Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar bilmiyo mu sanki hileyi.Adam oyun yapmış piyasaya sürmüş.Hile yapıldığından haberi olmuyacak mı?Ama adam bana ne diyo.Hangi biriyle uğraşıcam diyo.Milyon doları koymuş cebine.Bu saatten sonra satmasa da olur diyo.Dayz noldu.Yapımcısı desteği çektiğini açıkladı.Alphaymış falan milleti kandırıyolar.Malı götürüp sonra desteği çekiveriyolar.Bu rustunda olacağı bu.Arada yama çıkarıyolar.Hileyle ilgili hiçbir çalışmaları yok.Millet almaya devam ediyo.Yapçak biley yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Adamlar bilmiyo mu sanki hileyi.Adam oyun yapmış piyasaya sürmüş.Hile yapıldığından haberi olmuyacak mı?Ama adam bana ne diyo.Hangi biriyle uğraşıcam diyo.Milyon doları koymuş cebine.Bu saatten sonra satmasa da olur diyo.Dayz noldu.Yapımcısı desteği çektiğini açıkladı.Alphaymış falan milleti kandırıyolar.Malı götürüp sonra desteği çekiveriyolar.Bu rustunda olacağı bu.Arada yama çıkarıyolar.Hileyle ilgili hiçbir çalışmaları yok.Millet almaya devam ediyo.Yapçak biley yok.

rustla dayz bir değil onu geç bir kere
    dayz zaten arma 2 den direk kopyalanmış bir oyun o kadar büyük emek yok rustta alpha da adamlar yapmış temelide koymuş her zaman daha iyisini istediğimiz için tabiki bir çok eksiği sorunu var yok demiyorum ama o kadarı da alpha yani olacak diyebiliyoruz, hile olmayan online oyun yok bunu da unutmamak lazım hileden bende çok şikayetçiyim ama her oyunda cs de rustta dayz de hepsinde delirtiyorlar hepsinden soğuyorum komik bir durum hileyi engelleyebilseler her şey mükemmel olacak hile diye herkesi banladıkları serverlara girmektense bi düzgün lagsız hilesiz offical olsa tek oynadıgım oyun olurdu belki
    dayz kopya oyunun üstüne saçma 2 kıyafet ekleyip güncelleme diyorlar bu adamlar sıfırdan yeni oyun yapıyor her hafta gelişiyor her hafta bi devblog güncelleme falan güzel bir yere doğru gidiyor
    ek olarak experimental de çatışamayan arkadaşa şunu söylemek istiyorum orası zaten çatışman için değil güncellemeleri takip edebilesin oyunun ne hale geldiğini diye var oynamak için değil
    edit: ayrıca rusta hile satan siteler bf3 bf4 ede dotaya bile her oyuna satıyor özellikle bf3 baya hile kaynıyordu millet oyunu bırakmıştı hile yüzünden bf4 de durum ne bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 22 Temmuz 2014; 17:37:06 >

• +1 katılıyorum dayz fiyasko oyun 3 ayda 2 kıyafet ekliyor neymiş efendim güncelleme geldi yok e...nin ... yani artık takip bile etmiyorum dayz'i ama rust adamlar oyunu sıfırdan yapıyorlar daha ne olsun temelini her şeyini kendileri yaptılar yapıyorlar ayrıca rust'un yapımcısı gayet başarılı ve bilinen bir yapımcı garry's mod'un yapımcısı aynı zamanda anlaştığı firmalarda bilinen büyük ve iyi firmalar bu oyun iyi olacak orası kesin .

Bf4 oynuyorum , 0 hileciye rastladım bf3 oynarkende 2-3 hileciye raslamışdım 200 saat içinde , şuan ne durumda bilmiyorum ama bf4 gayet harika durumda :) yeni dlc'mizde geldi haritalarda mükemmel paşa paşa gidiyor her zamanki gibi 10 numara oyun bana göre . Fps savaş oyunu sevenler varsa BF4'ü şiddetle öneriyorum verdiğiniz para boşa gitmez tabi premium alın yoksa dlcsiz okadarda güzel değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 22 Temmuz 2014; 16:39:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Punkbuster dünyanın en iyi anti hile yazılımı şuanda ben bf3 veya bf4 de sayılı hileci gördüm 2 veya 3 , iyi bir anti hile yazılımı getirmeliler bence belki yeni rust'da oda olur oyun komple değişeği için onunda değişmesi mümkün tabi destek sistemide olmalı hile olduğuna dair kanıtı olanlar için . Keşke punkbuster kullansa rust ^^ ozaman hileciler görürdü nanaylarını .

