Şimdi Ara

Rus Profösor Kürtler Slavdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
2
Favori
35.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rus profosor Makarenko kürtlerin slav oldugunu ve şuan ki hırvatistan halkı ile aynı halk oldugunu
    Rusca hırvatca dilleriyle kürtce arasında 3 binden fazla ortak kelime oldugunu idda etti

Ayrıca hırvatistanda da kürtlerle aynı halk oldukları tartışması yaygın

%86 ortak gen varmış

Link pkklıların haber sitesi olabilir rank artmasın kaldırdım

Not:Ekşide sol framede gördüm linkte ekşiden.

xd slavlarda tüm dünyayı slav yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07C238B73 -- 16 Temmuz 2018; 18:21:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim benim soyum 500-600 yıldır batıda benim dedelerimin eşleri anaları hep türk.
    Babamın babası sarışın mavi gözlü
    Annemin babası beyaz yeşil gözlü

Doğuyuda gezdim çocuklar gerçekten çocukken sarışınlar ve renkli gözlü sayısı çok fazla.

+ olarak bu araştırmalar fenotiple yapılmıyor zaten %86 aynı gene sahipler.

Dilleri avrupa dili bi kere hırvatlarla 3.000 den fazla aynı sözcük var germenlerlede büyük genetik benzerlik var
    Avrupalılarla bi akrabalık var
    Yapay Zekanın Yanıtı

Rus Profesör: Kürtler Slavdır

Bazı Rus bilim insanları, Kürtlerin kökenlerinin Slavlara dayandığını ileri sürmektedir. Bu teoriye göre, Kürtler, eski Slav kabilelerinin İran'a göç etmesi ve yerel halkla karışması sonucu oluşmuştur.

Kürtlerin Slav kökenli olduğu iddiasını destekleyen bazı kanıtlar şunlardır:

• Kürt dilinde Slav dilleriyle benzerlikler bulunmaktadır.
    • Bazı Kürt aşiretlerinin isimleri Slav kökenlidir.
    • Kürtlerin fiziksel özellikleri, Slav halklarına benzerlik göstermektedir.

Bununla birlikte, Kürtlerin Slav kökenli olduğu teorisi tartışmalıdır. Birçok Kürt bilim insanı bu teoriyi reddetmekte ve Kürtlerin İran kökenli olduğunu savunmaktadır.

Orjinal Kürt Nasıl Olur?

Kürtlerin fiziksel özellikleri kişiden kişiye değişebilmektedir. Sarışın Kürtler olduğu gibi, esmer Kürtler de vardır. Gerçek Kürtler sarışın ya da esmer olabilir.

Kürtler Sarışın mı?

Bazı Kürtler sarışındır, ancak tüm Kürtler sarışın değildir. Sarışın Kürtler, Slav kökenli atalara sahip olabilirler.

Gerçek Kürtler Sarışın mı Olur?

Gerçek Kürtler hem sarışın hem de esmer olabilir. Kürtlerin fiziksel özellikleri, atalarının kökenine ve genetiklerine bağlı olarak değişebilmektedir.

Asıl Kürtler Sarışın mı?

Asıl Kürtler hem sarışın hem de esmer olabilir. Kürtlerin kökeni konusunda farklı teoriler bulunmaktadır ve bu teoriler Kürtlerin fiziksel özelliklerini de etkilemiştir.

