatına bak

ayarlar düşüktemi oynuyorsun güncellemeden sonramı kullanım düştü ben en son girdiğimde rami 6gb a kadar dolduruyordu
  • 1600x900 0-5 arasında 3 olanda yani good ayarlarda oynuyorum f2deki bütün ayarlarda açık ve fullde oyunu alta alıp baktığımda 3-3.5 gb kullandığını yazıyor oyun açıkken daha fazla olabilir ama nasıl bakarım bilmiyorum oyun üstteyken :)
  • Sen 1900x1080 fantasticde oynuyorsun heralde okadar kullandığına göre .
  • quote:

Sen 1900x1080 fantasticde oynuyorsun heralde okadar kullandığına göre .

öyle oynuyordum da hileciler yüzünden hiç bir online oyunu oynayamıyoruz rahatla adam uçarak evine giriyor
  • quote:

Demekki problem bahsettiğin olaydan kaynaklanıyor hocam.
    Old version'a girebiliyorum, güncellenen versiyon'da 'loading' ekranında takılıp kalıyor.

Teşekkürler yorumlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaLaLa58 -- 28 Şubat 2015; 21:26:23 >

• arkadaşlar oyunu açıyorum sunucuya bağlanıyorum uyanmak için bir tuşa basıp 2 adım attıktan sonra game crashed hatası veriyor 2015-03-04_155308 bu isimdeki dosyanın çöktüğünü söylüyor lütfen yardımcı olur musunuz Orijinal sürümünde böyle sadece Eski versiyornunda oynadığımda böyle hatalar yok ama eski rustın da tadı tuzu pek yok... Bir yardımcı olursanız çok sevinirim daha 1 kere orijinal sürümünde oynayamadım hareketsiz kaldığımda problem yok ama 2 adım atmaya gelmiyor oyundan atıp oyun çöktü bu dosyanın içindeki verilerin de çöktüğünü söylüyor. Yardım acil lütfen...
  • Bence rusta decay sistemi tekrar gelmeli , örnek şöyle bir sistem olabilir dolapta izin olan veya olanlardan kimse 3 gün boyunca dolabın koruma alanına girmesse online olmassa hasar alıp 1 gün içinde silinebilir dolabın koruma alanının içindeki yapılar yani .
  • Rust legacy kapatılacağını belli bir zamandan sonra duyunca experimentala gireyim dedim bu kadar çöpleştirilmiş bir oyun olamaz . Tamam grafikler haritalar ev yapma şekilleri daha güzel olmuş olabilir.

Ama tahtadan ev yapıyorsun zaten 12-13 taşla vuruşta kırılıyor. Onu taşa geliştireceksin 500 canı olacak elindeki baltaya göre onuda kırabilirsin . 500 canı kim indirmekle uğraşıcak demeyin inat eden işsiz adam gelip evini yıkıp döküyor c4 ihtiyacı felan yok . Kapı desen taşa geliştirilmiyor metal ve taş lazım ki metali bulmak ortalama bir serverda kolay değil hele pişirdiğinde az az veriyor . Zaten iiki odun toplamaya çıksan ya kurt tazı gibi koşup seni öldürüyor yada adamın teki gelip seni vuruyor .

Kapı kilit sistemide berbat olmuş anahtarlı yaparsan öldüğünde anahtarın olmadığından dolayı eve giremiyorsun , şifreli yaparsan onun blue printini bulman lazım kolay birşey değil kaldı ki oyuna başlıyalı çok olmamış adam kapısnı armored yapamıyor taş+demirle canı isteyen adam gelip kırıyor . Oyunda kolay serverlar var orda herkes gelişmiş olabiliyor yine gelişmek zor hepsinin elinde silah var gelip vuruyolar birde ortalama zorlukta server var onda taş buldun diyelim duvarını geliştireceksin 200 taş gidiyor. Hayvanları yakalamak ve kurt vs kaçmak mümkün değil . Ok yapacaksın yay yapacaksın onun içinde deri lazım bu sefer yapamıyorsun

