Yedikleri önlerinde yemekdikleri de önlerinde oluyormuş.
Ruslar değil de onlarla kardeş gibi olan Polonyalılar hakkında söyleyebilirim. Türk erkeklerine acayip sempati duyuyorlar.
lan! aynı soru sabah aklıma takıldı rus olan ark a sordum(şakam yok ismi tania) bu rusyada erkeklerdemi sarışın ? -yoo hep açık tenli ve sarışın renkLi gözlüler siz türk erkekleri nasıl sarışına renkli göze tapıyorsanız aynısını ruslar esmer erkeklere yapıyor bende esmer bir sevgili isterdim.. -hadi ya xD -valla ama öyle kro gibide olmicak yani ddi..
neyse gerisi bende kalsın
Bayanlar ilgi gösteriyor ama şuda var bazı erkeklerde ilgi gösteriyor. ömrünüz kısalabilir, kaşınız gözünüz yarılabilir. avrasyacı gençlik yabancı istemiyor memlekette haberiniz olsun... ileri giderseniz adınız çıkarsa canınızdan korkun derim.
üniversitede kızlar teklif ediyomş ohluum
Düzeltelim esmer ve yakışıklı erkeklere ilgi duyarlar aslında daha çok beyaz ten siyah-kumral saça daha fazla ilgililer benim gördüğüm ilk sıralarındada türk erkekleri değil italyanlar,yunanlar ve fransızlar var.Siz bir ikisi öyle davnıyor diye hepsini öyle sanıyorsunuz ayrıca felaket ırkçılık,milliyetçilik yaparlar öyle rusyaya gideyim sokakta bi yürüyüş yapayım kızlar üstüme atlasın diye beklerseniz daha çok beklersiniz
abaza.gif
quote:
Orijinalden alıntı: Hocam?
Yarıldım bittim ajskdashasjdashldasdja
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
quote:
Orijinalden alıntı: Hocam?
Yarıldım bittim ajskdashasjdashldasdja
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme