Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bf3 gta 4 vb oynuyorum ama payday cs go falan rahat oynuyorum düşük ayarda onuda düşük ayarda açamazmıyız
  • arkdaşlar bende uyunu yeni satın aldım
  • Bf3'ü nasıl oynuyorsan rustda daha düşük fps alırsın 10-20 fps belki 25 e bile çıkabilir , ben bf3 herşey high 1600x900 'de 55-60 fps alıyorum ama rustda daha düşük alıyorum herşey highda çözünürlük aynı , yani rust daha fazla sistem istiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 29 Temmuz 2014; 18:19:53 >
  • bakıyım olmazsa yeni pc alırım direk toplama daha rahat oynarım gtx650ti boost yada r7 265 alırım bi tane geçerim sen bu oyunu oynamıyomusun şu an ?
  • ben tutmadım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Bf3'ü nasıl oynuyorsan rustda daha düşük fps alırsın 10-20 fps belki 25 e bile çıkabilir , ben bf3 herşey high 1600x900 'de 55-60 fps alıyorum ama rustda daha düşük alıyorum herşey highda çözünürlük aynı , yani rust daha fazla sistem istiyor .

Bunu sana cevap yada başka bişey için söylemiyorum dostum alınma ,,,Rust neki sistem istesin grafikleri muhteşem gibi birde sanki frost bite 3 den çıktı Unity engine den çıktı yapmayın... Düşük fps alıyorsanız bu sizden kaynaklı değil arkadaşlar boşuna kaygılanmayın OYUNUN BOZUKLUĞUNDAN.Oyunda deli gibi netcode hatası var bugdan geçilmiyor. Ha alpha tamam eyvallah ama çıktığından beri devam eden sorunlar var bari onları düzeltin yav.

OYunu alacak arkadaşlar bir daha düşünün tavsiye etmiyorum paranıza yazık ... Zaten birde bu haberle çalkalanmakda ortalık iptal oldu olacak edildi vs.

http://www.facepunchstudios.com/2014/07/28/adam-cancelled-rust/

• Oyun şuan hangi seviyede?
  • ben çok sevdim bu oyunu
  • oyunu bende sevdimde hile varmış.hile varsa soğuyorum o oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Oyun şuan hangi seviyede?

60. seviye masterı yeni açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Put

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Oyun şuan hangi seviyede?

60. seviye masterı yeni açıyor.

Suan ki oyunun, eski oyunla alakasi yok dimi, bildigim kadariyla yeniden yapiliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan yapıyorlar tabi benziyor ama çok daha gelişmiş oluyor ve değişik oluyor devbloglardan bakabilirsin yapılanlara .
  • arkadaslar tek basına bu oyun oynanirmi? yoksa grup mu olusması lazim.30 yasında is adamiyim.sabahtan aksama kadar oynuyorum.clan veya gruplara dahil ederseniz oyunu alicam.
  • Tanıtım Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=lgxFH5Sgh-8

Yeni serverımızı actık arkadaşlar buyrun bekleriz. Yeni anticheat sistemi, günlük belirli saatlerde pvp kapatma,
    özel pvp arenası ve özel pvp etkinlikleri, kazanana craftı olmayan ödüller... 7/24 açık adminlerle bekleriz.

Tanıtım Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=lgxFH5Sgh-8

Ip Adresimiz 108.61.102.48:28026 Raid Call : 8024865

Tanıtım Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=lgxFH5Sgh-8

serveremız açık arkdaşlar güncell.

• tilatequila T kullanıcısına yanıt
    Dostum oyunu iptal etmediklerini açıkladılar sadece şaka yapmışlar veya bunu söyleyenler asılsız haber yapmış sadece gerçekte böyle birşey yok yazmışlar ,19.devblogda yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 2 Ağustos 2014; 13:02:54 >
  • 5-6 gündür oynuyorum yeni başladım sayılır tek başına zor oluyor yanına kabul edebilecek varsa mesaj atabilir mi ?
  • Herkese merhaba.
    Arkadaslar bizde bir kac arkadas olarak server actik.Serverda cesitli suprizler sizleri bekliyor olacak.
    Deneyip hosunuza giderse bize destek verirseniz seviniriz.

Server ip: 85.236.100.7:28415
  • Selam,
    Oyunu dün aldım ama oyunun mantığını pek çözemedim. İnsanlar beni gördüğünde direk öldürmeye çalışıyor. Bilgili arkadaşlar öm atıp yardımcı olabilir mi acaba bana? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaerocide

Selam,
    Oyunu dün aldım ama oyunun mantığını pek çözemedim. İnsanlar beni gördüğünde direk öldürmeye çalışıyor. Bilgili arkadaşlar öm atıp yardımcı olabilir mi acaba bana? Teşekkürler.

dostum sana yazdigim ip ye gir orda basla arkadaslar sana yardimci olacaklardir.
    85.236.100.7:28415
  • Herkese Merhaba,,

Rust Türkiyem Sunucusunu Yeni Açtık.Sizlerede Haber Vermek İstedim.Oyunu Oynayan Herkesi Bekleriz.İyi Saatler.

Genel Bilgiler

-•[TR]• Rust Türkiyem « Rust Türkiye Sunucusu » |TP|REMOVE|AİRDROP|ADMİNS|NO-WİPE|-

-TP -REMOVE -PİNG -LOACATİONS -DAMAGESHOW -SATATUS -SHARE

-Sunucuya Bağlanmak İçin:'' net.connect 148.251.87.116:29235 ''

Not:Yakında Sunucuya Pvp Arena Sistemide gelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.