Şimdi Ara

Runes of Magic (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
171.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla onu bunu bılmemde ben oyun turkce oldumu ve daha zevklı ıngılızceden hıc bır sey anlamıyorsun turkce oldumu oyunda kendını hıssedıyorsun her sey turkce gorevlerı anlıyorsun ohh ne guzel ob olsun oradayım
  • buda güzel bir oyunmuş
  • Beyler PcNet eylül sayısında runes of magic TR DvD sini veriyormuş..http://www.gamersfirst.com/runesofmagic/?q=ToplulukHaberleri&tID=248

Şimdi bu DvD'yi kurarsak Yabancı oyuncu olmıcak dimi..Ben yabancılarında oldugu yerde oynamak istiyorum..
    Nasıl yapıcam ? yoksa Sizde Runes Of Magic TR de mi oynuyorsunuz ?

RomTr nin videosunu izledimde fena değil gibi..http://yahoyt.com/h/4520/runes-of-magic-turkiye-ye-geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotter -- 7 Eylül 2009; 2:14:35 >

• Arkadaslar bir sorum olacak. Daha önce GamersFirst account'um oldugu icin mi girebiliyorum yoksa RoM TR su an Open Beta'da mi?
  • Closed Betada ama key gerektirmiyor herkes normal şekilde üye olup girebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

Closed Betada ama key gerektirmiyor herkes normal şekilde üye olup girebiliyor

Anladim, tesekkurler.
  • ŞAKA GİBİ BİR ONLINE DAHA. BELEŞ OYUN VAR VATANDAŞ GELL( SONRADAN MİLYARLAR AKITMAYINDA GENE )
  • Yav Ben kurdum oyunu açtım da en başta Sözleşme gibi bişey açılıyor Orada hiç birşey yapamıyorum Nasıl halledecez??
  • Pardon mause ile ilgiliymiş sorun
  • arkadasım sozlesmeyı oku yanı sagdakı cubugu en asagı ındır. ok yazısı cıkar onayla sıfre yerıne gelir ekran.
    Smacth serverinde oynayan guildi olan var mı?
  • ya akrep cıktı yanda kırmızı -20000 de bır turlu gıtmıyor.kac saat bekledım gene gıtmıyor delırcem artık.5 adam falan oldurdum anca pk modda.Bunu cabuk gecırmenın bır yolu varmı acaba.
    Birde elite skıllerı acmak ıcın gereken malzemeler nerde tam olarak.logar da mı yoksa varanas tarafında mı.okadar gezdım bulamadım.
    mınıng level 13 te wood ve herbalısm 12 level de black smıth 5 dıgerlerı 4 levelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandgustin

ya akrep cıktı yanda kırmızı -20000 de bır turlu gıtmıyor.kac saat bekledım gene gıtmıyor delırcem artık.5 adam falan oldurdum anca pk modda.Bunu cabuk gecırmenın bır yolu varmı acaba.
    Birde elite skıllerı acmak ıcın gereken malzemeler nerde tam olarak.logar da mı yoksa varanas tarafında mı.okadar gezdım bulamadım.
    mınıng level 13 te wood ve herbalısm 12 level de black smıth 5 dıgerlerı 4 levelde.

Pvp serverinde oynamadığım için ilk sorunu bilemiyorum ancak elit skill için 15 lwl de ilk doğduğun şehirden logara giden yoldaki malzemeleri toplayacaksın ve onları 3. hallerine işleyeceksin.
    her iki charında 15 elitleri için 72 şer tane toplaman gereklidir.
    20 elit içinse lwl 8 gathering isteyen logar ortalarından varanas ortalarına kadar olan bölgeden toplanacak ve onlarda 72 şer tane olacak ve 3. hallerine işlenecek.
    Saygılar

• bu oyunun son durumu nedir dungeons dragon mu oynanmalı bu mu?
  • kutlug cevabın ıcın saol.bende nasıl acarım dıye dusunuyordum hep.peki bu ash woodu ash timber yaptık.ash timberi nasıl bır ust sevıye atlatıcaz.wood skilinde gozukmuyorda.
    pk olayınada cevap veren olursa sevınırım.
  • arkadaslar oyun suan kapalı galiba.21 saat falan sonra acılcak.merak ettıgım yenı clıent ındırmek gerekicekmi?.elven baska bır ırk olarak mı gelıcek.yanı elvenler ıle humanlar baska harıtada olup savas alanları mı olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandgustin

arkadaslar oyun suan kapalı galiba.21 saat falan sonra acılcak.merak ettıgım yenı clıent ındırmek gerekicekmi?.elven baska bır ırk olarak mı gelıcek.yanı elvenler ıle humanlar baska harıtada olup savas alanları mı olucak.

Tekrar indirmene gerek yok paket gelecek.
  • arkadaşlar dungeons dragon mu iyidir yoksa bu mu? Hangisinin pk'sı daha eglenceli oluyor? bi de türk serverı mı iyidir yabancı server mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacre33 -- 14 Eylül 2009; 17:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacre33

arkadaşlar dungeons dragon mu iyidir yoksa bu mu? Hangisinin pk'sı daha eglenceli oluyor? bi de türk serverı mı iyidir yabancı server mı ?

arkadaşlar ?
  • bu oyunun duelloları falan zevklı eger savaslar belırgınlesırse cok daha zevklı olur.
    arkadaslar yenı gelen patchı manuel olarak ındıren varmı?.
  • 2. bölüm başladı. Yaratıkları kesmek zor bayağı ama artık yeşil eşyalar bile üstümdeki mavi +4,5 eşyalardan daha iyi. Tekrar para kazanmak gerekecek.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.