Şimdi Ara

RUSLAR'DAN ŞOK RAPOR DEPREM SİLAHI (HAARP) TÜRKİYE'Yİ VURDU!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
20.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

bugün kremlin'de karadeniz donanmasından flaş bir rapor alındı, buna göre Türkiye'nin kuzey irak'a girmesine karşılık olarak abd korkulan deprem silahları'ndan biriyle Türkiye'ye saldırdı.

ilk cumlenden failsin bence.kuzey ıraga girdik diye yapılsa 7.2 istanbulu sallarlardı.

İstanbul'u sallamak çok büyük bir sorumluluk bence.
    Dünya çalkalanır öyle birşey olsa.

neden sorumluluk olsun ki.gerçek olsa bile haarp'a kaç kişiyi inandırabilirisin.dünya çalkalasın deprem işte herkez o gözle bakar.

İstanbuldaki - Fener Rum Patrikhanesi ortodoksların kutsal mekanı dır 'katoliklerin - vatikan' , 'müslümanları - kabe' olduğu gibi bunların birine zarar geldiğinde dünya çalkalanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßaßeL -- 30 Ekim 2011; 15:46:31 >

• Beyler bu Amerika deprem yaratma silahını kullanırken iyonosferi ısıtıyor yani biz de tam tersini yaparsak silahı etkisiz hale getirebiliriz.Şimdi işim var birisi klimalardan oluşan bir santral çizsiz iyonosferi soğutacaz.!!!

Orijinalden alıntı: XsI

Beyler bu Amerika deprem yaratma silahını kullanırken iyonosferi ısıtıyor yani biz de tam tersini yaparsak silahı etkisiz hale getirebiliriz.Şimdi işim var birisi klimalardan oluşan bir santral çizsiz iyonosferi soğutacaz.!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

Artık her moka haarp deyip çıkmayın

şöyle söyleyeyim
    yağmur doğal olarak yağar/mantıken gök yüzünden su gelir gayet doğal bir şeydir
    haarp da aynı mantıktır aynı doğallıkla su yine gökten gelir ama başlaması için bir etki vardır

haarp olsada olmasa deprem olurken o belirtiler zaten olacak!
    normal araştırma kurumları haarp olmadan öncede o grafikleri çiziyordu zaten haarp daha gelişmiş bir araştırma merkezi kendi zeki sanan bir mal gidiyor haarp sitesine bakıyor lan deprem saatinde grafik yükselmiş kesin bunların işi diyor mallık başa bela diğer araştırma merkezlerininde grafikleri tam o saatte yükselmiş ozaman ne olacak?

lan bulutlar yoğunlaştı yağmur yağdı rus araştırmacılar sel zamanı gökyüzünü incelediklerinde bulutların yığunlaştığını hissetmişler kesin amerikanın işidir

bu kadar mal olunmaz arkadaşlar düşünün biraz bulutlar yoğunlaştı diye sel vurdu bunuda amerika yaptı demekle sizin yaptığınızın farkı yok

İyonosfer haarp santraliin göderdiği dalgalar sayesinde ısıtılıyor ayrıca oluşan basınç sonucu deprem oluşuyor.

Kısacası depremi başalatacak basınç etkisi haarp tarafından yapılıyor zaten.

-Milli Kayınço-

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

Artık her moka haarp deyip çıkmayın

şöyle söyleyeyim
    yağmur doğal olarak yağar/mantıken gök yüzünden su gelir gayet doğal bir şeydir
    haarp da aynı mantıktır aynı doğallıkla su yine gökten gelir ama başlaması için bir etki vardır

haarp olsada olmasa deprem olurken o belirtiler zaten olacak!
    normal araştırma kurumları haarp olmadan öncede o grafikleri çiziyordu zaten haarp daha gelişmiş bir araştırma merkezi kendi zeki sanan bir mal gidiyor haarp sitesine bakıyor lan deprem saatinde grafik yükselmiş kesin bunların işi diyor mallık başa bela diğer araştırma merkezlerininde grafikleri tam o saatte yükselmiş ozaman ne olacak?

lan bulutlar yoğunlaştı yağmur yağdı rus araştırmacılar sel zamanı gökyüzünü incelediklerinde bulutların yığunlaştığını hissetmişler kesin amerikanın işidir

bu kadar mal olunmaz arkadaşlar düşünün biraz bulutlar yoğunlaştı diye sel vurdu bunuda amerika yaptı demekle sizin yaptığınızın farkı yok

İyonosfer haarp santraliin göderdiği dalgalar sayesinde ısıtılıyor ayrıca oluşan basınç sonucu deprem oluşuyor.