Yukarıdaki bilgilerden de anlaşılacağı üzere, Kürtlerin Slav kökenli olup olmadığı konusunda bir fikir birliği bulunmamaktadır. Bu teori tartışmalı olup, daha fazla araştırma gerektirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet doğru olma ihtimali yüksek slavlar ortadogu kokenlidir. En azindan ortak ata muhakkak vardir. Zaten yeterince geriye gidersek hepimiz az cok yakiniz birbirimize dunyanin kitalara ayrilmasi, irklara ayrilmasi vb. cok uzun sureclerdi. Hatta daha geriye gidersek tek bir hücreden geldik hepimiz de denebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 16 Temmuz 2018; 18:58:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Evet doğru olma ihtimali yüksek slavlar ortadogu kokenlidir. En azindan ortak ata muhakkak vardir. Zaten yeterince geriye gidersek hepimiz az cok yakiniz birbirimize dunyanin kitalara ayrilmasi, irklara ayrilmasi vb. cok uzun sureclerdi. Hatta daha geriye gidersek tek bir hücreden geldik hepimiz de denebilir
    Kürtler ile slavlar arasındaki bağlantıyı bulabilmek için ne kadar eskiye gitmek lazım ? Ne kadar ? 3000 dersen kaybedersin kürtler fenotip olarak esmer tenlidir.Slavlar ise bembeyaz bal dudaklı güzel gözlü insanlardır erkekleri feminemdir.Yaşayan en güzel kızlar slavlardır.Bana göre yaşayan en çirkin kızlar kürtlerdir.Kürt türk melezleri nadiren güzel olabilir beren saat gibi.

Diyeceğim şu ki o kadar geçmişe gidersek türkler kızılderili olur o yüzden saçma belli işte farklı fenotipler hırvatlar bir yerleri ile güler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

Kürtler ile slavlar arasındaki bağlantıyı bulabilmek için ne kadar eskiye gitmek lazım ? Ne kadar ? 3000 dersen kaybedersin kürtler fenotip olarak esmer tenlidir.Slavlar ise bembeyaz bal dudaklı güzel gözlü insanlardır erkekleri feminemdir.Yaşayan en güzel kızlar slavlardır.Bana göre yaşayan en çirkin kızlar kürtlerdir.Kürt türk melezleri nadiren güzel olabilir beren saat gibi.

Diyeceğim şu ki o kadar geçmişe gidersek türkler kızılderili olur o yüzden saçma belli işte farklı fenotipler hırvatlar bir yerleri ile güler.

Alıntıları Göster
    Son orneginle olayi egzejere etmeye calisirken dogrulugu yanlisligi tartisilan bir ornek vermissin Kizilderelilerle Türklerin de birbirine oldukca yakin oldugu soylenir.

3000 degil tabii ki ortak atadan geliyorlarsa eger iki ayri kola ayrilmalari o kadar uzun surecek bir durum degil. Bir kolu doguya gidip araplarla etkilesime girerken diger kolu balkanlara giderek kendi icinde safligini korursa suan olduklari halleri alirlae gayet. Ve bu ayrilma, iki irkin ayrismasi 3000 degil 300 yilda da olacak bir sey. Uzman degilim ben elbet ama tahmini verdigim sureler bunlar. 3000 olmadi kesin. En kotu ihtimalle 500 yildir. İnsanlik tarihi icin cok da uzun bir zaman dilimi degil bu. Burada kilit kelime grubu 'ortak ata' Ben sana Bitlisli Baran ile Zagreb'li Luka kardesler demedim zatrn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 16 Temmuz 2018; 19:17:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Son orneginle olayi egzejere etmeye calisirken dogrulugu yanlisligi tartisilan bir ornek vermissin Kizilderelilerle Türklerin de birbirine oldukca yakin oldugu soylenir.

3000 degil tabii ki ortak atadan geliyorlarsa eger iki ayri kola ayrilmalari o kadar uzun surecek bir durum degil. Bir kolu doguya gidip araplarla etkilesime girerken diger kolu balkanlara giderek kendi icinde safligini korursa suan olduklari halleri alirlae gayet. Ve bu ayrilma, iki irkin ayrismasi 3000 degil 300 yilda da olacak bir sey. Uzman degilim ben elbet ama tahmini verdigim sureler bunlar. 3000 olmadi kesin. En kotu ihtimalle 500 yildir. İnsanlik tarihi icin cok da uzun bir zaman dilimi degil bu. Burada kilit kelime grubu 'ortak ata' Ben sana Bitlisli Baran ile Zagreb'li Luka kardesler demedim zatrn

Alıntıları Göster
    Türkler ile kızılderiler ortak ataya sahip 2 side sibirya kökenli zaten.Ben orada örneği ayrılma süreleri için verdim.

