Şimdi Ara

RUSLAR'DAN ŞOK RAPOR DEPREM SİLAHI (HAARP) TÜRKİYE'Yİ VURDU!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
20.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dağınık

quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

Artık her moka haarp deyip çıkmayın

şöyle söyleyeyim
    yağmur doğal olarak yağar/mantıken gök yüzünden su gelir gayet doğal bir şeydir
    haarp da aynı mantıktır aynı doğallıkla su yine gökten gelir ama başlaması için bir etki vardır

haarp olsada olmasa deprem olurken o belirtiler zaten olacak!
    normal araştırma kurumları haarp olmadan öncede o grafikleri çiziyordu zaten haarp daha gelişmiş bir araştırma merkezi kendi zeki sanan bir mal gidiyor haarp sitesine bakıyor lan deprem saatinde grafik yükselmiş kesin bunların işi diyor mallık başa bela diğer araştırma merkezlerininde grafikleri tam o saatte yükselmiş ozaman ne olacak?

lan bulutlar yoğunlaştı yağmur yağdı rus araştırmacılar sel zamanı gökyüzünü incelediklerinde bulutların yığunlaştığını hissetmişler kesin amerikanın işidir

bu kadar mal olunmaz arkadaşlar düşünün biraz bulutlar yoğunlaştı diye sel vurdu bunuda amerika yaptı demekle sizin yaptığınızın farkı yok

İyonosfer haarp santraliin göderdiği dalgalar sayesinde ısıtılıyor ayrıca oluşan basınç sonucu deprem oluşuyor.

Kısacası depremi başalatacak basınç etkisi haarp tarafından yapılıyor zaten.

anlayamamışın beni

ben diyorumki doğal bir deprem olurkende iyonosferde aynı hareketlenmeler gözüküyor
    neden her moka hemen haarp diye atlıyorsunuz

yağmur örneğinide ondan verdim şimdi yağan yağmurların çoğu doğal ama doğal olmayanlarıda bar ruslar yapıyor onuda galiba yüklü bulutlar geçerken bir şekilde yoğunlaşmasına sebep oluyorlar

sizin yaptığınız sel olunca kesin rusyanın işidir demek

bende biiyorum haarp ın o etkiyi yapacağını ama milletin mallığı şurda haarpın sitesini açıp deprem saatindeki grafiklere bakıyorlar aha amerikanın işi diyorlar mallık tam olarak burda işte haarp olmasa bile o grafikler o şekilde cizilir grafikler tamamen doğal yani

rusların bunu bulması zaten ayrı bir olay bukadar koyun olmayın her moka hemen yönelmeyin malın biri yine kütahya depreminin videosunu van diye koymuş ilgi çekmiş aklınca koyun olmayın .

o videonun van depremiyle alakası olmadığını bende biliyorum.

Deprem oluşturabilmek için zaten belli şeyler kullanılır.

Depremin belli bir sebepleri vardır.

Yani bu doğal deprem olabilir diyorsun ben olamaz demiyorum ancak suni bir deprem olma olasılığı da var.

Ve her şeyi haarpe bağladığım da yok.

-Milli Kayınço-

•  RUSLAR'DAN ŞOK RAPOR DEPREM SİLAHI (HAARP) TÜRKİYE'Yİ VURDU!!!

robot basalım beyler. paladinler bizi kurtarmaz

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Onu bunu bırakında bu kaos teorisine ihtimal verenler şunu düşünmüyor mu ? Eğer bir devletin elinde böyle bir güç bulunuyorsa neden hiçbir stratejik konumu olmayan bölgeler üzerinde hemde 10 yıllık aralıklarla kullansın. Cahilce bir tahminde bulunayım çoğu ülkenin %90 bölgesinde fay hattı bulunuyor diyelim, ve bu haarp amerikanın veya israilin elindeki bir teknoloji diyelim. O zaman bu teknoloji neden düşman ülkelerin başkentlerinde kullanılmıyor ? Mesela neden ankara değilde van ? Bu teknoloji vanda 1 haftada 300 deprem olmasına yol açabiliyorsa ver tüm gücü tahrana param parça et orayı, hakeza diğer düşman ülkelere. Kısacası duyduğum en saçma kaos teorilerinden biriydi.

