Şimdi Ara

Rünler Hakkında Düşüncelerim(Dengesiz Rünler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba birkaç troll yüzünden bir süredir yazmıyordum bu bölüme ama bu rünler hakkında bir kaç bir şey konuşmak istedim:

Öncelikle hakimiyet ağacından başlıycam çünkü en op olan o sanırım anahtarlara bakarsak çok Dengesiz değiller( hatta yırtıcı oldukça güçsüz bence) kara hasata herkes çok op diyor ama ben öyle aşırı güçlü bir yanını göremedim asıl beni endişelendiren öbür rünler hele şu katletmelerde can veren çok aşırı saçma ki birde altın veriyor ekstradan botta artık karşı adcyi kestikten sonra 10 canla kalsanız bile supporttan kaçabiliyorsunuz verdiği canı yarıya inse bile hala op olur bence ve diğer rünler de de inanılmaz bedavadan bir sustain.... LeBlanc çok oynayan biri olarak silahkılıç aldıktan sonra + bir kabiliyet ile q ile 150 can dolduruyorum ki bu çok dengesiz. Bence bu sustain kısmına iyi bir nerf lazım. Büyücülükte aery hariç diğerlerini güçsüz buldum ama alt rünler yeterince dengeliyor zaten bunun için support değilseniz 2. Olarak bunu seçmek bana daha mantıklı geldi. Mana yüzüğü ve kalkan op olduğu için nerflenebileceğini düşünüyorum özellikle mana yüzüğü.

tank kabiliyetleri tamamen vasat 130 can veriyor artık verilen bi ad ap olmadığı için daha zor farm yapıyorsun onu geçtim rünler işlevsiz tankların bile kullanacağını düşünmüyorum.

Son Sayfa olan işlevsel ağaç ilginç ve değişik anahtarları var spesifik durumlarda işe yarayabilir kabiliyetler(örneğin yavaşlatma ile teemo) ve güzel alt rünleri var bedavadan ayakkabı ve kronometre verenn rünler bir supportun kullanabileceği güzel bir sayfa zaten resmen support metasındayız kalkanı bile olmayan supportlar 2k kalkan basıyor.

Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim #luluvejannaoyundansilinsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence yasuo oyundan silinmeli bi duvar açıyor iptal oluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Support metasindayizi başa yazsaydinda boşa okumasaydik.

• özt geç okunmaz bu kadar yazı
  • Support metasındayız ne lan ? Kleptomancy hariç tüm support rünleri diğerlerinin yanında KOCA BİR ÇÖP. Kleptomancy'i de karşına APCden bozma bir support gelirse procla proclayabilirsen. Bu kabiliyetler tanklardan sonra en çok işlevsel supportları vurdu, işlev ağacında kalkan arttıran kabiliyet yok, tank ağacındaki de geçen sezonkinin yarısını veriyor şaka gibi lan Redemption bile kasasım gelmiyor artık, verdiğin heal hiçbir şekilde yetmiyor çünkü, AP kasıp ADCye yaklaşana bam bam vurmaktan başka bi çare yok şu an.
  • Kleptomancy varken diğer rünlere op mu dedin şimdi sen
  • Kleptomancy ne türkçesini söyleseniz biri. zaten yeni rün kimse bilmiyor doğru düzgün adlarını ezbere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanjayra S kullanıcısına yanıt
    Google'da aratınca 3 saniyede görebiliyorsunuz türkçesini zaten.
    Arakçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

Kleptomancy varken diğer rünlere op mu dedin şimdi sen

Geri kalan tüm Support Rünleri çöpken bir zahmet bir tane düzgün Support Rünü olsun Proclaması da çoğu durumda riskli zaten
  • Tanklar berbat cidden.Üflesen ölüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

Kleptomancy varken diğer rünlere op mu dedin şimdi sen

Geri kalan tüm Support Rünleri çöpken bir zahmet bir tane düzgün Support Rünü olsun Proclaması da çoğu durumda riskli zaten

Supportlar için lafım yok. Ama laning zor gelirse ve vayne picklemişsen ya da ezrealı lanede oynuyorsan ya da gangplank oynuyorsan aşırı op. Benim lafım diğer şampiyonlaraydı.

• Morgana haricindeki bir support'a neden kronometre alayım ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Morgana haricindeki bir support'a neden kronometre alayım ki?

Morgana için bile çok kötü, 600 goldluk tek kullanımlık item için envarterde yer kaplayıp üstüne Sorcery yolundaki aşırı güçlü rünlerden mahrum kalıyorsun
  • Elektrik ver, kara hasat, atılmalı rün, göz falan derken öküz gibi burst hasarın oluyor. Bir de üstüne %70 üzeri hp varken fazla ad ve oyun uzadıkça ad veren rünü ekleyince nerdeyse 1 item kadar ad geliyor.

Yeni rünleri beğendim demiştim tank yerine assassinden tek yerim daha şerefli demiştim ama suyu çıktı

Lee oynuyorum karşı rengarın blue çaldım, ormanda kestim, geri düştü derken draktarı bitirmiş bende 2 item var onda sadece draktar. Atladığı gibi tekledi şaka gibi. Ulan ben tüm komboyu yapıyorum yarı canı gidiyor adam çalıdan atlıyor tek. Oyun boyunca her atladığı tek yer mi. Çıldırmış gibi zırh kasiyorum işlemiyor adc apc napsın?

Velhasıl kelam kırmızı rünler ve ad arttıran 2. sayfa tamamen nerflenmeli. Tankların olan yeşil sayfa düzenlenip adam edilmeli aşırı useless. Hele de 140 hp nedir küfür gibi. Eskiden rün ve kabiliyetten nerdeyse 550 hp gelirdi ayıptır

• Burda o hala kalkan veren supportların güçsüz olduğunu söyleyenler var size bir taraflarımla gülüyorum zaten o yüzden Janna ve lulu en çok banlanan şampiyonlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BomBidiBom -- 12 Kasım 2017; 17:49:45 >
  • Assaassin metasından sonra tank karakterler zaten baya bi işlevsiz kalmıştı, şimdi hepten işlevsiz kalacak heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: BomBidiBom

Burda o hala kalkan veren supportların güçsüz olduğunu söyleyenler var size bir taraflarımla gülüyorum zaten o yüzden Janna ve lulu en çok banlanan şampiyonlardan

Kalkanları için banlanmıyorlar, Lulu PD kadar AS veriyor, Janna'nın ise kalkanı nerflenip geri kalan herşeyi öküz gibi bufflandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: BomBidiBom

Burda o hala kalkan veren supportların güçsüz olduğunu söyleyenler var size bir taraflarımla gülüyorum zaten o yüzden Janna ve lulu en çok banlanan şampiyonlardan

Kalkanları için banlanmıyorlar, Lulu PD kadar AS veriyor, Janna'nın ise kalkanı nerflenip geri kalan herşeyi öküz gibi bufflandı

Boşa anlatıyorsun bence bu forumun çoğu ya adc yada ad assasin main ben bunu anladım.
    İsabet ve hakimiyet diğer 3 ağacı 3 e katlıyor bunlar hala arakçı op kalkanlar op diyor.Mavi rün ağacı nerflenmeli bile diyen gördüm.

• Okumayın zebani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.