Şimdi Ara

Ruhi Çenet'in 5 kişinin yapacağı işi tek kişiden istediği iş ilanı :D 🤣🤣 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
2
Favori
23.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ruhi Çenet'in 5 kişinin yapacağı işi tek kişiden istediği iş ilanı :D 🤣🤣

Valla doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhi zaten tam bi kapitalist
    İnsanlara yalan yanlis bilgi satip sosyal medya denen kapitalist globalci lağım kanallarini kullanarak bugunlere geldi eee sömürecek de tabi kapitalizm sömürü demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail saymaz dolmuş ortalık. Herşeyi eleştireceğimize (mize yazdım kendimi de dahil ettim) geliştirelim.

299 kişi başvurmuş şu an! İsteyen başvurur, isteyen başvurmaz. Boşverin bu beğenmediğiniz adamı milyonlar takip ediyor. Bende beğenmiyorum ve ilgilenmiyorum da.

Bu ülkede ne özgün ki? Bir bayan arkadaş vardı. Ayakkabı tasarımcısıydı. Vitrin vitrin gezerdi foto çekerdi. Herşey kopya özgün olacam diye saçmalayanlara da sanatçı diyorlar zaten 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek kelime APTAL izleyende antika sunlara prim vermeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

ruhi çenet kim la

çok mutluyum böyle tipleri tanımadığım için. geçen de duygu özaslan mı ne balina bi kadın trend olmuştu. işiniz gücünüz yok mu abi allah askina ya bunları nerden tanıyorsunuz =)))

0-18 yaş grubu çocuklar bunları meşhur etti işte. Özenti bir gençlik yetişiyor.

2 yıl önce amcamın kızı eve geldi yaşı daha 14-15. Bilgisayara oturup enes batur videosu izlemeye başladı.

Ne yapacaksın bu nesile?

2000'den sonrası hüsran. Çelişmiş insanlar gerçekten.

• "Şirkete ait evrakları arşivleyebilecek ve ilgili muhasebesel süreçlerde diyalog ve evrak trafiğini yönetecek."

Bu arkadaş ne istediğini bilmiyor ve bildiğin şaşırmış. Sadece yukarıdaki seçenek için bile SMMM gerekiyor, ayrıca hesapta yapılacak küçük bir hatada maliye kabus gibi üzerinize çöker.

• Ruhi çenet kim :D

• Bu kadar yeteneğim olsa ruhinin kölesi olmazdım kendi işime para kazanırdım :D

• Bu çocuğun paragöz çıkarcı kopyacı zihniyetini gördükten sonra bütün içeriklerine olumsuz beğeniyi basıyorum tavsiye ederim.azalarak bitmeleri ümidiyle

• Yönetici asistanına göre uygun bir ilan. Ben bir gariplik göremedim. Asgari ücret verecek hali de görünmüyor zaten.

• Bottube ve onun artıkları. YouTube Türkiye piyasası tamamen kopya. İzleyeceğiniz iki bölüm var. Müzik ve teknolojik alet incelemeleri. Gerisini biraz ingilizce ve doğru arama ile çok rahat bulursunuz. Enes Batur ruhi Çenet gibi insanlara halkımız çok güzel prim yaptırdı ve bir neslin herkesleşmesini sağladı. Kısaca dışarı çıkın ve gençlere bakın hepsi tek tip. Kısaca robotlasti.

• Çamaşırmakinesi yıkamayı bitirince üşenmeyip ötmesin diye yerinden kalkıp kapatabilen.

Bak bu önemli iki saattir ötüyor hala kalkamadım yerimden.

• Ruhi diyebilir miyiz yoksa bey mi diyeceğiz?

• Çokta ekstrem şeyler istenmemiş bence biraz abartıyorsunuz.

İyi ingilizce bilen muhasebe görmüş her üni öğrencisi bence bu işi yapar.

Standart bir iş ilanında da bundan azını beklemeyin bence üzülürsünüz dostlar.

• Bebe ruhiye bak.

• Maaş ile ilgili bir bilgim yok fakat bu kadar vasıflı bir adam arıyorsa aylık 10-12k bandında bir maaş vermesi gerekir. Ha bunu vermeden böyle bir eleman almak istiyorsa kendisi fırsatçılık yapıyordur.

• HA-DH kullanıcısına yanıt

Çok zekaya gerek yok, bahsettiklerim sırf özel içerik diye aylık abone olan adamlar. Bu ruhi denen arkadaş kafayı kullanmıyor. Abonelerinden bedavaya çalışacak kamil bulur diye düşünüyorum.

• Fanlarından ücretsiz istemediğine şaşırdım

• İşin tuhaf tarafını söyleyim. Bunun yanında çalışmaya başladın ve 2,3 yıl çalıştın diyelim. Başka bir yere iş başvurusu yaptın ve cv daha önceki iş deneyimlerini yazdın Ruhi Çetin YouTuber, cv bakacak olan insan kaynakları ya da patron direkt aklına bu kim? Sorusu gelecek

• Zor iş değilmiş :)))

Orada aranan özelliklerden 2 tanesini üst seviye de yapabilirsen 20 bin tl üzeri maaş alırsın herhangi bir özel şirket de, aynen zor iş değil....

Ayrıca yok ben özel de çalışmam devlet de çalışırım der isen de DİPLOMAT olabilirsin, herhangi bir bakanlıkta müfettiş olabilirsin veyahut genel müdür olabilirsin...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.