• -zed- kullanıcısına yanıt
    Oyun alfa sürekli çoğu şeyi değiştiriyorlar ve geliştiriyorlar senin oyunu kötü demen oynamayı becerememenle ilgili duvarını tahta yaparsan gelen geçen kıramaz (senin tahta dediğin tahat değil çalı çırpı 50 odun ile yapılıyor biraz oyunu anlarsan neden ilk yaptığının çalı olduğunu ve aslında çokta güzel birşey olduğunu anlarsın) sadece demir aletleri olan biri gelip kırabilir taş yaparsan c4 haricinde kimsenin uğraşacağını sanmıyorum demişin uğraşır kırar ama düşünmedin heralde kaç kere o aleti tamir etmen gerekir biliyormusun sen ? aletler kırılıyor belki fark etmedin ama , he birde şunu bilmeni isterim bir aleti yaptığında atıyorum 50 kere vurunca bozuluyorsa tamir ettikden sonra 44 vuruşta bozuluyor bu sayı her tamir edişinde azalıyor :) , ayrıca kapıyı taş demir ile amored yapmana gerek yok sadece demirlede metal yapabilirsin metali kırması epey bi zor ve evini koruyacaksın oyunun temeli bu sen gidip saatlerce başka yerde takılırsan tabii birileri gelir malzeme repair bench getirir vururda vurur tamir eder sürekli gayet normal ve sen heralde evini tek kare yapıyorsun adamlar 1 duvarı kapıyı kırınca evine hop diye giriyorsa , belkide biraz mimarı üzerine çalışıp evini daha güçlü yapmayı düşünürsün kilit sistemine gelirsek code lock kullanıcan onu bulana kadar lock kullanıcan ölünce ne mi yapıcan çok basit evine yedek anahtarlar koyucan ölünce alıcan bu kadar evine yatak yapmadıysan zaten evini bulamazsın bulursanda çalının içine biryere bi kutu yap içine yedek anahtarlar koy oyun çocuk oyunu değil kolayın zevki yoktur ama istiyorsan git direk 99999 metal 99999 taş odun veren bütün blueprintleri veren sunucular var onlarda oyna yani ve metal en kolay şeylerden biri 1-2 hayvan öldür 1 fırın yap oldu bitti fırınına koy erisin metallarin ve hayvan avlayamıyormusun al sana taktik bir hayvanı kovaladığında bir süre sonra yoruluyor ozaman yanına gidip mızrakla falan öldürebiliyorsun yani hayvan avlamak gayet kolay yay ok varsa kafasına bir vuruşta ölüyor öyle dahada kolay , bence oyunu birazdaha öğren sonra olumsuz yorumları yap . İstiyorsan bana özel mesaj at sana evini nasıl çok daha korunaklı hale getireceğini söyliyim biraz mimari ile çok kolay bu birkaç taktik var :) bana destan yazdırtmayın sırf oyunu azıcık oynayıp bu ne .mk diyip olumsuz şeyler yazıyorsunuz sonra belki oyunu alıp sevicek adamlar almıyor sizin yüzünüzden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 20 Mart 2015; 19:32:52 >

• quote:

Oyun alfa sürekli çoğu şeyi değiştiriyorlar ve geliştiriyorlar senin oyunu kötü demen oynamayı becerememenle ilgili duvarını tahta yaparsan gelen geçen kıramaz (senin tahta dediğin tahat değil çalı çırpı 50 odun ile yapılıyor biraz oyunu anlarsan neden ilk yaptığının çalı olduğunu ve aslında çokta güzel birşey olduğunu anlarsın) sadece demir aletleri olan biri gelip kırabilir taş yaparsan c4 haricinde kimsenin uğraşacağını sanmıyorum demişin uğraşır kırar ama düşünmedin heralde kaç kere o aleti tamir etmen gerekir biliyormusun sen ? aletler kırılıyor belki fark etmedin ama , he birde şunu bilmeni isterim bir aleti yaptığında atıyorum 50 kere vurunca bozuluyorsa tamir ettikden sonra 44 vuruşta bozuluyor bu sayı her tamir edişinde azalıyor :) , ayrıca kapıyı taş demir ile amored yapmana gerek yok sadece demirlede metal yapabilirsin metali kırması epey bi zor ve evini koruyacaksın oyunun temeli bu sen gidip saatlerce başka yerde takılırsan tabii birileri gelir malzeme repair bench getirir vururda vurur tamir eder sürekli gayet normal ve sen heralde evini tek kare yapıyorsun adamlar 1 duvarı kapıyı kırınca evine hop diye giriyorsa , belkide biraz mimarı üzerine çalışıp evini daha güçlü yapmayı düşünürsün kilit sistemine gelirsek code lock kullanıcan onu bulana kadar lock kullanıcan ölünce ne mi yapıcan çok basit evine yedek anahtarlar koyucan ölünce alıcan bu kadar evine yatak yapmadıysan zaten evini bulamazsın bulursanda çalının içine biryere bi kutu yap içine yedek anahtarlar koy oyun çocuk oyunu değil kolayın zevki yoktur ama istiyorsan git direk 99999 metal 99999 taş odun veren bütün blueprintleri veren sunucular var onlarda oyna yani ve metal en kolay şeylerden biri 1-2 hayvan öldür 1 fırın yap oldu bitti fırınına koy erisin metallarin ve hayvan avlayamıyormusun al sana taktik bir hayvanı kovaladığında bir süre sonra yoruluyor ozaman yanına gidip mızrakla falan öldürebiliyorsun yani hayvan avlamak gayet kolay yay ok varsa kafasına bir vuruşta ölüyor öyle dahada kolay , bence oyunu birazdaha öğren sonra olumsuz yorumları yap . İstiyorsan bana özel mesaj at sana evini nasıl çok daha korunaklı hale getireceğini söyliyim biraz mimari ile çok kolay bu birkaç taktik var :) bana destan yazdırtmayın sırf oyunu azıcık oynayıp bu ne .mk diyip olumsuz şeyler yazıyorsunuz sonra belki oyunu alıp sevicek adamlar almıyor sizin yüzünüzden .