Punkbuster bile hilecilere çözüm değil maalesef. Infestation'da bayadır Punkbuster desteği var ancak hile yapmayanı dövüyorlar. En iyi hile koruma Valve'nin VAC koruması ki Valve'nin bunu artık steamdeki oyunların tamamına yayması lazım.

• Tanıtım Videosu: http://www.youtube.com/watch?v=lgxFH5Sgh-8

Yeni serverımızı actık arkadaşlar buyrun bekleriz. Yeni anticheat sistemi, günlük belirli saatlerde pvp kapatma,
    özel pvp arenası ve özel pvp etkinlikleri, kazanana craftı olmayan ödüller... 7/24 açık adminlerle bekleriz.

Tanıtım Videosu: http://www.youtube.com/watch?v=lgxFH5Sgh-8

Ip Adresimiz 108.61.102.48:28026 Raid Call : 8024865

Tanıtım Videosu: http://www.youtube.com/watch?v=lgxFH5Sgh-8

• Tanıtım Videosu

Yeni serverımızı actık arkadaşlar buyrun bekleriz. Yeni anticheat sistemi, günlük belirli saatlerde pvp kapatma,
    özel pvp arenası ve özel pvp etkinlikleri, kazanana craftı olmayan ödüller... 7/24 açık adminlerle bekleriz.

Tanıtım Videosu

Tanıtım Videosu

• quote:

+1 katılıyorum dayz fiyasko oyun 3 ayda 2 kıyafet ekliyor neymiş efendim güncelleme geldi yok e...nin ... yani artık takip bile etmiyorum dayz'i ama rust adamlar oyunu sıfırdan yapıyorlar daha ne olsun temelini her şeyini kendileri yaptılar yapıyorlar ayrıca rust'un yapımcısı gayet başarılı ve bilinen bir yapımcı garry's mod'un yapımcısı aynı zamanda anlaştığı firmalarda bilinen büyük ve iyi firmalar bu oyun iyi olacak orası kesin .

Bf4 oynuyorum , 0 hileciye rastladım bf3 oynarkende 2-3 hileciye raslamışdım 200 saat içinde , şuan ne durumda bilmiyorum ama bf4 gayet harika durumda :) yeni dlc'mizde geldi haritalarda mükemmel paşa paşa gidiyor her zamanki gibi 10 numara oyun bana göre . Fps savaş oyunu sevenler varsa BF4'ü şiddetle öneriyorum verdiğiniz para boşa gitmez tabi premium alın yoksa dlcsiz okadarda güzel değil .

Bf 4 de açık açık hile bulmak zor öyle yaptığın an banlanırsın orası doğru ama hile yok değil çok MACRO diz boyu en çok Ruslara bakmanı önerrim 4 yada 5 K/D oranları ve %25 30 accuracyleri ile güzel güzel kullanıyolar macrolarını. Adamın MG4 ile %20 ac. var ulan lmg bu her neyse anlamak zor değil herşey ortada zaten...

• tilatequila T kullanıcısına yanıt
    Hacı makrolu mouse var bende daha önce bi oyun için otomatik kasma botu yapmıştım makro sadece senin yapabilecegin şeyleri bi tuşla yapmanı sağlıyor yani atıyorum 2 saniye sonra E harfine bas 0.010 mili saniye aralıklarla mouse1 tuşuna bas falan gibi şeyler hile falan değil yani , nasıl bir makro nişan almayı daha kolaylaştırabilirki ? benim tek kullandığım makro mouse'umun üstündeki ektra tuşlardan birine atadığım belli bi süre içinde yani çok hızlı üst üste tıklamaya yarayan bi tuş :D semi silahları otomatik gibi kullanabiliyorum okadar , pekte kullandıgım birsey degil acıkcası öylesine duruyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 23 Temmuz 2014; 21:56:42 >
  • quote:

Hacı makrolu mouse var bende daha önce bi oyun için otomatik kasma botu yapmıştım makro sadece senin yapabilecegin şeyleri bi tuşla yapmanı sağlıyor yani atıyorum 2 saniye sonra E harfine bas 0.010 mili saniye aralıklarla mouse1 tuşuna bas falan gibi şeyler hile falan değil yani , nasıl bir makro nişan almayı daha kolaylaştırabilirki ? benim tek kullandığım makro mouse'umun üstündeki ektra tuşlardan birine atadığım belli bi süre içinde yani çok hızlı üst üste tıklamaya yarayan bi tuş :D semi silahları otomatik gibi kullanabiliyorum okadar , pekte kullandıgım birsey degil acıkcası öylesine duruyor .

belli silahlar için recoil süper ayarlanabiliyor p250 için ayarlamıştım kolaylık olsun diye daha evi dikemeden banladılar p250 le hızlı saydırınca recoil yokmuş gibi

• Tanıtım Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=lgxFH5Sgh-8

Tanıtım Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=lgxFH5Sgh-8

Tanıtım Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=lgxFH5Sgh-8

serveremız açık arkdaşlar güncell.

