Şimdi Ara

rus şirketi yandex e HAYIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rus şirketi yandex e hayır. DH den çıkarılmasını istiyoruz.

    yandex kullanmayalım arkadaşlar





  • Hocam ben hala İsrail mallarini boykot ediyorum. Bitti mi o trend ? Onu kullanma bunu kullanma yakında yabancı sermaye kalmayacak ülkede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google kullansan bilgiler Amerika'ya gidiyor. Yandex kullansan Rusya'ya gidiyor.
    Yap bi tane kullanalım.

    Eğer alternatif sunamayacaksanız, konuşmayacaksınız.
  • Yandex sadece DH de doğru düzgün iş yapıyor. diğer aramalarda google ın yanından geçemez oldukça başarısız.
  • Katılıyorum.
    Yandex in ilk çıktığından beri tüm uygulamaları, hizmetlerini kullanırdım. Tüm uygulamaları sildim, mail hizmetlerinde gmaile, bulut depolamada dropboxa geçtim. Rahatım.
  • Yerli vardı da biz mi kullanmadık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ.Explorer,
    Chrome,
    Mozzilla Firefox,
    Opera

    Yukarıdaki tarayıcılar yandex e göre daha az reklam içeriyor ve İ.Explorer hariç diğerleri yandex ten daha hızlı çalışabiliyor.

    Mozzilla Firefox kullanmak isteyenler programı indirdiğinden yanında Yandex araç çubuğu ve Yandex arama moturu eklentisi dosya ile birlikte geliyor. Kurulum sırasında Araç yandex araç çubunuğu pasif etmeniz ve eklentilerden Mozzila firefox eklenti yönetim ekranından Yandex eklentisini devre dışı bırakmanız gerekebilir.

    Bayağıdır Opera da indirmiyorum, belki yandex operayada sponsor olmuş olabilir yukarıdaki paragraf opera kurulumu içinde geçerli olabilir.

    Ayrıca bu tarayıcıların kişisel verileri toplayıp pazarlamada kullandığını bilmeyen yoktur sanırım. Bu gerilimli günlerde bu kişisel verilerin rus hackerlara sunulmayacağının ve yandex tarayıcının rus hackerların işini kolaylaştırmayacağının garantisini verebilen var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdiyari -- 10 Aralık 2015; 2:45:29 >




  • Gecen pc ye virus girdi.

    Önce google anasayfami degistirdi. Sonra sildim falan ulan nasil oluyorsa ben islem yapmadan pc ye surekli bi seyler yukleniyor. Bi baktim yuklenenlerden biri de yandex.

    Sorsan virus degil yersen tabi. Adamlar sirf kullanilsin diye her dosyanin icine yerlestiriyor. Genelde kutucuklari kaldiriyoruz da bi anlik dalginliga gelse tak diye yukleniyor. Ayda 3 kez kesinlikle hata sonucu yandex yukluyorum ve siliyorum. Gecenlerde de virusun icine döşeli geldi. Snap do muydu neydi adi.

    İşin ozu boyle kullanici arttirilmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kullanmıyorum. Arama sonuçları kötü. Browser I hantal. Birtek yandex Navi kullanıyordum. Onu bıraktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlara ragmen donanımhaber yönetimi hala yandex arama sponsorluğunu sürdürüyor.
  • Ne kadar cahilce bir şey bu ya. Dar görüşlülük.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ülkeye Türkiyeden kürdan sokmuyor biz milyon dolarlık şirketlerini boykot edelim deyince dar görüş olur.Konuyu açan duyarlı arkadaşa Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH yandex i iptal edene kadar bende DH da hiç bir reklama tıklamayacağım ve arama yapmayacağım. Rusların Türklere yapmadığı kalmadı.
  • Devlet Rusya'ya ambargo uygulayamiyorken, yandex gibi yabancı sermaye ülkemizde bu denli boykot edenlerin aklından şüphe ediyorum ki, 10 bin kişinin boykutu ile yandex batmaz.

    Bizim gibi ülkelerin devlet geçim kaynağı vergidir. Siz de bu vergiye balta vurursaniz yabancı sermaye ülkeden çekilir. Rekabet kalmaz, tekele mahkum kalırız. Birey olarak devletin işlerine karışmayı bırakıp kendi islerimize yonelmemiz gerekiyor.

    Rusya daki insanlara sorun Turkiye'ye uygulanan ambargodan memnunlar mi ? Kim sebze meyveyi pahalıya almak ister ? Yarın görürüm sizi Rusya doğalgaz satmayı bırakırsa doğalgaz fiyatlari ne kadar artacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabrina_ -- 14 Aralık 2015; 13:39:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görende Rusya bize gazı bedava veriyor sanar ne kadar sığ görüşler :) Parayı verdikten sonra alternatif çok.Şu an farklı ülkelerden tedarik için gerekli çalışmalar yapılıyor zaten katar-ırak gibi.Bize rest çekene gül verecek değiliz reste rest.Abi şaka gibi hava sahasını işgal eden ucak düşürülüyor adamlar ya doğalgaz diyor.İçimizdeki Ruslar yabancılar kurtuluş savaşında denize tamamen dökülememiş sanırım.Atalar Atatürk önderliğinde 1cm toprak için bu toprağın her yerini kana bulamış ,gelen nesile bak aman üşümeyek derdinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 14 Aralık 2015; 15:39:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu söylediğinizi alıntılarım zamanı gelince. Bakalım diğer devletten aynı fiyata alabilecek miyiz ? Sizin kafayla gidersek eski defterlerle hala kin gudersek, milliyetçilik yapıp onu kullanma bunu kullanma, su gavur mali dersek, ne bu devlet kalkinir ne de ilerler. Ben devletin çıkarlarını dusunuyorum. Yarın sebzesini meyvesini satamayan çiftçi çıkarsa gorurum sizi. Siz kalkmış bana hala eskilerden bahsediyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 dakikalığına da olsa dik durmakta fayda var. Havaalanından geri cevrilip "tayyip Erdoğan a selam söyle..." diyen ve bogazlarindan roket atar sırtında geçenlere de kızmayıp, tepki göstermeyip bunları ne zaman yapacaksınız bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kullanmiyordum artık kullandirtmiyorum da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • put in yavşamışı Türkiye de ki hükumete karşı muhalefet kanadına ( sol kesime) gaz veriyor, bizimkilerde o gazı doğal gaz niyetine alıyorlar. Türk solu daha fark etmedi ama dünyada komünizm çöktü ve rusya da kapitalist bir devlet. bunu kafanız alsın artık da yaptığınız komünizm fanatikliğinden vazgeçin.

    "Ne kadar cahilce bir şey bu ya. Dar görüşlülük." düşüncesinde olanlar komünizm fanatikliği yapmadan önce yazılanları okusalar durumun sadece bir tepki değil bir güvenlik risk de oluşturduğunu anlarlardı. Kendi cahilliklerinden kurtulurlardı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdiyari -- 23 Aralık 2015; 6:29:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BayRealist

    Google kullansan bilgiler Amerika'ya gidiyor. Yandex kullansan Rusya'ya gidiyor.
    Yap bi tane kullanalım.

    Eğer alternatif sunamayacaksanız, konuşmayacaksınız.

    Hocam haklı. Bing kullan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.