Kısacası depremi başalatacak basınç etkisi haarp tarafından yapılıyor zaten.

anlayamamışın beni

ben diyorumki doğal bir deprem olurkende iyonosferde aynı hareketlenmeler gözüküyor
    neden her moka hemen haarp diye atlıyorsunuz

yağmur örneğinide ondan verdim şimdi yağan yağmurların çoğu doğal ama doğal olmayanlarıda bar ruslar yapıyor onuda galiba yüklü bulutlar geçerken bir şekilde yoğunlaşmasına sebep oluyorlar

sizin yaptığınız sel olunca kesin rusyanın işidir demek

bende biiyorum haarp ın o etkiyi yapacağını ama milletin mallığı şurda haarpın sitesini açıp deprem saatindeki grafiklere bakıyorlar aha amerikanın işi diyorlar mallık tam olarak burda işte haarp olmasa bile o grafikler o şekilde cizilir grafikler tamamen doğal yani

rusların bunu bulması zaten ayrı bir olay bukadar koyun olmayın her moka hemen yönelmeyin malın biri yine kütahya depreminin videosunu van diye koymuş ilgi çekmiş aklınca koyun olmayın .

• ben de bu depremlerin dogal olarak olusmadigini dusunuyorum zira teror olaylari ve bizim teror orgutune karsi ciddi sekilde operasyonlara baslamamizin ardindan bu tip bir durumun ortaya cikmasi normal bir rastlanti gibi gozukmuyor.. bunlarin disinda bu tur videolarin ciddi aciklamalar iceren ve kisa sure icerisinde ciddi izleyici oranina ulasmis olanlarinin teker teker siliniyor olmasi da ayri bir konu.. gerci yapacak cok bir sey de yok zira internet onlarin elinde, pc lerde ve mobil cihazlarda kullandigimiz isletim sistemleri onlarin elinde yani tum bilgilerimiz onlarda ve butun yaptiklarimiz kayit altinda.. bunun anlami bizim internet platformunda yapabilecegimiz cok fazla bir sey yok.. aslinda diger platformlarda da yapabilecegimiz cok fazla bir sey yok.. insanlar internet, gazete, dergi ve tv gibi iletisim araclarindan edindikleri tarafli ve tarafsiz bilgi karmasasiyla butun olanlari bosvermis durumda.. bu konularla ilgilenen ya da ilgilenmek isteyen kisilerin de kafasi bilgi karismis durumda ve hangi bilginin dogru oldugunu bilmiyorlar.. zaten bir seyleri dogru bildiklerini dusunenler de bu dogru bildikleri seyleri paylasmaktan baska bir sey yapamiyorlar.. sonucta ister dogal olsun ister dis guclerin bize karsi kullandigi bir silahin sonucu olsun elimizden su an icin hic bir sey gelmez.. su an bir afet var ve insanlar bu konulari arastirmaktan cok su an ki kriz durumunun nasil cozulebilecegini dusunuyor ki su an icin yapilabilecek en dogru sey bu..