• quote:

makroyla ne mi yapabilirsin AEK yada famas güzel teper bilirsin recoil i çoktur. Macroyla tüm mermileri ayni yerde toplayabilirsin cunku sen her bastiginda yada seri sık farketmez fare otomatik aşşağı ceker ve silah hiç yukari kalkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni açılan bi serverdan bahsedeyim sizlere bizde dün başladık arkadaşlarla oynuyoruz.

F1'e basıp

net.connect 158.58.173.59:29115

yazarak bağlanabilirsiniz. Rekabet ortamı oluşması açısından paylaşıyorum
  • yeni devbloga bakıyodum. en sonunda Tom un yaptıkları kısmında Tom tatile gitti yazıyodu. sonra resimdeki Türkçe tabela dikkatimi çekti. Tom Türkiye ye gelmiş tatile. Tom kim bilmiyorum sadece her hafta düzenli takip ettiğimden Türkçe bi yazı görünce bi garip oldum

http://playrust.com/friday-devblog-18/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 26 Temmuz 2014; 0:35:12 >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Hahaha doğru hiç dikkat etmemiştim türkiyeye gelmiş tatile .
  • arkadaslar bende macbook air var 1.8 ghz intel core i5

4gb 1600 mhz ddr3 sistemim var rust i oynarken inanilmaz kasiyor oyun en dusuk grafiklerde bile bunu nasil cozebilirim acaba ?
  • mertu kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını yazmamışsın bile

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP
    İşlemci: 2 ghz
    RAM:: 4 GB RAM
    Ekran kartı : nVidia GeForce 8800 veya ATI Radeon HD 3870
    Ekran kartı video ram : 512mb
    Sabit Disk Alanı: 1 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 8.1
    İşlemci: 3 ghz
    RAM:: 8 GB RAM
    Ekran kartı : nVidia GeForce GTX 460 veya ATI Radeon HD 5850
    Ekran kartı video ram : 1gb
    Ağ: Genişbant internet bağlantısı
    Sabit Disk Alanı: 2GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 27 Temmuz 2014; 12:39:21 >
  • nice :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertu

arkadaslar bende macbook air var 1.8 ghz intel core i5

4gb 1600 mhz ddr3 sistemim var rust i oynarken inanilmaz kasiyor oyun en dusuk grafiklerde bile bunu nasil cozebilirim acaba ?

o mac oyun için degilki yaff. donanımda sorun yoktur ama ekran kartın yetersiz geliyordur onbord oldugundan dolayı.
  • hocam yarın rust alıcamda dizüstümün özelliklerini söyliyeyim i5 2430 işlemci 2gb gt540m 6gb ram 500gb hdd var birde oynayacak arkadaşlar arıyorum ts ve skypeden yaşım 16 fakat +18 ortamlarda bulundum (point blank,arma2 dayz mod) saygısızılık vb. yapmam küfür hiç huyum değildir aile ortamı arıyorum cevaplarınızı bekliyorum Bestian Lorry bende ekliydi hocam galiba sizdiniz :)
  • Yani hayal kırıklığına uğratmak istemem ama ekran kartın çok kötü durumda benimki bile oyunun çimlerini açınca 40 fps (1600x900 çözünürlüğüm) oluyor benim ekran kartım seninkinden 2 katından daha fazla iyi yani , karışlaştırdım herşeyiyle ve işlemcin önerilen sistem gereksinimleri için biraz yetersiz kalıyor .

Ben olsam almazdım çünkü ya oynayamayacan yada epey düşük fpslerde oynarsın kasarak yani , laptop olması çok büyük dezavantaj oluyor bu oyun konularında , mobility oluyor çünkü donanımı buda daha kötü performans demek .

Bestian lorry ben değilim ama bende ekli biri rust oynuyor sürekli görüyorum ama kimdir bi bilgim yok ^^ profilinde hatayda yaşadığı yazıyor tek

Ama almaya kararlıysan belki oynatırsa ben şuan rust oynamıyorum oyunun gelecek yeni halini bekliyorum ozaman tekrar başlayacam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 29 Temmuz 2014; 13:18:58 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.