Şimdi Ara

rubenis klima nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koçtaşta rubenis klimalar gördüm fiyatlari ekonomik ama çin malı mı dandik mi onu bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim.
    18000lik alıp sıcak bir kış gecirmek için deger mi?

Hoşçakalın.

• LCD gibi kötüdür.
  • bıldığim kadarıyla mıdea klimanın ürünüdür. arkadaşım berber dükkanında kullanıyor 18 lik şuana kadar proplem yaşamadı kışın vestel arçelık beko gibi cihazlar defroza girerken bu klima girmedi saatte 1kw yaktığını test etmiş testise şöyle ılk başta sayaca bakıp yazmiş sonra 15 saat sonunda tekrar yazmış cıkan kw 15 kw olduğunu söyledi. buarada sana tavsiyem dıamont klimalarıda bakman ısıtmada cok iyi oldugu söylenir sana tavsiyelerimi fiyat bazında yapmadım yaparsam fujıtsu, daıkın, mıtsubıshı elektrık iyi klmadır ancak fiyatlar yukardadır haberin olsun senın aradığın klıma segmentı dıamont haırer ,electra,mıdea,tarzında klimalara bakmandır ege bölgesine göre yorumladım .saygılar
  • Fiyatına göre derseniz alabileceğinizin en iyisi,ama tamamen buna güvenerek kışı çıkarmayı düşünmeyin.Arkadaş yukarıda yazmış zaten Arç.Ves.Dem.gibi birçok üründen daha iyidir.Servis hizmeti braz dandik olabilir eee bu fiyatada bunlara katlanmak lazım derim.Fiyatı ekonomik cihaz araıyorsanız alın.Tüketim yaklaşık 2 kw saatte,Arkadaşımızın yukarıda yazdığı alanla ve dış hava sıcaklığına göre veriler değişebilir.Küçük hacimde ve dış hava sıcaklığı 7 derece üstü ise Cihaz demekki 15 saatte 7-8 saaat çalışmış kalan bölümde otomatik yapmış.Bu tamamen ortam şartlarına bağlıdır bunuda unutmayın.
  • Sayın mbirol
    benim için elektirik sarfiyatından çok ısıtıyor mu sogutuyor mu o önemli bir de zırt pırt bozulmasın.

İki ayda bozulacak bir ürün almak istemez kimse..

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Fiyatına göre derseniz alabileceğinizin en iyisi,ama tamamen buna güvenerek kışı çıkarmayı düşünmeyin.Arkadaş yukarıda yazmış zaten Arç.Ves.Dem.gibi birçok üründen daha iyidir.Servis hizmeti braz dandik olabilir eee bu fiyatada bunlara katlanmak lazım derim.Fiyatı ekonomik cihaz araıyorsanız alın.Tüketim yaklaşık 2 kw saatte,Arkadaşımızın yukarıda yazdığı alanla ve dış hava sıcaklığına göre veriler değişebilir.Küçük hacimde ve dış hava sıcaklığı 7 derece üstü ise Cihaz demekki 15 saatte 7-8 saaat çalışmış kalan bölümde otomatik yapmış.Bu tamamen ortam şartlarına bağlıdır bunuda unutmayın.

• zırt pırt bozulmz korkma
  • Tamam mbirol bu isi bilen en iyi kisi sensin bu forumda...
    Sana güveniyorum

Simdi konulacak yer 20 metre kare kaç btu alim güney cephe camlar pimapen...

Acaba 2 tane 12000lik alıp farklı odalara mı koysam
    yoksa 1 tane 24lük mü alsam? 12lik 499 yt 24lük 999ytl..

24 fazla mı olur?

Devir ekonomi devri deyip bir tane 12000lik alsak mı paşa paşa..

Tesekkürler mbirol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 13 Ekim 2008; 18:19:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multisplit klima önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 24 lük büyük olur.12likte soğuklarda 20m2 deyetersiz kalabilir.bence 18 lik al derim.Kalite markalarda olsa 12 lik yeterdi ama siz ekonokmik ürün arıyorsunuz.O zaman 18 lik alın.
  • Mbirol bende aynısını düsünmüstüm.
    Tekrar teşekkür ederim yardımların için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.