Şimdi Ara

Rus facebook'u engellenmiş :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
3
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vkontakte.ru ve odnoklassniki.ru çalışıyor, gerisi benim için önemli değil.

Odnoklas. VK den farkı nedir?

Okul arkadaşları bulma manasıyla açılmış bir site olup Vkontakte'yi sollayabilen bir arkadaşlık sitesidir bana göre.

Rusların daha çok Vkontakte başında zaman geçirdiğini zanneder insan ancak onların dilinden "orası baydı" tabiri ile odnoklassniki'yi kullanırlar. Eski Moldovalı sevgilim sayesinde buraya üye olmuştum hala da kullanırım, ciddi ciddi burası bazen daha güzel gözüküyor. Denemende fayda var

Benimkisi vk de takılıyor bende oradayım birde sprashivai var. Odnoklas. De açayım bakalım orada ne varmış

Valla ülkeye göre değişiyor galiba. Sprashivai'ı gördüm ama pek fazla benimseyemedim, hatta zamanında hesap açıp kenara atmış olmam lazım. Moldovalı bitti şimdi Ukraynalı kız arkadaşım için Vkontakte'a yoğunlaştım. İşin özü Skype'ta bitiyor biliyorsun, kullanmayan yok. Ocak ayında zaten Kiev yolcusuyuz, 2 sene içerisinde de yerimi hazırlayacağım gibi duruyor

Skype zaten birbirini görmenin tek yolu. Hergün konuşuyoruz hergün de depresyona giriyorum kapattiktan sonra
    Sprashivai de şu an baya aktif gidiyor benim. 8 gün oldu açtığım 76 soru oldu.
    Bu arada birsey sormak istiyorum Ukrayna da yaşamanıza aileniz birsey diyor mu? Benim annem arıza çıkaracak Kostroma işine bir şekilde püskürtmem lazım saldırısını

Yok birşey demiyorlar. 20 Yaşındayım zaten bir buçuk senedir yalnız başıma yaşıyorum şu koca İstanbul'da. Ocak ayında Ukrayna'daki üniversiteler 1 aylığına tatile giriyorlar bende fırsattan istifade kız arkadaşımı görmeye gideceğim. Şahsen benim ailem'de pek bu işe yanaşmıyor ancak hayır da diyemiyorlar sonuçta hayır desem de yapacağımı biliyorlar. Bu sene sonu IELTS sınavımı olup başarılı olmayı ümit ediyorum. 2 Sene boyunca zaten Türkiye'de olacağım. Ondan sonra Ukrayna veya Moskova'daki üniversitelerden birinde okumayı planlıyorum. Şahsen benim gidişim eğlence olmaktan ziyade gelecek açısından önem taşıyor en azından gideceğim yeri iyi bileyim.

Para yoksa Moskova ya da Kiev'de okumayı tavsiye etmem.Şahsen Moskova çok pahalı bir memleket.

Ama parası olana her yer cennet olduğu gibi orası da öyle olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

ne yani hepiniz rusça biliyorsunuz ve rus kız tavlıyorsunuz öyle mi olum sizi anlamaz zor iş lan

yoksa sen rusça bilmiyor musun? dh de takılan herkes 1.90 boyunda mavi gözlü üçgen vücutlu almanca rusça ve ingilizce bilen insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi41

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Okul arkadaşları bulma manasıyla açılmış bir site olup Vkontakte'yi sollayabilen bir arkadaşlık sitesidir bana göre.

