Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu düne kadar bir problem yoktu bugün oyuna gireyim dedim. ekran yanıp sönüyor yani gidip geliyor kırmızı tonlarda anlamadım bir türlü. oyuna giriyorum yine aynı bu sorun neden kaynaklanıyor yaşayan var mı daha önce böyle bir şey olmamıştı.
  • Oyun gereksiz bir şekilde kasıyor ve aşırı RAM kullanıyor. Bunu nasıl çözebilirim ya? Önceden böyle değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

Oyun gereksiz bir şekilde kasıyor ve aşırı RAM kullanıyor. Bunu nasıl çözebilirim ya? Önceden böyle değildi.

yeni güncellemeler ile bu hale geldi en iyi sistemlerde dahi görüntü ayarı fark etmiyor fps yerlerde şu an için çöp oyun gerçekten. benim oyun bozuldu sen düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

quote:

Oyun gereksiz bir şekilde kasıyor ve aşırı RAM kullanıyor. Bunu nasıl çözebilirim ya? Önceden böyle değildi.

yeni güncellemeler ile bu hale geldi en iyi sistemlerde dahi görüntü ayarı fark etmiyor fps yerlerde şu an için çöp oyun gerçekten. benim oyun bozuldu sen düşün.

senin oyun bozulduğuna göre çöp oyun güzel
    bu arada ben oynuyorum ful hd kasma yok yani optimizasyon sıkıntılı ama kasma yok, sıkıntı olması normal sıfırdan yüksek grafikli ver ayrıntılı yapıyorlar her hafta üzerine koya koya gidiyorlar ve hala arma 3 gibi daha büyük ana yapımlara göre daha iyi optimizasyonu var ayrıca alanların yüzlerce saat oynayabileceği legacy versiyon var stabil o paraya onu bile oynasa yeter bence yeni versiyonu da beklesin alan azcık adamlar çalışıyor çünkü yatmıyor bazı firmalar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 16 Kasım 2014; 1:53:52 >

• Alpha zamanları oynuyordum büyük update gelcek diyorlardı o ara sıkılıp bırakmıştım. Şuan ne alemde oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Alpha zamanları oynuyordum büyük update gelcek diyorlardı o ara sıkılıp bırakmıştım. Şuan ne alemde oyun?

update den çok sıfırdan yenisini yaptılar eski versiyon olduğu gibi kaldı yeni versiyonda map grafik her şey daha gelişmiş durumda eksikleri var gelişmeye devam ediyor optimizasyon sıkıntısı var her hafta gelişmeye devam edip güncelleniyor şuan için oynanır mı sıkıntı beklemek gerek biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

quote:

bu arada ben oynuyorum ful hd kasma yok yani optimizasyon sıkıntılı ama kasma yok, sıkıntı olması normal sıfırdan yüksek grafikli ver ayrıntılı yapıyorlar her hafta üzerine koya koya gidiyorlar ve hala arma 3 gibi daha büyük ana yapımlara göre daha iyi optimizasyonu var ayrıca alanların yüzlerce saat oynayabileceği legacy versiyon var stabil o paraya onu bile oynasa yeter bence yeni versiyonu da beklesin alan azcık adamlar çalışıyor çünkü yatmıyor bazı firmalar gibi

Acaba ekran kartın nedir ben R9 280x ile oynuyorum ve fps yerlerde.. Hangi ayara alırsam alayım aynı değişen bir şey yok. 15-25 arası gidip geliyor. Bu fps 'de adam vurmak ta yeteri kadar zor. Bu kadar berbat bir optimizasyon görmedim. Tamam oyun alpha da ama bu kadar olmaz. Bu arada ilk cümleni anlayamadım? Demem o ki henüz 31 tl'yi hak etmiyor bu oyun. İleride olmuş hali anca o kadar eder.

