Şimdi Ara

Bir Şarkı var bulamıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarkıyı bayan söylüyor yanında erkek varmı bilmiyorum ince sesli bayan
    söz müzik hakkında bilgi veremeyeceğim o yüzden bulamıyorum. nakaratta galiba kadın lalala ...... bişey diyo işte

yabancı bu aralar bayağı moda şarkı
    lazım bana bulana dua ederim.

Kayıp Şarkıyı Bulma Kılavuzu

Bir şarkının adını unuttuğunuzda ve internette veya müzik uygulamalarında bulamadığınız zamanlar olabilir. İşte kayıp bir şarkıyı bulmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:

• Şarkının Melodi veya Sözlerini Hatırla: Şarkının melodisini veya sözlerinin bir kısmını hatırlıyorsanız, onları bir cihazınıza kaydedin veya yazılı olarak not alın.

• İnce Sesli Bir Kadın Vokal Arıyorsan: Şarkıyı söyleyenin ince sesli bir kadın olduğunu hatırlıyorsan, arama sorgularına "ince sesli kadın vokal" veya "kadınsı vokal" gibi ifadeler ekle.

• Şarkının Belirli Sözlerini Hatırla: Şarkının sözlerinden birkaçını tam olarak hatırlıyorsan, bunları tırnak içine alarak çevrimiçi ara.

• Müzik Tanıma Uygulamaları Kullan: Shazam, SoundHound ve Genius gibi müzik tanıma uygulamaları, şarkıların küçük bölümlerini dinleyerek onları tanımlayabilir. Uygulamayı kullanarak şarkının bir kısmını çal ve eşleşmesini bekle.

• Sosyal Medyadan Yardım İste: Facebook grupları veya Reddit gibi sosyal medya platformlarında, şarkı bulma konusundaki sorunu paylaş. Diğer kullanıcılar şarkıyı tanımanıza yardımcı olabilir.

• Profesyonel Yardım Al: Her şeyi denedikten sonra şarkıyı yine de bulamıyorsan, şarkıyı tanımlama konusunda uzmanlaşmış profesyonel hizmetlere başvurabilirsin.

Umarız bu ipuçları kayıp şarkınızı bulmanıza yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up

İyi şanslar.
  • radyoların hiç birinde çalmıyor ona şaşırıyorum ben mi rastlamıyorum acaba. milletin arabasında çalıyor evlerde çalıyor bir daha duyarsam sözlere dikkat etmem lazım yinede buradan bişeyler çıkaran olduysa yazsın seçenekleri. bayan ince sesli güzel bi şarkı :D

cankan - yaranamadım yavrum yaranamadım
    Davulcu

Bilkent University - CTIS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR ŞARKI ARIYORUM
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

ince sesli falan hmm

cankan - yaranamadım yavrum yaranamadım

kralsın

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

nasıl bi tarza benziyodu house rock disko falan?

onun tarzı biraz disko ya kaçıyo heralde kısır sözler. aynıları tekrar ediliyo çok kez. lalala xxxxxx xxxxxx lalala xxxxxxx xxxxxxxx böyle gidiyo

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Yaa bende bi şarkı arıyorum aslında bikere falan dinlemiştim ama çok güzeldi. Böyle melodisin de hatırlamıyorum ama bulursanız çok sevinirim.

Banada lazım o şarkı.Bulun şunu arkadaşlar.
  • bilen yazsın yarın bakarım büyük ihtimal kimse bulamayacak ama olsun ipucu olsaydı daha kolay olurdu şansıma küseyim. bikaç tane "varlık" var konuda onlarda diğer konulara uzasınlar.

tutarsa helal bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 28 Ağustos 2010; 22:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

Flo Rida ft. Wynter - Sugar

tutarsa helal bana

malesef böyle bişey değil daha sade sesi

tamam bi şekilde bidaha rastlarsam ozaman konuyu uplarım geniş bilgi veririm

Kyle Minogue-cant get you out of my head

Yuh bu değilmiş aradığım şarkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcreaM -- 29 Ağustos 2010; 11:16:08 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.