Şimdi Ara

Rus devi GAZelle Yerli Üretimle Tekrar Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
11.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rus ticari araç üreticisi GAZelle iki yıllık aranın ardından geri döndü. Daha önce 2012-2016 yılları arasında sadece kamyonet üretimi yapılırken şimdi panelvan da ürün gamına eklenmiş. Oldukça hoş bir tasarım ve fonksiyonellikle birlikte rekabetçi fiyatları da beraberinde sunuyor.
    Önceki üretimlerden farklı olarak joistik vites kolu kullanılmış.
    klima ve navigasyon opsiyonu ile bu model 63000 tl yanlış görmemiş isem.
    Rus devi GAZelle Yerli Üretimle Tekrar Türkiye'deRus devi GAZelle Yerli Üretimle Tekrar Türkiye'de
    Buda kamyonet NEXT

Sakarya Söğütlüde üretilen gazelle nextler Türkiye piyasası yanında ihracatı yapılması planlanıyor.

• hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo markalarının araçlarında görüyoduk zaten.

demek ki uygun fiyata dayanıklı bizim şartlarımıza göre
  • ruslar garip millet

yol geniş ve boş ama adam çukurdan kaçmak yerine direkt dalıyor

• Bu marka hakkında çok kötü kullanıcı deneyimlerine sahibiz, sakın almayın, aldırmayın. Geçen 2 senenin ardından kendilerine bir şey kattılar ise belki ok ama uzak durulması gereken bir marka. Ucuz etin yahnisi yenmiyor.

• üstüne 15-20 bin daha koyup transit, ducato almak daha mantıklı.
  • muadillerinden çook ucuz olması gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz neden gelecek aracin ucuz olmasini istiyoruz ki? Vergiler boyle oldugu surece her zaman 1liralik araca 3 lira hatta yillik maliyeti 4 lira olacak araclari kullanacaz. Gazelle gelsin, lada gelsin vergiler boyle oldugu surece arac almayi dusunmuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupalılara dolar euro kaptıracağımıza şu dev Rus firmalarıyla Ruble-TL üzerinden ticaret yapmak çok daha akıllıca olur.

• Mazotşist kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, zaten iş oraya doğru gidiyor.Bizi bir türlü A.B.'a layık görmeyen Avrupalı dostlarımızla buraya kadar.Asıl voleyi Elektrikli araçlarla vurmaları lazım aslında.(Rus-Türk-İran ortak yapım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanjiro Kamado -- 31 Aralık 2017; 21:15:44 >
  • ticari işte her türlü satışı olur...
  • 2014 modellerde bir ara titreme problemi vardı yazılım ile düzelettiler. Onun haricinde sıkıntı duymadım. Bir volt ve ya sprinter olamaz belki ama ducado ve citroen kardeşlerine rakip olabilir. Şuan piyasanın en ucuzu. Yerlilik oranı %40 larda.
  • Bol kazançlar dileriz.

Ruslar tr piyasina göz dikti galiba.Lada da geliyor.
  • Ben gazelle next sahibiydim ne hayallerle almıştım bu aracı sattım 39000 bine aldım 34000 sattım çok şükür kar ettim satarken.ama ruhsal olarak çok zarar ettim 6 ayda sanki omrumden 10 sene gitti.

• usata53 U kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı neydi yakıt mı dayanıklılık mı yoksa parça mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk olarak silkeleme sorunu ile servise gittim dediler baskı balata değişecek araba daha 5500 kmde idi fakat parçamız yok dediler depoda yokmuş bekliyeceksiniz dediler 2 .5 ay sonra geldi ama defalarca tlf yazışma dan sonra tabi arabam kmde 80 kuruştan fazla yakıyordu.neyse yaptılar uyarı ışığı yandı ben tekrar servisteyim dediler yağ değişim senesi gelmiş o yüzden sonra ege valfi değiştirdiler sonra az önüne ne yük koyunca direksiyonu çevirince titreme yapıyordu usta dediki fabrika bunu halledemedi rusyadan uzmanlar gelecek ona göre hareket edicez anlaşıldı dedim garanti dolmadan 13000 kmde de sattım ya bir sürü şey varda sorunu olan şimdi bunlardan bahsettim.ne diyeyim alıcısına hayırlı olsun allah yar yardımcıları olsun.ha bide rusyayla geçen uçak krizi var meşhur her fırsatta sorun olarak onu söylerler sorunlarının kaynağı olarak arabanın kabahati yok yani yeni modelleri inşallah düzgün yapmışlardır ama benim umudum yok şahsen.hayırlı olsun rekabet iyidir gelsin ama sağlam olsun piyasa ucuzlasın kartellerin eline kalmasın piyasa araç tutmadığı zaman rakip firmalar biz zaten biliyorduk bu arabaların tutamayacağını diyorlar sonra en ucuz arabayı 70000 bine satıyorlar.durum bu.

• İnşallah düzelmiştir yeni modeller. Tabi bu kadar üste üste arıza size denk gelmiş olabilir. Bazen banttan hatalı araçlar çıkabiliyor. Neyse ki kurtulmuşsunuz. Titreme sorununu yazılım atarak halletiler diye biliyordum.
    Sadece şunu söyleyebilirim. İlk serideki ergonomik hatalar yeni seride yok gibi. Özellikle sopa gibi vites kolu ve bu kolun baya aşağıda kalması gibi.
  • Yankeeee go home...

• Rusları çok severim.

• benim tecrübem şu next için şase ve makas sistemi zayıf çöküyor araba motorun yan parçaları kalitesiz parça kullanılmış arıza yapabiliyorlar çok çabuk motor performansını düşürüyor şanzıman difransiyel güçsüz orantısız ön takım direksiyon pompası veya boruları ince yağ yetiştiremiyor direksiyon kutusuna buda titreme yapıyor akü amperi düşük gösterge paneli titreme var devir saatinde takılmalar oluyor.sürekli olarak dpf yani egzos partikül temizle işlemini yapmanız gerekiyor yakıt maliyeti çok yüksek .iyi tarafı yokmu bu arabanın diyeceksiniz şimdi söyliyeyim kalorifer koltuklar 2.koprüden geçebilir kısa şase için geniş kasa koyabilirsiniz.benim araba 2015 model idi 14000 km sattım yenisini alan arkadaş varsa merakta ettim yani test edebilirim servise gitmesin 10000 km kullansın sonra ben test edebilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.