Şimdi Ara

rün sayfası kaç tane olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar rün sayfası alacağım. şuan 16. seviyeyim. 30 olunca da oynarım. rün sayfası indirimi geliyormuş, 1alana 1 bedava şeklinde. sanırım bu indirim senede 1 kez oluyormuş. 1 sayfa 590 rp ben 2 tanece alacağım. yani 1180 rp vereceğim ve 4 sayfa alacağım totalde 6 sayfa olacak. ya da 2600 verip 7 alacağım 7 de verecek 16 tane rün sayfam olacak. kaç tane olması yeterli. param çok değil ama yarın öbür gün tekrar almak da istemem.ilerde tekrar almam gerekecekse şimdi direkt 2600rp'lik olandan alayım yok 6 rün sayfası yeterli diyorsanız 1180 rp'lik alayım. oyuna yeni başladım rünler hakkında çok bilgim yok o yüzden soruyorum. şimdiden başlayarak jung oynamaya çalışıyorum alternatifim de top solo olur. maharetlerim bu 2 görevde oynayabileceğimi düşündürdü. teşekkürler.

• 7sayfayı alınca tekrar 7 vermiyolarmış markette direk 1al1 hediye olarak olacakmış biri açıklamıştı forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7li alırsan 14 gelmez sayfayı ip ilede alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

7sayfayı alınca tekrar 7 vermiyolarmış markette direk 1al1 hediye olarak olacakmış biri açıklamıştı forumda.

hocam çok teşekkürler olayı bitirdin bi cevapla

• quote:

Orijinalden alıntı: KacakElektrik07

7li alırsan 14 gelmez sayfayı ip ilede alabilirsin.

hocam baktım indirime girince ve rün sayfasında rp satın alacağım diğer türlü pek kasamam gibi geldi teşekkürler cevap için

• Rünler konusunda bilgim yok kusurabakma

EDİT:By_DoMiNo biliyodur onu çağır konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 20 Mayıs 2014; 12:23:27 >
  • Ben her hero için masteries ve rün dizmeye çalışıyorum.Yani her derken sık kullandığım.O şekilde yap daha etkili olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 13 tane var ama hala yetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Narkozy

arkadaşlar rün sayfası alacağım. şuan 16. seviyeyim. 30 olunca da oynarım. rün sayfası indirimi geliyormuş, 1alana 1 bedava şeklinde. sanırım bu indirim senede 1 kez oluyormuş. 1 sayfa 590 rp ben 2 tanece alacağım. yani 1180 rp vereceğim ve 4 sayfa alacağım totalde 6 sayfa olacak. ya da 2600 verip 7 alacağım 7 de verecek 16 tane rün sayfam olacak. kaç tane olması yeterli. param çok değil ama yarın öbür gün tekrar almak da istemem.ilerde tekrar almam gerekecekse şimdi direkt 2600rp'lik olandan alayım yok 6 rün sayfası yeterli diyorsanız 1180 rp'lik alayım. oyuna yeni başladım rünler hakkında çok bilgim yok o yüzden soruyorum. şimdiden başlayarak jung oynamaya çalışıyorum alternatifim de top solo olur. maharetlerim bu 2 görevde oynayabileceğimi düşündürdü. teşekkürler.

7 li sayfada kampanya yok. 7 li nin fiyat ve sayfa sayısı aynı. Tekli alırsan kampanya süresinde 1 alana 1 bedava olacak. Şimdilik bahsettiğin gibi 4 tane alıp 2 tane de eldekiyle 6 page kullanman yeterli olacaktır. Benim tuttuğum istatistiklere göre 1 alana 1 bedava rune page olayı 6 ayda bir tekrarlanıyor. Yani yılda 2 defa yapılıyor. 1180 Rp yada 12.600 İp ile 2+2 şeklinde alman şimdilik yeter ve artar bile fazlasına gerek yok senin aşamandaki birisi için.

• Plat 2 yim fioranın çıkışından beri oynuyorum 3 sayfa var. Yetmediği için 12000 ip hazırladım 2 tane ip ile 1 tanede rp ile sayfa alıcam bedavalarla beraber 9 sayfa olacak. Şuan kullandığım standart AD - AP - Support sayfalarının yanına ad/as - ad/ls - ad/ms - ad-arp - support 2 - ap/as sayfalarını koyucam. Bu arada 1327 rp var rune page + 487lik skin + summoner icon alınca 0 RP kalıyor

• Tekrar ne zaman 1 alana 1 bedava kampanyası gelir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bagatyr

Tekrar ne zaman 1 alana 1 bedava kampanyası gelir bilen var mı?

ben alırken sormuştum ortalama 6 ayda 1 böyle bir kampanya yapılıyormuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.