Şimdi Ara

Rus kızların esmer erkekler hakkındaki düşünceleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Forumdan gidenler var Rusya'ya.Rusya'da ki esmer erkekler nasıl bir muamele görürler?Bileniniz duyanınız varsa paylaşalım lütfen.

• Tuvnera nerede bilen var mı ?
  • Sokakta yürürken sırf esmer diye rus kadınlarının üzerine atlamasıyla linç olanlar varmış.Bende söyleyenlerin yalancısıyım

• esmer erkekler gelsede bizi bi bafileseler diye ölüyolar
  • esmerim olumlu yorumlar bekliyorum
  • Genellikle Rus kızlar Türkiyeye gelince sarışın mavi gözlü Türk erkekleri yerine apaçileri Türk erkeklerini tercih ederler
  • İyi muamele görürler.Rus kızlar esmer erkek sever bildiğim kadarıyla.Tuvnera'yla falan iletişime geçebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yedikleri önlerinde yemekdikleri de önlerinde oluyormuş.
  • Ruslar değil de onlarla kardeş gibi olan Polonyalılar hakkında söyleyebilirim. Türk erkeklerine acayip sempati duyuyorlar.
  • lan! aynı soru sabah aklıma takıldı rus olan ark a sordum(şakam yok ismi tania)
    bu rusyada erkeklerdemi sarışın ?
    -yoo hep açık tenli ve sarışın renkLi gözlüler siz türk erkekleri nasıl sarışına renkli göze tapıyorsanız aynısını ruslar esmer erkeklere yapıyor bende esmer bir sevgili isterdim..
    -hadi ya xD
    -valla ama öyle kro gibide olmicak yani ddi..

neyse gerisi bende kalsın
  • Bayanlar ilgi gösteriyor ama şuda var bazı erkeklerde ilgi gösteriyor. ömrünüz kısalabilir, kaşınız gözünüz yarılabilir. avrasyacı gençlik yabancı istemiyor memlekette haberiniz olsun... ileri giderseniz adınız çıkarsa canınızdan korkun derim.
  • üniversitede kızlar teklif ediyomş ohluum
  • Düzeltelim esmer ve yakışıklı erkeklere ilgi duyarlar aslında daha çok beyaz ten siyah-kumral saça daha fazla ilgililer benim gördüğüm ilk sıralarındada türk erkekleri değil italyanlar,yunanlar ve fransızlar var.Siz bir ikisi öyle davnıyor diye hepsini öyle sanıyorsunuz ayrıca felaket ırkçılık,milliyetçilik yaparlar öyle rusyaya gideyim sokakta bi yürüyüş yapayım kızlar üstüme atlasın diye beklerseniz daha çok beklersiniz
  • abaza.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hocam?

üniversitede kızlar teklif ediyomş ohluum

Yarıldım bittim ajskdashasjdashldasdja
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

quote:

Orijinalden alıntı: Hocam?

üniversitede kızlar teklif ediyomş ohluum

Yarıldım bittim ajskdashasjdashldasdja

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.