Bir yandan doğru bir yandan da yanlış bir düşünce bence. Sonuçta bu depremlerin yapılma nedeni (eğer tabi yapılıyorsa), güç gösterisi ve bir ülkenin stratejilerine dolaylı da olsa yön vermek. Veya biraz zayıf düşürerek, güçlenmesini engellemek. İsrail ve Amerika'nın bu bölgede Türkiye'ye ihtiyacı var, Ankara'yı paramparça etmelerinin onlara ne faydası olacak ki? Türkiye tamamen yok etseler bile kendileri buraya gelip devlet kuramayacağına ve bu arazinin boş kalamayacağına göre birileri buraya devlet kuracak, ayrı bir kaos oluşacak bölgede. Böyle darbeler ile ülkelerinin gelişimine ve dış siyasetine biraz yön verebiliyorsunuz.

• Bana da pek mantıklı gelmedi..

Orijinalden alıntı: cpt_jack_sparrow

RUSLAR'DAN ŞOK RAPOR DEPREM SİLAHI (HAARP) TÜRKİYE'Yİ VURDU!!!

Hangi oyun?

• bu resmi gördükten sonra yazılanları okumadım bile...

NO COMMENT!!!!

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Orijinalden alıntı: cpt_jack_sparrow

Hangi oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpt_jack_sparrow -- 30 Ekim 2011; 19:35:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadBull

quote:

Orijinalden alıntı: ßaßeL

quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

Arkadaşım Haarp ın deprem yapabildiğine dair net kanıtlar belgeler varmı elinizde? Devamlı aynı konuları açıp duruyorsunuz.

elimde belge var demiyorum rusya bunla ilgili rapor yayınlamış ben sadece onu göz önüne getirdim

RUSLARIN YAYINLADIĞI RAPOR: LİNKİ

Rusya ortalıgı karıstırmak icin herrseyi yapar !!
    Ve ayrıyetten gordugnuz herseye inanmayı bırakın arastırın onunuze gelen her siteye belgeye inanıyorsunuz malesef bizim halkızmız olay akılcılıgından kurtulamadı :S

arkadaşım yanlıs anlamışşsın ben ona veya buna inadığımı söylemedim çünkü bir bilgi birikimine sahip değilim konu uzerinde fikir sahibide olamam sadece elime geçen bir bilgiyi rus raporlarıyla sundum arkadaşların yorumlarını merak ettim evet içlerinde mantıklı cevaplar veren var takip ediyorum sonuc olarak nereye varıcaz

• Rezerve
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Herkes jeolog, herkes kimyager, herkes fizikçi... Bunlar acaba fındık fıstık gibi herkesin konuşabileceği mevzularmı? "Acaba haarp bir depremi nasıl tetikler?" bu tartışılsa neyse herkes açısından faydalı bir tartışma olur. Birileri çıkmış diyorki bu haarpın işi. Sen hangi akademik sıfatla bu kararı verdin? Kimsin? Cem Yılmaz'ın dediği gibi "bende beyin ameliyatı yapıcam" gibi bişey. Televizyonda jeoloji mühendisi profesörlerimiz bu haarp konusuna gülüp geçtiler ama tabi onlar kimki? Nerden bilcekler? Öyle 9 - 10 sene ihtisas yapmayla, yurtdışında eğitim görevlisi olmayla, seminerlere gitmeyle olmaz bu işler. Açıcan interneti okuyacan. Dünyadan haberleri yok onların. Ha tabi bide amerika tarafından satın alınmışta olabilirler. Illuminati, onun arkasındada amerika onun arkasındada...

