Şimdi Ara

RTX 4090 şimdi de MSI PSU kablosunu eritti... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Suç Nvidia'da değil ki. Suç kullanıcı da. Bu kablo ile bağlantı yapması gerekirdi.


    RTX 4090 şimdi de MSI PSU kablosunu eritti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soket/kablo eriten kart. Maşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia çuvalladı tam anlamıyla...

  • milletin derdine bak RTX 4090 şimdi de MSI PSU kablosunu eritti... 

    4090'ım olsun. Erimezse:....

  • Samsung note serisine yapılan yaptırımların aynısı Nvidia da yapılmalı. Sonuçta insan hayatı ve sağlığını ilgilendiriyor. Ha Nvidia Amerika tabanlı firma idi pardon. Satın gitsin a......

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu saatten sonra Nvidia'nın gereksiz bir risk aldığını kabullenmek lazım bu kablo ile ama birinin de denemesi gerekiyordu bence kurban 4090 oldu, inşallah kartı ele almayız anladığım kadarıyla 600W'a kadar çıkabilen 4 adet 8pin'e ayrılanlar genel olarak daha fazla problem çıkarıyor sadece 3 tane 8 pinlilere göre

  • xentios kullanıcısına yanıt

    İyi de psu dan 4 tane 8 pin çıkış alıyor zaten. Her birinde 100w dan biraz fazla güç çıkışı var. O kadar da fazla değil. Diyelim ki ekran kartı tarafındaki kablo bükülme veya kablonun ince kalmasından dolayı akımı taşıyamadı ve yandı. Onu anladık ama psu tarafına ne oluyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamandır hem CUDA render için hem de yeni teknolojileri için 4080 çıkınca alırım diye bekliyordum ama ciddi sorunları var, hevesim kaçtı...



    Herkes şu kablolardan hazırlasın



    RTX 4090 şimdi de MSI PSU kablosunu eritti...Movieclipsyoutube
    Back to the Future movie clips: http://j.mp/1BcYInh BUY THE MOVIE: http://amzn.to/veXQMg Don't miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: Doc (Christophe Lloyd) risks life and limb to get Marty (Michael J. Fox) back to the future during the lightning storm. FILM DESCRIPTION: Contemporary high schooler Marty McFly (Michael J. Fox) doesn't have the most pleasant of lives. Browbeaten by his principal at school, Marty must also endure the acrimonious relationship between his nerdy father (Crispin Glover) and his lovely mother (Lea Thompson), who in turn suffer the bullying of middle-aged jerk Biff (Thomas F. Wilson), Marty's dad's supervisor. The one balm in Marty's life is his friendship with eccentric scientist Doc (Christopher Lloyd), who at present is working on a time machine. Accidentally zapped back into the 1950s, Marty inadvertently interferes with the budding romance of his now-teenaged parents. Our hero must now reunite his parents-to-be, lest he cease to exist in the 1980s. It won't be easy, especially with the loutish Biff, now also a teenager, complicating matters. Beyond its dazzling special effects, the best element of Back to the Future is the performance of Michael J. Fox, who finds himself in the quagmire of surviving the white-bread 1950s with a hip 1980s mindset. Back to the Future cemented the box-office bankability of both Fox and the film's director, Robert Zemeckis, who went on to helm two equally exhilarating sequels. CREDITS: TM & © Universal (1985) Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd Director: Robert Zemeckis Producers: Neil Canton, Bob Gale, Kathleen Kennedy, Frank Marshall, Steven Spielberg Screenwriters: Robert Zemeckis, Bob Gale WHO ARE WE? The MOVIECLIPS channel is the largest collection of licensed movie clips on the web. Here you will find unforgettable moments, scenes and lines from all your favorite films. Made by movie fans, for movie fans. SUBSCRIBE TO OUR MOVIE CHANNELS: MOVIECLIPS: http://bit.ly/1u2yaWd ComingSoon: http://bit.ly/1DVpgtR Indie & Film Festivals: http://bit.ly/1wbkfYg Hero Central: http://bit.ly/1AMUZwv Extras: http://bit.ly/1u431fr Classic Trailers: http://bit.ly/1u43jDe Pop-Up Trailers: http://bit.ly/1z7EtZR Movie News: http://bit.ly/1C3Ncd2 Movie Games: http://bit.ly/1ygDV13 Fandango: http://bit.ly/1Bl79ye Fandango FrontRunners: http://bit.ly/1CggQfC HIT US UP: Facebook: http://on.fb.me/1y8M8ax Twitter: http://bit.ly/1ghOWmt Pinterest: http://bit.ly/14wL9De Tumblr: http://bit.ly/1vUwhH7
    https://www.youtube.com/watch?v=AM5EYO5wWMA
  • Valla stokalrda bulmak çok zor dün akşam arkadaşım 50k ya hepsiburada da yakaladı aldı direk normalde kartın ederi 46 47k ama stok olmayınca fiyatına bakmıyorsun. İnşallah başımıza gelmez kabloyu bükmemeye vs. çok dikkat edeceğiz yakmayız inşallah

