< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ruhi Çenet'in 5 kişinin yapacağı işi tek kişiden istediği iş ilanı :D 🤣🤣 (7. sayfa)

-
-
Bu özelliklere sahip birisi 10 binin üstünü zaten kazanıyordur. Şahsen ben 15 bin altına bu işi kabul etmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _RapiD_Bu özelliklere sahip birisi 10 binin üstünü zaten kazanıyordur. Şahsen ben 15 bin altına bu işi kabul etmem.
Bu özelliklere sahip kişi YouTube kanalı açsın Ruhi Çenet i sallar sallar atar..
Bu eleman ciddi Fetocu. Babası Balıkesir üniversitesi imamı olarak içeri alındı. Bu elemanda Hindistanda fetoya ait bir örgüt evinde abilik yapmış. Biraz araştırın
Yaptığı işi, sadece İngilizce yayınları Türkçe'ye çevirmek olan vasıfsız bir adamı baş tacı eden aptallar utansın. Başka da sözüm yok.
-
Utanmasa "Arada verecek" yazacak.Ulan nasi bir is ilani bu.Yutubirlarin hepsi zaten birbirinin kopyasi konular slaytlar sunum araklamalar.Olan isini ciddiyetle yapanlara oluyor.Biraz gizem katip 2.3 muzikle kendine hit yapan su tiplere prim vermeyin abone olmayin.
5 kişilik maaş + sigorta + yemek + ulaşım + konaklama ve diğer taleplerimi karşılayabilecek gücü varsa bu işe talibim :)
-
Bu yamuğa çok gülüyorum cidden.Milyonlarca abonesi birde katıl butonu na özel videolar yapıyor.
Böyle bir eleman için kaç bin dolar maaş vermeyi düşünüyor acaba ??
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.Yaptığı işi, sadece İngilizce yayınları Türkçe'ye çevirmek olan vasıfsız bir adamı baş tacı eden aptallar utansın. Başka da sözüm yok.
+11
Bizim youtuberlar ve twitch yayıncıları hep yabancılardan içerik çalıyor
abonelikten çıktım
-
Maaş 20K ise değerlendirilebilir....
-
Çok garip iş ilanı. Hem üst düzey kişisel asistan arıyor, hem de ofisteki insanların temel ihtiyacını karşılayacak, bu nedir demedi mi bir kişi de bu ilanı paylaşmadan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 11 Temmuz 2020; 23:19:0 > -
Maas ne ayiptir soylemesi bu kadar isi ben yonettikden sonra 20 bin hakkim bence aylik
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İş'e giren kendi kırbacını mı getirsin, Ruhiciğimiz kendi kırbacını mı kullanır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SISUaklıma şu şeref eczanesi ilanı geldi nedense...
Hani şu adını yaşatan eczane mi :)
Bir neslin meşhur ettiği kişiler, zekalarının yansımasıdır.
Durum vahim.
quote:
Orijinalden alıntı: MMistanbulHani şu adını yaşatan eczane mi :)
Alıntıları Gösterarat işte googlede. çıkar...
-
İlanı veren acun ılıcalı sandım
Ben bunların hepsini tek başıma yapabilsem zaten Bir şirketin CEO su olurum . Sana ne ihtiyacım var.
-
Şurada yorum yapan kimsenin işten okuldan haberi yok muhtemelen. Bu kadar şeyi yapabilecek olsam kendi işimi kurarım diyenler, 10k altına bu yapılmaz diyenler var anasını satayım. Sanki adam 4 dil bilen, doktoralı, 36 sene tecrübeli eleman aranıyor yazmış.
La adam asistan arıyor, bildiğiniz sekreter yani. Diploma, okul mokul istemiyor. Tek özelliği de İngilizce bilen bir sekreter olması. Diğer maddelerin hepsi sıradan zaten. Bir zahmet sekreter uçak bileti ayarlasın, evrak kürek işlerini halletsin, görüşmeler için de resmi mail atabilsin. Maaşı da max 4 olur, o da Ruhi Çenet bonkör biriyse. Harbi siz ne bekliyorsunuz tam olarak, 4 sene sonunda mezun olup CEO falan olacağınızı mı? 20k almalı diyen var, şaka gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X