tabi jeoloji muhendisleri kalkip "bunlari amerika yapti onlar bize haarp la saldirdi dikkatli olun" falan der degil mi sen hangi akademik sifatla burdakilere akil veriyosun peki? tv de gordugun uc bes jeoloji muhendisinin gaziyla mi bu kadar costun.. dis gucler tarafindan satin alinmamis olsa bile bir bilimadami bir ulke icin bu tip bi sey soyleyebilir mi sence.. hem de turkiye gibi toryum madeninin kullanimi konusunda onemli calismalar yapan fizik profesorlerinin bir ucak icinde dusuruldugu bir yerde hic bir guvenlik garantisi yokken.. hatirlatayim toryum madeninin dunya rezervinin yuzde 25 i turkiyede bulunuyor ve 1 ton toryum 1 milyon varil petrol kadar enerji uretiyor artik gerisini sen dusun.. ben boyle bi sey kesin var amerika deprem silahini kullandi ve van da deprem oldu demiyorum ama bu kadar da bos konusmaya gerek yok..

+ sonsuz.

• rezerve

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Arkadaşım Haarp ın deprem yapabildiğine dair net kanıtlar belgeler varmı elinizde? Devamlı aynı konuları açıp duruyorsunuz.

http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/05/tesla-haarp-ve-illuminati.html

Adam ne yazmış öyle

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

bugün kremlin'de karadeniz donanmasından flaş bir rapor alındı, buna göre Türkiye'nin kuzey irak'a girmesine karşılık olarak abd korkulan deprem silahları'ndan biriyle Türkiye'ye saldırdı.

ilk cumlenden failsin bence.kuzey ıraga girdik diye yapılsa 7.2 istanbulu sallarlardı.

olay bitmiştir.

Xbox One GT: i30ALP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

neresi hocam vanmı. bu renklerin olusması iyonesferin ısınması ve basıncının artması olarak nitelendiriliyormus tam bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßaßeL -- 30 Ekim 2011; 21:41:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/05/tesla-haarp-ve-illuminati.html

Adam mantıklı konuşuyor.Hadi adama inanmıyorsunuz haarp sitesinde niye böyle şeyler göstermiş/yapmış

haarp araştırma amaçlı kurulmuştur o grafikler doğal grafiklerdir

sismograf nasıl sallantıyı ölçüyorsa haarpta iyonosferdeki enerjiyi ölçüyor deprem olurkende iyononosferdi eneji artar haarp ile sismografın pek farkı yoktur biri sallantıyı ölçüyor biri enerjiyi(haarpın farkı enerjiyi kendide oluşturabilmesidir)

her deprem olduğunda haarp deyip çıkmayın o grafikler olması gerektiği gibi

• Bir jeolog olarak son noktayı koyayım daha da uzamasın bu konu. İyonosferin ısınmasıyla deprem olmasının hiç bir alakası yok. Güneydoğu Anadolu bölgesinde deprem yıllardır bekleniyor. Yani bundan 5 sene sonra İstanbul'da deprem olursa buna da kalkıp HAARP'ın Amerika'nın işi mi diyeceksiniz? Zaten bilim adamları yıllardır söylüyor. Van civarında deprem olacağını da yıllardır söylüyorlardı, İstanbul'da olacağı da söyleniyor. He ama şu anda deprem olmasının hiç beklenmediği Antalya gibi bir ilimizde bir anda deprem olursa işte o zaman kıllanırım nerden çıktı bu diye. HAARP yaptı dediğiniz depremler Türkiye'nin 2 büyük fay hattı olan Kuzey Anadolu Fay hattı ve Doğu Anadolu Fay hattı üzerinde olmuş olan depremlerdir. Oldu da Amerika tetikledi bu depremi diyelim. Bize hiç bir zararı yoktur, hatta faydası var diyebilirim. Çünkü bu bölgelerde zaten mevcut olan bir sıkışma var. Sıkışmanın sonucu biriken enerji var, kabuğun kırılmasıyla bu enerji salınıyor ve deprem oluyor. Ne kadar erken olursa, ne kadar sık bu enerji boşalırsa o kadar daha az büyüklükte ve ona oranla şiddette depremler olacaktır. Bilip bilmeden atmayın. Benim bilimsel dayanaklarım belli. Çok fazla film izlemeyin. Illuminatidir yok İsrail'dir çok kafanıza takmayın. Hadi bakıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThoRiuM -- 30 Ekim 2011; 22:00:57 >

• yerimizi alalım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.