Şimdi Ara

Rubik Küp ( Zeka Küpü ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
91
Favori
18.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: trueblueee

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: katakof81

Bende diyorum ki bunu yapacak olsalardı konuda bulunmazlardı zaten.

Sen bir tek öğrenilerek çözülüyormuş gibi bir izlenim verdiğin için öyle oldu.

Bende demek istedim ki ilk iki katmanı kendiniz çözün yaparken keyiflenirsiniz.

Bunu göze alıyorlarsa ezbere çözmek istemeye devam ederlerse durmasınlar devam etsinler.

Bu bir sorun muydu sence?

valla bunun algoritmasını ezberlemeden ilk iki katman da olsa yapmak çok zor. Öyle herkesin başarabileceği bir şey değil. 3x3 ü öğrensinler 4*4 de mantık kurarak çözmeyi denesinler. Ki o bile yemiyo.
    @hawloo

Ne kadar uğraştın?

Çok uğraşmadım ama şunu söyleyeyim; 3x3 ü algoritmayla çözdükten sonra 4x4 e aynı gözle yaklaşıp çözebilir miyim diye denedim ama 1 katman dahi yapamadım. Algoritma ezberlemeden yapan sayılı kişi vardır bence. En azından benim aklım almıyor.

İlk katman bile mi?

Walla bede analitik düşünce yapısı yok patron hep kızar "biraz analitik düşün" diye

• quote:

Orijinalden alıntı: juckle

quote:

quote:

D&R'dan değilde NT Den öneriyorum. NT Deki biraz daha hızlı dönüyor. D&R Daki orjinal ancak Rubiks marka küpleri asla tavsiye etmem. Hele ki o paraya.

orijinal Rubiks küpler kesinlikle dönmüyor. Ya da orijinal diye bizi yiyorlar.
    V-Cube diye bir marka var Yunanistan'ın ekonomisini baya bir sırtlıyor ama oradan getirtmekte küpün kendisinden daha masraflı oluyor. Niye getirmezler ki TR'ye şu küpten

:) tr de alınabilecek iyi markaların ücretleri ne kadar ki

TR'de Rubik's den başka orijinal küpe rastlamadım. Bi' oyuncakçıda tesadüfen Dian Sheng marka küp buldum ve onu aldım. 3 yıl önce 7,5 Lira idi. Dandik çin küplerinden hallice. En azından orijinal Rubik's den kolay dönüyor.

• Tekrardan Sorayım :D Varmı Çözen Eden ?

Bu arada kanala büyük küplerin anlatımlarını , parmak hareketlerini ve pratikler ile ilgili bilgiler içeren videolar yükleyeceğim. Kanalı takipte kalmanızı tavsiye ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: juckle

quote:

quote:

D&R'dan değilde NT Den öneriyorum. NT Deki biraz daha hızlı dönüyor. D&R Daki orjinal ancak Rubiks marka küpleri asla tavsiye etmem. Hele ki o paraya.

orijinal Rubiks küpler kesinlikle dönmüyor. Ya da orijinal diye bizi yiyorlar.
    V-Cube diye bir marka var Yunanistan'ın ekonomisini baya bir sırtlıyor ama oradan getirtmekte küpün kendisinden daha masraflı oluyor. Niye getirmezler ki TR'ye şu küpten

:) tr de alınabilecek iyi markaların ücretleri ne kadar ki

TR'de Rubik's den başka orijinal küpe rastlamadım. Bi' oyuncakçıda tesadüfen Dian Sheng marka küp buldum ve onu aldım. 3 yıl önce 7,5 Lira idi. Dandik çin küplerinden hallice. En azından orijinal Rubik's den kolay dönüyor.

ben yarın üşenmezsem nt ye gideyim bari :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yıl bir süre uğraşmıştım ama pek ilerleyememiştim şimdi de bulamıyorum kübümü, yeni bir tane sipariş ettim bakalım gelsin uğraşalım biraz.
  • http://www.fasttech.com/category/2199/hobbies-toys/MTc4PTN4M3gz/

yurtdışı siparişi düşünenler burada bazı markalar daha ucuz nedense, umarım sahte değillerdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 24 Eylül 2013; 0:36:40 >
  • Pazardan 4 liraya aldim renklerin etrafinda beyaz cerceve var resimde gordugum gibi gayet guzel donuyor fotografi atarim.

Algoritmalar iyi hosta ben yapinca neden olmuyor acaba bide arti yapmak icin algoritma yok degil mi

• meajım bulunsun bir tane de ben alcam

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipalensis -- 24 Eylül 2013; 9:49:38 >
  • quote:

Tekrardan Sorayım :D Varmı Çözen Eden ?

Bu arada kanala büyük küplerin anlatımlarını , parmak hareketlerini ve pratikler ile ilgili bilgiler içeren videolar yükleyeceğim. Kanalı takipte kalmanızı tavsiye ediyorum.

çözdüm :D ss video ne var ne yoksa atcam az sonra :D
  • Haydi bre cuberlar :D
  • nt ve dr da bulamadım.armağan oyuncaktan alayım bari

• Wikipedia da yazan bilgiye göre maksimum 20 hamlede tüm durumlar için çözüm varmış.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tanr%C4%B1n%C4%B1n_algoritmas%C4%B1
  • Guzel konu.bende sizdenim 4x4 ve 5x5 istiyorum ama hic zamanim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: morenset

Wikipedia da yazan bilgiye göre maksimum 20 hamlede tüm durumlar için çözüm varmış.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tanr%C4%B1n%C4%B1n_algoritmas%C4%B1

Tabii günde yaklaşık 200 çözüm ve ileri düzey speedsolving metodlarından birini bilmek şartıyla :D He birde 100 alg falan ezberlemen gerekli.
  • quote:

Haydi bre cuberlar :D

hocam az daha ders kasayim yarim saat sonra kik seanslarina devam? veya yatcaksan simdi yapalim sonra kasayim

• başka bir nt de buldum ve aldım.
    Alacak olan varsa söyliyeyim.fiyatı 4,5 tl
    dönüşler 7/10
    sağlamlık 5/10 gibi

• güzel fikir
  • Konu ölmüş bakıyorumda :D

Yetenek Sizsiniz'e çıkıyorum beyler. Canlanın :D
  • quote:

Konu ölmüş bakıyorumda :D

Yetenek Sizsiniz'e çıkıyorum beyler. Canlanın :D

Ben de çok hızlı yapıyorum. Ne zaman çıkacaksın yetenek Sizsiniz'e

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.