Şimdi Ara

Ruhsat Kabının Ruhsata Yapışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ruhsata bakıyordum dikkatimi çekti ruhsat kabının şeffaf sayfaları ruhsata yapışmış. çekerek söktüm ama yazının bir kısmı şeffaf sayfada kaldı ve yazıların bir kısmı silinik gibi oldu. sorun yaratırmı acaba denetleme yada muayenelerde.birde yapışmaması için bir formül yokmu?

• Aynı sorun bende de var sıcaktan yapışıyor şeffaf olduğu için ama bende çıkınca yazı çıkmıyor sizinki fazla sıcakta kalmış sanırım. Bir sorun olacağını sanmıyorum önemli yazılar çıkmadıysa (yakıt cinsi kullanım şekli vs.) yeniletin bence.
  • Bir ara ruhsat yaprakları kuşe gibi parlak bir kâğıtandı, şimdi kartonumsu oldu. Demek ki sizin yapraklar da öyle. Çevirmede polis dikkat etmeyebilir ama muayeneden kalabilirsiniz. Kâğıda pudra sürmüş olsaydınız öyle olmazdı ama yazının çıkacağını da bilemezdiniz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 13 Haziran 2012; 10:07:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhsat ile aynı ebatta 2 kağıt parçası kesin temiz bir A4 kağıttan, onun arasına koyun. Bunu sabahın erken saatlerinde gaz sızdırmazlık raporu için gittiğimde, muayene işleri ile ilgilenen adamdan öğrenmiştim. Tüm evrakları temiz ve düzenliydi, ataçla da tutturmuştu onları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bagajın ıslanması - vectra
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.