Şimdi Ara

Rusça Şarkı Yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bilen gören duyan vardır mutlaka yardım lütfen ?

process.kill(process.pid, 'SIGTERM');
  • tiwaly kullanıcısına yanıt
    Şarkıyı daha önce duymadım ama sözleri şöyle

я тебя прощаю тебя я забываю опят простой мне .. я тебя прошаю тебя я отпускай что ж идти ее любви а я тебя прошаю тебя я забываю опят простой мне в ...
    bu şekilde aratınca bir şey bulamadım şarkının tamamı varsa yada bulmama yardımcı olacak başka bir şey paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım.
    “Bazı insanları eğitemezsiniz, onları kötülük etmemeye ikna edemezsiniz. Kötülüklerini suratlarına vurunca sadece inkar etmez, sizden daha da nefret ederler. Onları görmezden de gelemezsiniz. Cezalarını haketmişlerse haketmişlerdir. Merhamet her zaman en doğrusu değildir, en güzeli ve en ahlaklısı da degildir. Size kötülük edenleri mazur görmek, onlara anlayış göstermek, onların içindeki şeytanı ancak besler, büyütür. Affetmek belki de o insana yapabileceğiniz en büyük kötülüktür.” Dogville
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

Şarkıyı daha önce duymadım ama sözleri şöyle

я тебя прощаю тебя я забываю опят простой мне .. я тебя прошаю тебя я отпускай что ж идти ее любви а я тебя прошаю тебя я забываю опят простой мне в ...
    bu şekilde aratınca bir şey bulamadım şarkının tamamı varsa yada bulmama yardımcı olacak başka bir şey paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım.

Ne yazıkki elimdeki tek parça bu. Bir CS:GO serverından aldım. Round sonlarında çalışıyordu. Ama bir türlü bulamıyorum. Güzelde birşey kimsenin duymaması ilginç :D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.