Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fr4nkeNstein

oyun motoru değişecekti,uzun süredir takip edemedim değişti mi

oyunu sıfırdan yapıyorlar experimental sürüm her hafta yeni dev bloglarla gelişme aşamasında daha yolu var

http://playrust.com/friday-devblog-22/
    http://playrust.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

arkadaşlar 1 haftadır oynadığımız ve sabah girdiğimiz servera şimdi giremiyorum connecting diyor kalıyor biraz zaman geçince menüye atıyor serverda 33 kişi var fakat biz giremiyoruz
    çözümü bilen var mı ?

Oyundan attıktan sonra F1'e basıp ne yazdığını söyler misin
  • Oyun çok güzel bir hale geliyor.
  • 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Bunu düşünen tek kişinin ben olduğunu düşünmeye başlamıştım yeni rust tamamen çıkınca ozaman rustda çok büyük bir ilgi olacaktır şuan daha yapım aşamasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Bunu düşünen tek kişinin ben olduğunu düşünmeye başlamıştım yeni rust tamamen çıkınca ozaman rustda çok büyük bir ilgi olacaktır şuan daha yapım aşamasında.

Her gün update geliyor neredeyse experimental sürüme dün girdim fps yerlerdeydi dedim bu ne böyle bugün girdim anında düzeltmişler çok başarılı.
  • [EU] [TR] RusTurkey / Instacraft / Classic / Tp / Remove / 7/24 Admin

Oncellikle Merhaba Arkadaslar

Bi ay önce arkadaşlarımla RUST'a başladık .. Uzun emekler sonucunda evler setler sılahlar temin ettik .Hile ve adminlerden dolayı bütün emeklerimiz boşa gitti . Internetde RUST serverı aramakdan yorulduk çünkü düzgün bir server bulamadık bunun için bu işe el attık .
    Sizlerinde düzgün hilesiz bi servera ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum . Dilerseniz hep beraber serverımızda buluşabiliriz .

net.connect 173.199.75.167:28016
  • http://www.youtube.com/watch?v=SLA52owM6Ng#t=48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 29 Ağustos 2014; 4:13:35 >
  • vvassabi kullanıcısına yanıt
    süper yapmışlar .
  • yeni devblog http://playrust.com/friday-devblog-23/

özellikle şu kasa çeşitleri çok hoşuma gitti medic ammo hangisi hangi kutuda oynarken sürekli evi alt üst eden düzensiz arkadaşlara iyi gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: snicker

quote:

Orijinalden alıntı: Rustmcx

Yeni wipelandı gelin rekabet ortamı oluşsun :D

net.connect 94.249.151.170:28140

Kafaniza gore wipe atioyorsunuz.Birileri fazla airdrop yaparsa yada c4 le evler patlatilmaya baslanirsa yapistiriyorsunuz wipe i.
    3 gun once geldim server ne zaman wipe landi dedim yeni dediniz.6 kisiyi cagardim 3 gun oynadik c4 unden tut muazzam ew yaptik cart wipe ladiniz.Sonrada buraya gelip gelin rekabet ortami olussun diosunuz.
    Server acacaksaniz once admin olarak oynamak yerine yonetmeyi deneyin.
    Ben ve 6 arkadasimin sizin servera donmeye niyeti artik yok.Bol sans.

Her 10 günde düzenli olarak wipe atılıyor toprustserverstaki server sayfasına girersen sonraki wipe tarihini görüp ona göre oynarsın sen ve 6 arkadaşına kalmadık nereyi uygun görürseniz orda oynayın.

