ruhi çenet kim la çok mutluyum böyle tipleri tanımadığım için. geçen de duygu özaslan mı ne balina bi kadın trend olmuştu. işiniz gücünüz yok mu abi allah askina ya bunları nerden tanıyorsunuz =))) |
Ruhi Çenet'in 5 kişinin yapacağı işi tek kişiden istediği iş ilanı :D 🤣🤣 (3. sayfa)

-
-
Aylık 50.000TL vermiyorsa kendisi yapsın o zaman o işi
-
Azıcık para kazanmaya başlayan kendini dev aynasında görüyor. Şu kibire bakar mısın ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mgencaslan -- 10 Temmuz 2020; 22:48:7 > -
Askerliğini yapmış, esnek çalışma saatlerine uygun, bayan adaylar için evlenme yada hamile kalma planlaması olmayan yazmamış bir :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8E8240D3Dİyi de çokta abartılacak bir durum yok. İlanların çoğunluğu böyle zaten.
Siz yazılım ile ilgili ilanlara, bt sektöründeki ilanlara bakıyor musunuz hiç? Adam bir özellikler sayıyor wb programlamasından, mobil programlamaya, devre kartı programlamaya
Herkes süperman arıyor
Sen yazılımcıdan ofisin temel ihtiyaçlarını yönetmek gibi şeyler ararsan, yazılımca sana kaba etiyle güler, hangi yazılımcı ilanlarıymış bu?
Adamın verdiği ilanla yazılımla uzaktan yakından alakası yok, nasıl bu konuya bağladın anlamadım.
Bazı cahil işverenler teknik olarak yazılımcıdan çok fazla şey isteyebilirler, bu tip iş ilanlara aklı başında kimse başvurmaz zaten.
-
5 kişi değil de ofis için 1 personel, diğer işler için 1 personel yeterli.
1 kişinin yapabileceği iş değil. ideal 2
-
Anladığım kadarıyla yeni bir Ruhi Çenet arıyor, kanalı üstüne yapıp tatile gidecek galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mansur Yavaş gibi ismine takıldım ben. Neden onu örnek vermiş. :) Komiğime gitti nedense.
Ayrıca gizli lider nedir. Bir adam bu kadar iyiyse gidip böyle çoluk çocuğun bakıcılığını mı yapacak bir de.
Bukadar iş yükünün altına hayatını sigarayla mücadeleye adamış adamı koysan sıkıntıdan sigara içer.
Ermenistana gittiğinde parçalasalardı keşke şunu dünya bir gereksizden kurtulurdu.
Uzun yıllar çalışacağına göre, askerliğini de yapmış olmalı. Ya da kadın olmalı.
Hem ceo özellikleri taşıyacak hem de ayak işlerine de bakabilecek. :D
-
yurtdisinda bir okulda Java Programlama okuyorum.(evet artik yazilim dillerinin bizdeki bilgisayar muhendisligi gibi bolumleri var yurtdisinda.) Kanada'da is ilanlarina baktim Java Developer icin, Bachelor's Degree (optional) 1 year experience (preferred) Java, SQL, Hibernate knowledge istiyorlar sadece o da cok ileri duzeyde degil. Sonra kariyer.net girip Turkiye'deki Java Developer ilanlarina baktim, C++, C#, Java, ASP.NET, PHP, JavaScript yani aklina gelebilecek tum yazilim dillerini frameworkleri iste databaseleri aklina gelebilecek her seyi yazmislardi ilana. Arkadas bu adam hangisini kullanacak aldigin pozisyonda? bir gun javaci bir gun C++'da mi yazacak? hangisini ne icin kullandiracaksin. Icimden bu isi ogrenir Turkiye'de 7-8 bin tl'ye bir ise girerim ama olmayacak gibi duruyor. Gercekten sacma sapan ilanlar var. Ne is yaptiracaklari belli degil.
-
bu kadar yetkinligi olan kisi neden sıradan bir youtube isine girsin hadi diyelim girdi gider kendi kanalını acar ugrasmaz
quote:
Orijinalden alıntı: MobidikUzun yıllar çalışacağına göre, askerliğini de yapmış olmalı. Ya da kadın olmalı.
Hem ceo özellikleri taşıyacak hem de ayak işlerine de bakabilecek. :D
Şu haftada 6 gün 12 saat çalıştıran, yemek diye ekmek arası tavuk parası veren, şirket olamamış klasik tüccar kısaca
quote:
Orijinalden alıntı: Keliseyurtdisinda bir okulda Java Programlama okuyorum.(evet artik yazilim dillerinin bizdeki bilgisayar muhendisligi gibi bolumleri var yurtdisinda.) Kanada'da is ilanlarina baktim Java Developer icin, Bachelor's Degree (optional) 1 year experience (preferred) Java, SQL, Hibernate knowledge istiyorlar sadece o da cok ileri duzeyde degil. Sonra kariyer.net girip Turkiye'deki Java Developer ilanlarina baktim, C++, C#, Java, ASP.NET, PHP, JavaScript yani aklina gelebilecek tum yazilim dillerini frameworkleri iste databaseleri aklina gelebilecek her seyi yazmislardi ilana. Arkadas bu adam hangisini kullanacak aldigin pozisyonda? bir gun javaci bir gun C++'da mi yazacak? hangisini ne icin kullandiracaksin. Icimden bu isi ogrenir Turkiye'de 7-8 bin tl'ye bir ise girerim ama olmayacak gibi duruyor. Gercekten sacma sapan ilanlar var. Ne is yaptiracaklari belli degil.
O kadar dil bilen adam gider freelance çalışır zaten. Ayrıca ben bu firmalarda yazılımcı olarak çalışan insanları anlamıyorum bazen hadi büyük bir firmaya girersin modül yazarsın neyse de bu çakallar 3000 TL maaşla koca otomasyonu sana yazdırmaya bile kalkarlar ya da Java da şunu yaz+ c++ ile bunu yaz +şu otomasyonun teknik desteğini ver bilmem ne
Gerçi giren adam da cv sinde yazmak için giriyor belki bu firmalara hem pratik yapmak hem referans proje yazmak vs
Firmalar da eleman bolluğundan akılları sıra elemek için olmadık kriterleri ekliyorlar burası Türkiye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlanda yazmıyor ama olması gereken bir içerik daha
"Yabancı uyruklu video içeriklerinin kopyalanmasında yardımcı olacak"
Ruhi aslında turboymuş
Turbonun kriterleri degil mi bu ya
@turbolineam bunu beğendi..
Maaşta asgari ücret ama sigorta parasını elden geri verirse dadından yinmez
Asgari ucret maas + yemek + full akbil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X