Rusların daha çok Vkontakte başında zaman geçirdiğini zanneder insan ancak onların dilinden "orası baydı" tabiri ile odnoklassniki'yi kullanırlar. Eski Moldovalı sevgilim sayesinde buraya üye olmuştum hala da kullanırım, ciddi ciddi burası bazen daha güzel gözüküyor. Denemende fayda var

Benimkisi vk de takılıyor bende oradayım birde sprashivai var. Odnoklas. De açayım bakalım orada ne varmış

Valla ülkeye göre değişiyor galiba. Sprashivai'ı gördüm ama pek fazla benimseyemedim, hatta zamanında hesap açıp kenara atmış olmam lazım. Moldovalı bitti şimdi Ukraynalı kız arkadaşım için Vkontakte'a yoğunlaştım. İşin özü Skype'ta bitiyor biliyorsun, kullanmayan yok. Ocak ayında zaten Kiev yolcusuyuz, 2 sene içerisinde de yerimi hazırlayacağım gibi duruyor

Skype zaten birbirini görmenin tek yolu. Hergün konuşuyoruz hergün de depresyona giriyorum kapattiktan sonra
    Bu arada birsey sormak istiyorum Ukrayna da yaşamanıza aileniz birsey diyor mu? Benim annem arıza çıkaracak Kostroma işine bir şekilde püskürtmem lazım saldırısını

Yok birşey demiyorlar. 20 Yaşındayım zaten bir buçuk senedir yalnız başıma yaşıyorum şu koca İstanbul'da. Ocak ayında Ukrayna'daki üniversiteler 1 aylığına tatile giriyorlar bende fırsattan istifade kız arkadaşımı görmeye gideceğim. Şahsen benim ailem'de pek bu işe yanaşmıyor ancak hayır da diyemiyorlar sonuçta hayır desem de yapacağımı biliyorlar. Bu sene sonu IELTS sınavımı olup başarılı olmayı ümit ediyorum. 2 Sene boyunca zaten Türkiye'de olacağım. Ondan sonra Ukrayna veya Moskova'daki üniversitelerden birinde okumayı planlıyorum. Şahsen benim gidişim eğlence olmaktan ziyade gelecek açısından önem taşıyor en azından gideceğim yeri iyi bileyim.

Para yoksa Moskova ya da Kiev'de okumayı tavsiye etmem.Şahsen Moskova çok pahalı bir memleket.

Açıkçası o konuda pek bir sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum. Şimdiden yerimi bazı konularda hazırladım. Aileden gelen destek sağolsun bir aksilik çıkmaz ise bir kısmını onlar ile açığı kapatmaya çalışacağım. IELTS olayını önce bir halledeyim ondan sonrası benim için rahat gerçekten. Bundan daha öncesinde Manchester'da bir okul ile görüşmüştüm yalnız nedense orası pek iyi gelmedi, gözümü daha yakın, Ülkeme yakın kesimlere diktim. O yüzden Ukraynanın ortamı da tam bana göre.

Büyük konuşmak gibi olmasın ciddi ciddi burada geçirdiğim günlerimin tüm gelirini şu olaya saklıyorum. Turizm okuyorum şu anda belki bitirdikten sonra gidebilirim ama henüz emin değilim işte. 2 Sene içerisinde herşeyi kesinleştireceğim nasip olursa. Moskova bu arada gerçekten pahalıymış yine de Ukrayna biraz daha makul gözüküyor bana.

• Ya bu nedir ya önce rus arama motoru yandex sitesini türk arama motoru diye reklam yaptılar şimdide rus facebook sitesi diye reklam yapıyorlar
  • Ya bunlar videoyu kaldırmakla uğraşmayıp direk siteyi kapatıyorlar bu nasıl bir zihniyettir geri kafalılıktır. Bana ne vkdaki dizilerden, filmlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler uyanın bizi türk kızlarına mahkum ediyorlar tepki göstermeliyiz!!

• Mesajım bulunsun verilen sitelere bakarım bir ara
  • -sen vermek bana 100 yiro ben gelmek Türkiye, muhabbetinden engellenmiş olabilir.