• Oyunda çiftlik vs kurabiliyormuyuz minecraft gibi ? yani evimiz ineğimiz koyunumuz boyle huzurlu bir ortam ? yoksa pata küte diğer insanları yağmalayarakmı gelişiyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snicker

quote:

Yeni wipelandı gelin rekabet ortamı oluşsun :D

net.connect 94.249.151.170:28140

Kafaniza gore wipe atioyorsunuz.Birileri fazla airdrop yaparsa yada c4 le evler patlatilmaya baslanirsa yapistiriyorsunuz wipe i.
    3 gun once geldim server ne zaman wipe landi dedim yeni dediniz.6 kisiyi cagardim 3 gun oynadik c4 unden tut muazzam ew yaptik cart wipe ladiniz.Sonrada buraya gelip gelin rekabet ortami olussun diosunuz.
    Server acacaksaniz once admin olarak oynamak yerine yonetmeyi deneyin.
    Ben ve 6 arkadasimin sizin servera donmeye niyeti artik yok.Bol sans.

Her 10 günde düzenli olarak wipe atılıyor toprustserverstaki server sayfasına girersen sonraki wipe tarihini görüp ona göre oynarsın sen ve 6 arkadaşına kalmadık nereyi uygun görürseniz orda oynayın.

ortam kuramadığınız için 10 günde bir wipe atıp yeni kek oyuncular buluyorsunuz yeni wipe atılmış serverlar genel olarak oyuncu topluyor normal bir kitleden bahsediyorsak kimse böyle saçma bir düzenle oynamak istemez
    airdropları düzensiz yağdırıp kendi bozduğunuz dengeyi wipe ile topluyorsunuz sanırım bir sürü server bu saçma yöntemle yürüyor tabi bunda oyunun dengesindeki hafif bozuklukta var

• Arkadaşlar bilmediğiniz üzere wipe keyifden değil zorunlu olarak atılan birşey buda oyunun bir sorunu collider limiti 65.000 olduğundan bir süre sonra server yavaşlamaya başlıyor bu yüzden sunucu sahibleri wipe atmak zorunda kalıyor yani her sunucuya belli bir süre sonra wipe atılmak zorunda fakat şuda var oyunun yeni yapılan halinde bu sorun 2 gün önce düzeltildi ve bu sınır sınırsız hale getirildi buda iyi haber , oyunun yeni halinde wipe diye birşey kalmayacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 31 Ağustos 2014; 11:26:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Arkadaşlar bilmediğiniz üzere wipe keyifden değil zorunlu olarak atılan birşey buda oyunun bir sorunu collider limiti 65.000 olduğundan bir süre sonra server yavaşlamaya başlıyor bu yüzden sunucu sahibleri wipe atmak zorunda kalıyor yani her sunucuya belli bir süre sonra wipe atılmak zorunda fakat şuda var oyunun yeni yapılan halinde bu sorun 2 gün önce düzeltildi ve bu sınır sınırsız hale getirildi buda iyi haber , oyunun yeni halinde wipe diye birşey kalmayacak .

bu süre 10 gün mü olmalı ? 10 günde bir tekrar tekrar kule mi dikmeye uğraşacak millet onla uğraşana kadar hazır item verilen serverlara gider o zaman çatışır derdi sadece oysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 31 Ağustos 2014; 13:58:21 >

• Orasını bilmem ama wipe zorunlu şuan server çok yavaşlıyor o limit dolunca yapcak birşey yok , daha erken atıyorsa adam beni bağlamaz ben bilgi verdim sadece .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 31 Ağustos 2014; 17:10:51 >
  • Oyuna yeni başladım herkes ayrı bir server öneriyor. Yokmu şöyle kalabalık sadece Türklerden oluşan 7/24 orjinal bir server?
  • Oyunun yeni versiyonunun ne zaman geleceği söylendi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgNtvLs

Oyuna yeni başladım herkes ayrı bir server öneriyor. Yokmu şöyle kalabalık sadece Türklerden oluşan 7/24 orjinal bir server?

oyunun en büyük sıkıntısı zaten düzgün server olmaması ya iyi oynarsın wall diyip banlarlar ya c4 dengesini kuramazlar ya 3 günde bir wipe atarlar yada bin tane saçmalık özellikle türk svlerini tavsiye etmem ama genel olarak hepsi sıkıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

Oyunun yeni versiyonunun ne zaman geleceği söylendi mi?

her hafta yeni devbloglar ile gelişmeye devam ediyor ne zaman tamamlanacağı belli değil
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.