Kürtler ile slavların arasındaki bağ aynı türkler ile kızılderililer arasındaki bağ kadar eskidir.Slavlar 5000 senedir orta avrupa rusya tarafındalar.Kürtler hint grubu esmer tenli uzun süre zagros dağlarında yaşamaış bir kavim.

Zannetmiyorum aralarında bağ olduğunu.

• kürtler ortadoğuda renkli gözlü tek ırk

• kürt diye bir ırk mı varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vikingler vs Hunlar ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    dna ırk testi yaptır görürsün varmıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

kürtler ortadoğuda renkli gözlü tek ırk
    Renkli gözlümüsün ?

• Devlet kayıtlarına göre 1824'den beri SAF Türk'üm
  • Insansak hepimiz tek bir atadan geldik dağılın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim benim soyum 500-600 yıldır batıda benim dedelerimin eşleri anaları hep türk.
    Babamın babası sarışın mavi gözlü
    Annemin babası beyaz yeşil gözlü

Doğuyuda gezdim çocuklar gerçekten çocukken sarışınlar ve renkli gözlü sayısı çok fazla.

+ olarak bu araştırmalar fenotiple yapılmıyor zaten %86 aynı gene sahipler.

Dilleri avrupa dili bi kere hırvatlarla 3.000 den fazla aynı sözcük var germenlerlede büyük genetik benzerlik var
    Avrupalılarla bi akrabalık var

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Devlet kayıtlarına göre ben saf türküm ama annemin rum ataları olduğunu biliyoruz bu işlerı bırakın kimse saf falan değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • devlet kayıdına bakarsan bende saf türk oluyorum zaten
  • Doğru olabilir çünkü şuan doğuda esmer kara kaşlı kara gözlü olanların çoğu Arap, Ermeni karışımı da olabilir

Benim tanıdığım bazı Kürtler var beyaz tenli renkli gözlü

Ama o iş çok karışık orta Doğu'da çoğu şey birbirine karışmış halde Türkler de de öyle yani karışık iş

• Bizde Rum,Kürt yada ARAP YOK bizimkiler Çankırıda kendi aralarında takılmışlar dışarıdan gelene kız vermemişler dışardan kız almamışlar.
  • Vosvareto9013 kullanıcısına yanıt
    asimile olan 197 ırktan bahsediyoruz.

Türk değilsiniz zaten çekik göz baskındır bu tiplerle türk değilsiniz.
    Tatarlar türk şuan türkiyede.

benim bile gözlerim çekiklik var ki benim soyumda erkekler kürt kadınlar türk genel anlamda
    babannemin annesi türk ve babannemde gözleri çekikti tabi tatar gibi değil hafif çekiklik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

asimile olan 197 ırktan bahsediyoruz.

Türk değilsiniz zaten çekik göz baskındır bu tiplerle türk değilsiniz.
    Tatarlar türk şuan türkiyede.

benim bile gözlerim çekiklik var ki benim soyumda erkekler kürt kadınlar türk genel anlamda
    babannemin annesi türk ve babannemde gözleri çekikti tabi tatar gibi değil hafif çekiklik
    Kardeş zaten benim tipim Araplara benziyor ülkede bir çok kişinin de öyle türk için tam bir belli yüz yapısı yok bence şuan Türkiye'de her milleten adama benzeyen türk var

Benim bir arkadaş aynı Japonlara benziyor

Bi tanıdığım Ruslara benziyor

Bir arkadaşım aynı Arap

• Vosvareto9013 kullanıcısına yanıt
    aslında anadolu halkı araplarla çok karışmadı arap kültürü etkili sadece
    rum yunan ermeni kürt karışımı var burda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.