Legacy nin zorluğu yok mu var ama gayet kaliteli bir şekilde zordu . Evimi zaten taştan yaptım yine gelip demir aletiyle kırdı 3 kişi evim 3 katlıydı 3. katına kadar geldiler herşeyi sömürdüler . çaresiz şekilde izledim dediğin gibi herşey kolay olsa silahım bile yoktu okumla dışarda avlanıp gelmiştim öldürdüler evimde doğudum. O kadar taş odun toplamıştım tek seferde yok oldu herkes 3 kişi toplayıp evi 5-10 dakkada kırıyor zaten

Valla bak 1.kattaki merdiveni kirsaydin diger katlara cikamazlardi bukadar basit oyle yap birdahakine onlarda avucunu yalar bosuna ugrasmis olurlar benimde demir evim vardı manyaklar vura vura temeli kırıp girmisler iceri ama merdiveni kırmıstım birşeyi alamamış gitmişler şuan soyulan bütün evlerime c4 ile tepeden girdiler kule yaparak , ama soyulmak herkese olan birşey :) çok soyuldum çok soydum diyemeyecem genelde soyuldum ama oynayacak birileri olduğunda yine oynuyorum yani sıkılmıyorum , şuan oynayacak adam yok bende öylesine ingiliz sunuculara girip milletle konuşuyorum adamlar türkiye hakkında sorular falan soruyor sohbet ediyoruz senide beklerim oynamak istiyorsan ekle oynarız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 20 Mart 2015; 21:34:43 >

• quote:

Valla bak 1.kattaki merdiveni kirsaydin diger katlara cikamazlardi bukadar basit oyle yap birdahakine onlarda avucunu yalar bosuna ugrasmis olurlar benimde demir evim vardı manyaklar vura vura temeli kırıp girmisler iceri ama merdiveni kırmıstım birşeyi alamamış gitmişler şuan soyulan bütün evlerime c4 ile tepeden girdiler kule yaparak , ama soyulmak herkese olan birşey :) çok soyuldum çok soydum diyemeyecem genelde soyuldum ama oynayacak birileri olduğunda yine oynuyorum yani sıkılmıyorum , şuan oynayacak adam yok bende öylesine ingiliz sunuculara girip milletle konuşuyorum adamlar türkiye hakkında sorular falan soruyor sohbet ediyoruz senide beklerim oynamak istiyorsan ekle oynarız .

cidden nasıl gelmedi aklıma merdiveni kırmak . aynı bende öyle zaten ev yaptığımda 1 güne kalmadan kırıyolar . Bugün mesala yine evimi kırdıktan sonra 2 adamla karşılaştım adamlar evi kırıcaktı benden yardım istediler brother brother diye konuşuyolar tamam dedim verin balta kırmaya başlıyalım evi uğraştık kırdık yukarı çıktık sonra bana vurmaya başladılar kaçmaya başladım aşağıdada bizi takip eden silahlı bir adam pusu kurmuş öldüm ayak işlerini yaptım kısacası ama eğlendim Bugün arkadaşımda aldı oyunu girdik bir buluşamadık . Geçen gün iki tane silahlı adam vardı peşimde ben 1 tane sanıyordum elimde sadece 4 tane ok ve yay var kaçamıyacağımı anlayınca döndüm şansımı deniyeyim dedim ilk vuruştan adamı öldürdüm o heyacanla gidip eşyalarına bakayım derken arkadaki geldi beni öldürdü ne oluyor hack'Mısın dedim iki kişiydik dediler çok şaşırmıştım genel olarak güzel oyun ama cidden evi yıkma sorunsalı çok büyük ne zaman ev yapıp çıksam taştan birkaç katlı evin içinde bir kaçtane kapı var bir şekilde içine ediyolar biraz daha zor olmalı evlere legacy'deki gibi c4 gibi bombalarla girilebilmeli bence en azından taş ev için. Malum oyunda işsiz kaynıyor 1 saatde olsa pes etmiyolar evi batırıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 20 Mart 2015; 22:06:42 >

Allahım sende yardım etmişin adamlara adamlar salakmı sana eşyaları kaptırıcak bana biri öyle dese anında anlarım bunların niyetini tamam der baltayı alırım boş anını yakalayıp ikisinide öldürürüm büyük şansı kaçırmışın sen birde okla adamı kafasından vurursan tek yer doğrudur ev konusu hiçde sıkıntı değil ben artık ev yapıyorum kimse giremiyor kimsede okadar c4 yok çünkü ve bu oyunu eski versiyon ile karşılaştırmak saçma sana bir faydası yok eski eskide kaldı ya yenisini sevmeyi öğrencen yada oyunu silicen kaba olabilir ama durum bu ben rustu zombiler olduğundan beri oynuyorum experimentalide daha oyunda 10 metrelik map varkende oynuyordum inşaat sistemi sürekli değişti ama şuan ki sistem gayet güzel eski rusttakindende kat kat iyi bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 20 Mart 2015; 22:19:13 >

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.