Şimdi Ara

rune değişiklikleri(hangilerini alayım?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  rune değişiklikleri(hangilerini alayım?)

bunlar bendeki rune ler 17.5 k ip var hazır indirimdeyken gerekenler alayım diyorum bufflanan nerflenen rune ler hakkında çok bi bilgim yok şuan sizce hangilerini alayım?

aklımdakiler

mavi
    9xcooldown
    4x manaregen(5 tane var)
    büyük
    1x life steal
    sarı
    9x healt per level
    9x armor per level

sanırım bunları almam gerekiyor siz ne düşünüyorsunuz hangi runeleri alayım ?

• Mavi - 6x cooldown
    Sarı - 9x per healt
    Büyükler - 3x armor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 9 Nisan 2014; 3:19:52 >
  • Klasik rune ler disindakiler pek viable degil .

Master yi , ww gibi lvl 6 oncesi trade girecegini dusunmedigin jngler lara armor per lvl alabilirsin lvl 6 da 9 armor veriyorlar flat armor 9 baslaniyor.

Onun disinda spell vamp rune kullanabilirsin , vlad - katarina - akali - mordekaiser - kennen ile epey hos oluyor ve troll degil . Max HP de cok hos oluyor Shen e buyukleri ne kullansam acaba diye dusunurken s2 de aldigim max hp %4.5 rune unu kullanmaya basladim inanilmaz guzel oluyor masteries ile birlesip heal kastigim icin epey veriyor late te .

Flat HP supportlar ve yine Shen , Malp gibi herolarda early icin inanilmaz oluyor onu da alabilirsin.
    Top herolarinin %80 inde guzel olan hp regen buyukleri alabilirsin.

CD per level maviler de cok hos bence yamulmuyorsam %15 cd veriyor 18 lvl de . Trynd icin kullanmaya baslarim bende yakinda malum bazi herolara CD kasilmiyor bu acigi kapatabilirsin diye dusunuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.