• Arkadaşım oyun alphada dahada kötü olur dahada iyi olur senin birşey deme hakkın yok alpha halindeki bir oyuna , full sürümü çıkınca istediğin yorumu yaparsın erken erişim yazıyor orda neymiş erken erişim açta oku biraz , sallama ordan , dayz'ede birşey denilemez tek belli olan çok yavaş ilerledikleri rust'a göre ama sonunda ne olur bilinmez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 17 Kasım 2014; 14:00:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba ekran kartın nedir ben R9 280x ile oynuyorum ve fps yerlerde.. Hangi ayara alırsam alayım aynı değişen bir şey yok. 15-25 arası gidip geliyor. Bu fps 'de adam vurmak ta yeteri kadar zor. Bu kadar berbat bir optimizasyon görmedim. Tamam oyun alpha da ama bu kadar olmaz. Bu arada ilk cümleni anlayamadım? Demem o ki henüz 31 tl'yi hak etmiyor bu oyun. İleride olmuş hali anca o kadar eder.

legacy versiyonu oynayın ilk cıkan versiyon oydu optimizasyon sıkıntısı falan yok oturmuş bir versiyon 31tl i sadece o bile hak ediyor bana göre ben 300 saat oynamısım sırf o versiyonu daha ne olcak daha fazla verdiğim oyunlar 10 saat sürmüyor.
    yeni versiyonu zaten bende diyorum daha oturmadı optimizasyon bu kadar kötü değildi ama yeni şeyler ekledikçe bozuldu tam düzeltemediler bakarsın haftaya tekrar düzelir falan her hafta değişiyor o versiyon onun için beklemek lazım eğer oynayacaksanız legacy oynayın zaten legacy oynayıp sıkılmadan yeni versiyonu oynamanın anlamı yok bence hazır stabil versiyon var orda ben 300 saat sıkılmadan oynamısım arkadaşlarla daha ne olsun diye düşünüyorum yeni versiyonu bekliyorum bi süre sonrada oturunca onu oynarım

• 1 hafta sonra oyunu alıcam fakat bi kaç sorum var . Serverlar dolu mu ? Oyuncu açısından problem var mı ? Bir de yeni sürüm eski sürüm demişsiniz onlar tam olarak ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vfordjoker

1 hafta sonra oyunu alıcam fakat bi kaç sorum var . Serverlar dolu mu ? Oyuncu açısından problem var mı ? Bir de yeni sürüm eski sürüm demişsiniz onlar tam olarak ne ?

eski sürüm oyun cıktıgında çıkan stabil olan sürüm 1sene oldu o sürüm sabit gelişmiyor yeni sürüm ise sıfırdan oyunun grafiğini mapini herşeyini geliştirerek yaptıkları sürüm her hafta gelişiyor fakat tamamlanmadı ve optimizasyon problemleri olan sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Arkadaşım oyun alphada dahada kötü olur dahada iyi olur senin birşey deme hakkın yok alpha halindeki bir oyuna , full sürümü çıkınca istediğin yorumu yaparsın erken erişim yazıyor orda neymiş erken erişim açta oku biraz , sallama ordan , dayz'ede birşey denilemez tek belli olan çok yavaş ilerledikleri rust'a göre ama sonunda ne olur bilinmez .

Alphada olduğunu biliyorum. Ben o arkadaşa cevaben yazdım. Merak etme okumam yazmam var. Oyunu zaten bunları göze alarak satın aldım. Legacy için değil yeni rust için. Tek söylemek istediğim satın alacak arkadaşlara uyarıydı.Bu kadar berbat bir durumda oyunu alphada sürmeleri bile hata. Kilitler hata veriyor. Vahşi hayvanlar emekliyor resmen. Kimi zaman saldırmıyorlar bile. Çok yüksekten düşmene rağmen ölmüyorsun. Şu durumda silah dinamikleri atışlar FPS sebebiyle berbat durum da. Bunlar bilinsin ki ona göre alsınlar. Steamde oyunu + oyladım ileride düzeleceğini umarak.

Edit not: almayı düşünen arkadaşların beklemesinde yarar var. Başka oyunlara yönelin. Oyun genel anlamda düzeleceğini umarak çok eğlenceli fakat şu an için hatalar bu güzelliği perdeliyor.selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 17 Kasım 2014; 18:06:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

1 hafta sonra oyunu alıcam fakat bi kaç sorum var . Serverlar dolu mu ? Oyuncu açısından problem var mı ? Bir de yeni sürüm eski sürüm demişsiniz onlar tam olarak ne ?

eski sürüm oyun cıktıgında çıkan stabil olan sürüm 1sene oldu o sürüm sabit gelişmiyor yeni sürüm ise sıfırdan oyunun grafiğini mapini herşeyini geliştirerek yaptıkları sürüm her hafta gelişiyor fakat tamamlanmadı ve optimizasyon problemleri olan sürüm

2 oyun da ayri ayri mi satin aliniyor ? Yoksa modu gibi mi ?