• ultrasurfle bütün yasaklı sitelere hem de başka bir ülkenin ipsi üzerinden girebilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jedi41

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açıkçası o konuda pek bir sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum. Şimdiden yerimi bazı konularda hazırladım. Aileden gelen destek sağolsun bir aksilik çıkmaz ise bir kısmını onlar ile açığı kapatmaya çalışacağım. IELTS olayını önce bir halledeyim ondan sonrası benim için rahat gerçekten. Bundan daha öncesinde Manchester'da bir okul ile görüşmüştüm yalnız nedense orası pek iyi gelmedi, gözümü daha yakın, Ülkeme yakın kesimlere diktim. O yüzden Ukraynanın ortamı da tam bana göre.

Büyük konuşmak gibi olmasın ciddi ciddi burada geçirdiğim günlerimin tüm gelirini şu olaya saklıyorum. Turizm okuyorum şu anda belki bitirdikten sonra gidebilirim ama henüz emin değilim işte. 2 Sene içerisinde herşeyi kesinleştireceğim nasip olursa. Moskova bu arada gerçekten pahalıymış yine de Ukrayna biraz daha makul gözüküyor bana.

Ukrayna iyidir Can. Hem Moskova'ya göre daha az ırkçılık var orada.
    Bende seneye düşünüyorum oraları. Ya Ukrayna olacak ya da Rusya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 13 Ağustos 2012; 8:44:11 >

• vkdaki kizlar ingilizce yazanlari pek iplemiyor ve sitede cok fake uyelik var gibi geldi bunun disinda bizim abazalar zaten basmislar siteyi bi profil gormustum yaklasik 4000 takipcisi vardi fotolarina girdigimde yorum yapanlarin hepsinin turk oldugunu gordum ki o kadar takipcinin nereden geldigini de anlamis oldum

• DNS değiştikten sonra kablosuz modem bozuldu. Wireless ile bağlanamıyorum..
  • tarkan telif haklari dolayisi ile dava acip kapattirdi siteyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_17

tarkan telif haklari dolayisi ile dava acip kapattirdi siteyi

Rus facebook'u engellenmiş :(
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wish You

quote:

?

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1089966&CategoryID=138

kapagi nerene alirsin ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wish You

quote:

?

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1089966&CategoryID=138

kapagi nerene alirsin ?

Kapak nerden çıktı? Ortaya bişey atmışın kaynak belirtmen lazım. Ortalık liseli kaynıyor Kapağıda uygun tarafına monte et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 13 Ağustos 2012; 15:24:18 >

• kaynak cok merak ediyorsan gir bak nete profilime girip bakabilirsin o zaman anlarsin asil liseli kim

kaynagi kapakla beraber monte ettim ben sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal_17 -- 13 Ağustos 2012; 15:25:59 >
  • quote:

vkontakte.ru türk hesabımızla giremiyormuyuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp Y

quote:

Nasıl yani sorunu tam olarak anlamadım? Vkontakte sizin için Türkçe dil'i de kapsamakta. Sıkıntı çekerseniz İngilizce veya bildiğiniz bir dil'i kullanırsınız. Türk hesabı çok var.

Biri Vkontakte'da millet İngilizce konuşmuyorlar demiş, öyle bir İngilizce konuşuyorlar ki adamına göre muamele bile yapıyorlar. Şahsen asıl bu olayın arasındaki farkı görmek istiyorsanız Odnoklassniki ile tanışın asıl burada rusça konuşuluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp Y

quote:

Nasıl yani sorunu tam olarak anlamadım? Vkontakte sizin için Türkçe dil'i de kapsamakta. Sıkıntı çekerseniz İngilizce veya bildiğiniz bir dil'i kullanırsınız. Türk hesabı çok var.

Biri Vkontakte'da millet İngilizce konuşmuyorlar demiş, öyle bir İngilizce konuşuyorlar ki adamına göre muamele bile yapıyorlar. Şahsen asıl bu olayın arasındaki farkı görmek istiyorsanız Odnoklassniki ile tanışın asıl burada rusça konuşuluyor.

mesela şimdi ofiste sonicwall var giremiyorum burdan girmeye çalıştım id şifre yazdım ama parola yanlış diyo her seferinde.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.