• Belki Ruslar vurmuştur belli olmaz..onların da Haarpı var ne de olsa

• Herkes jeolog, herkes kimyager, herkes fizikçi... Bunlar acaba fındık fıstık gibi herkesin konuşabileceği mevzularmı? "Acaba haarp bir depremi nasıl tetikler?" bu tartışılsa neyse herkes açısından faydalı bir tartışma olur. Birileri çıkmış diyorki bu haarpın işi. Sen hangi akademik sıfatla bu kararı verdin? Kimsin? Cem Yılmaz'ın dediği gibi "bende beyin ameliyatı yapıcam" gibi bişey. Televizyonda jeoloji mühendisi profesörlerimiz bu haarp konusuna gülüp geçtiler ama tabi onlar kimki? Nerden bilcekler? Öyle 9 - 10 sene ihtisas yapmayla, yurtdışında eğitim görevlisi olmayla, seminerlere gitmeyle olmaz bu işler. Açıcan interneti okuyacan. Dünyadan haberleri yok onların. Ha tabi bide amerika tarafından satın alınmışta olabilirler. Illuminati, onun arkasındada amerika onun arkasındada...
    Eğer insanlar dünyayı ve hayatlarını hayalsiz ve yanılgısız gerçekten olduğu gibi görebilseydiler, bir an önce ölmek için anında bir nedenleri olacaktır. Tanrıya inanmıyorum anlıyor musun, etrafına bir bak adamım acı içerisindekilerin feryat ve figanları kulağına çok hoş geliyor olmalı ben bunlardan tiksiniyorum. Varlığına inanmadığı birşeye küfredip duran köylü ateistlerden... Senin kardeşliğin acının kardeşliğinden başka birşey değil. Eğer bu acı arada bir geçer gibi olmayıp daimi olsaydı, bunun ağırlığı dünyayı evrenin duvarlarından söküp unufak oluncaya dek paramparça edip yaratıldığı ilk güne geri fırlatırdı. Kardeşlik, adalet, sonsuz hayat? Hadi ama adamım bana insanı ölüme ve hiçliğe hazırlayan bir din göster işte o dine katılabilirim ama seninkisi hayallerle, yanılgılarla ve yalanlarla dolu başka bir hayata hazırlıyor, insanı bir gün bile olsun ölüm korkusu olmadan yaşamamaya mahkum ediyor. Diğer hayattan korkmak yerine böyle bir kabusu kim tercih eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Herkes jeolog, herkes kimyager, herkes fizikçi... Bunlar acaba fındık fıstık gibi herkesin konuşabileceği mevzularmı? "Acaba haarp bir depremi nasıl tetikler?" bu tartışılsa neyse herkes açısından faydalı bir tartışma olur. Birileri çıkmış diyorki bu haarpın işi. Sen hangi akademik sıfatla bu kararı verdin? Kimsin? Cem Yılmaz'ın dediği gibi "bende beyin ameliyatı yapıcam" gibi bişey. Televizyonda jeoloji mühendisi profesörlerimiz bu haarp konusuna gülüp geçtiler ama tabi onlar kimki? Nerden bilcekler? Öyle 9 - 10 sene ihtisas yapmayla, yurtdışında eğitim görevlisi olmayla, seminerlere gitmeyle olmaz bu işler. Açıcan interneti okuyacan. Dünyadan haberleri yok onların. Ha tabi bide amerika tarafından satın alınmışta olabilirler. Illuminati, onun arkasındada amerika onun arkasındada...

tabi jeoloji muhendisleri kalkip "bunlari amerika yapti onlar bize haarp la saldirdi dikkatli olun" falan der degil mi sen hangi akademik sifatla burdakilere akil veriyosun peki? tv de gordugun uc bes jeoloji muhendisinin gaziyla mi bu kadar costun.. dis gucler tarafindan satin alinmamis olsa bile bir bilimadami bir ulke icin bu tip bi sey soyleyebilir mi sence.. hem de turkiye gibi toryum madeninin kullanimi konusunda onemli calismalar yapan fizik profesorlerinin bir ucak icinde dusuruldugu bir yerde hic bir guvenlik garantisi yokken.. hatirlatayim toryum madeninin dunya rezervinin yuzde 25 i turkiyede bulunuyor ve 1 ton toryum 1 milyon varil petrol kadar enerji uretiyor artik gerisini sen dusun.. ben boyle bi sey kesin var amerika deprem silahini kullandi ve van da deprem oldu demiyorum ama bu kadar da bos konusmaya gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 30 Ekim 2011; 17:25:42 >

• Saf değiliz biz.

İstikbal
  • Sonumuz yakın.
  • Haarp ile alakası yok ercişte yanan toprak depremden önce yanmaya başladı. Sebebide o bölgenin eski volkanik arazi olmasından dolayı faydan yükselen magma olabilir. Ayrıca jeologlar o bölgede 2004 yılından beri büyük bir deprem bekliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 30 Ekim 2011; 17:28:14 >

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home
  • Deprem yer kabuğu sıcaklığı ile oluşmaz mı ne alakası var iyonosferle
    İyi yolu görüyor ve takdir ediyorum, ancak kötü yolu seçiyorum.
  • neden tv de çıkmıyor demekki asılsız

Nikola Tesla yaptığı testlerde iyonosfere gönderilen ufak dalgaların katlanarak geri geldiği ve çok şiddetli dalgaların çarptığı yerde fay hatlarını oynattığını, depreme neden olduğunu keşfetmiştir.

Orijinalden alıntı: .MiSa.

Video çalan müziği bilen var mı arkadaşlar?

HAARP radio orginal mix
  • yahu açıp bakın kandilli rasathanesinin sitesini orada depremin kaydı var . Yorumlamayı biliyorsanız depremin yapay olmadığını veya dış etki sonucu başlamadığını anlarsanız.Bırakın bu saçma sapan işleri.

PSN : Jeopol
  • tamam la haarp yaptı bf3 oynarken yanlışlıkla alta atımışım o sırada çalışmış, özür dilerim, bi daha olmayacak. şirket bilgisayarında oyun oynamanın sonunu gördüm :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.