• quote:

quote:

quote:

ayrı ayrı değil girerken soruyor eski versiyonumu oynayacaksın yeni versiyona mı gireceksin yeni versiyon gelmeden önce şuan legacy olarak geçeni oynuyorduk yeni versiyon rustun asıl yapılmak istenen versiyonu çok daha gelişmiş bir şekilde tamamlanmaya çalışılıyor fakat yapım aşamasında her hafta güncelleme alıyor gelişiyor ama optimizasyondan dolayı pek oynanacak durumda değil şuan

• quote:

quote:

quote:

quote:

ayrı ayrı değil girerken soruyor eski versiyonumu oynayacaksın yeni versiyona mı gireceksin yeni versiyon gelmeden önce şuan legacy olarak geçeni oynuyorduk yeni versiyon rustun asıl yapılmak istenen versiyonu çok daha gelişmiş bir şekilde tamamlanmaya çalışılıyor fakat yapım aşamasında her hafta güncelleme alıyor gelişiyor ama optimizasyondan dolayı pek oynanacak durumda değil şuan

Anladim 2 sini de oynayabiliyorum yani. Peki server dolulugu nasil ? Yeterli oyuncu var mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladim 2 sini de oynayabiliyorum yani. Peki server dolulugu nasil ? Yeterli oyuncu var mi

aylardır oynamıyorum ama fazlasıyla server ve oyuncu doluydu şuanda 7 bin oyuncu online gözüküyor pazartesi ve gündüz saatlerinde bu kadarsa oynayacak oyuncu fazlasıyla bulursun akşamları ve hafta sonları cok daha kalabalık oluyordu eskiden oyuncu problemi olacağını sanmıyorum

• Arkadaşların söylediği sorunlar var. Ben biraz daha optimist yaklaşıp, bir kaç durumdan söz edeceğim. Fps olayına ilkel bir çözüm getirdim kendimce; malum harita 3 farklı iklim üzerine kurulu, çöl, orman ve karlı bölgeler. Çölde fps neredeyse 40 üzerine çıkıyor bu da stabil oynamama yetiyor. Bu sanırım ormana nazaran daha az nesne olmasına bağlı. Ping durumu ortalama 100 bir servera bağlanıp dediğim bölgede oynadığınızda cidden keyif alıyorsunuz.Yani en azından ben alıyorum. Örnek olarak dün bir fransız serverında kurduğum evi(çöl ile orman bitişiğinde) tamamlamaya uğraşırken 3 eleman geldi. ortalama 2 saat çatıştık. Ev büyük ve kayalıkta olduğundan epey uğraştılar. Lakin kazanan ben oldum. Toparlayacak olursak yeni versiyonda da eski versiyonda da parasının hakkını veriyor bence oyun. Her cuma acaba ne gelecek diye de tatlı bir heyecanı oluyor. Ayrıca yakın mesafeler için Pipeshotgun kullanmakta yarar var. Steamden ekleyebilirsiniz yigittasdemir nick. Oynarız beraber. Yukarıda bahsettiğim evin görüntüsünü de yükleyeyim.

• Bunlar da o malum hikayemin geçtiği evim.
    Sonuç olarak eğleniyorum.
    RUST [ANA KONU]RUST [ANA KONU]RUST [ANA KONU]

• @yigittasdemir

Evi beğendim güzel yere yapmışsın. level 6 galiba komple? Kaç tane acil çıkış var?
  • Evin önemli bölümleri çift katman,dışı iki ,içi bazen 5 bazen 4 seviye . En önemli yere yani sleeping bagin olduğu yere ulaşmak için epey dolaşmaları gerekiyor.Evin içinde 4 ayrı fake depo var.1 ana giriş var. ev iki farklı temel üzerine kurulu olduğu için 3 tane acil çıkış var.Evin bir bölümünü kırmaya başladıklarında kolayca arkalarına dolanabiliyorum. Bu da panik yapıp ölmelerine ve aşağıya düşmelerine sebep oluyor. Labirentimsi bir ev yaptım özet olarak.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.