  • asyagrafik kullanıcısına yanıt

    4090 ı olanların herhangi bir derdi yok. Forumda aynı şeyle alakalı 30 tane konu açıldığına göre olmayanların ve olamayacakların derdi var anlaşılan :)

  • Juzam kullanıcısına yanıt

    Galiba RTX 4090 şimdi de MSI PSU kablosunu eritti... 

  • Nvidia bu seri ile kendi boynuna ilmeği doladı.

    Amd'ye sadece altındaki tabureyi itmek kaldı.

    Onu da yaptı gibi görünüyor.
    Amd tarafında;
    Yeni nesil güç girişi yok, en tepe modelde 2x8pin var sadece
    maksimum 350w güç tüketen,
    Yine 2.5 slotluk yer kaplayan
    29cm altında uzunluğa sahip kartla çıktı karşısına.

    Bu saatten sonra kasamdan GTX 1080i çıkarınca yerine büyük ihtimal Amd gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt

    Max 250W veya 300W olabilir gibi bir düzenleme şart. AB gibi kurumlar bunu uygulayabilir. Enerji sorunu bu aşamadayken 1000W tüketen makine ile oyun oynamak şımarıklıktan başka bir şey değil. Üstelik limitlere yakın çalıştığında performans getirisi o kadar da yüksek olmuyor. Bir noktadan sonra tüketim çok fazla artarken performans getirisi çok az. Gücü 250W'a düşürseler performansın %80 ini yine alırsın. AMD'nin 7000 serisini 65W'a bile düşürsen çok da önemli bir kayıp olmuyor. Ama sidik yarışında geride kalmış oluyor.

  • Bu PSU kablosunu sana kim dedi kulan diye RTX 4090 şimdi de MSI PSU kablosunu eritti... 

  • canskru kullanıcısına yanıt

    Alakası yok kablo da sorun hiç video izlemediniz mi ?

  • 6800xt 6900xt sersinde gram sorun yasamadım 7 bin serisini bekliyorum amd de

  • siz 4090 sahibisiniz sanırım : D

  • asyagrafik kullanıcısına yanıt

    Hocam bilgi vermek için açtım başlığı. 40-45 bin TL bir karta verip konnektörün erimesinden dolayı kullanamamanız sonucunda burada açacağınız başlıkları, atacağınız mesajları ve kusacağınız nefreti tahmin etmek zor değil :)


    Daha 12 saat önce bir vaka daha bildirildi redditte. 4090, bence hatalı üretim bir karttır. Nvidia hala sessiz. Bunu kabullenemeyen fanboyların ne üretimden, ne de kalite kontrolden anladığını düşünüyorum. Varsa yoksa burada boş yapmak işleri.


    İnsanlar bu kartları internette güç konnetörüm yandı diye başlık açmak için veya yanmasını beklemek için almıyor. Oyun veya iş için alıyor.


    Biraz da geyik yapalım, bir kullanıcının yeni 4090 rigi :D



    RTX 4090 şimdi de MSI PSU kablosunu eritti...




  • Biraz elektrik bilen arkadaşlar şöyle bir ürüne güvenilmeyeceğini bilir.


    Siz bu hareketleri ancak havalandırma - su tesisatı gibi yerlerde yaparsınız ve çıkacak sorunlar hayati önem taşımaz...


    4 konnektörü 1 e indirme hareketini elektrikte yaparsanız öyle fazla büktün, az büktün, tam takamadın muhabbetleri döner.


    Sokaktan elektrik-elektronik mühendisi çevirip sorsanız bu uygulama doğru mu diye önce kablo kesit alanını sorar, sonra da tek 12pin taraftaki pinlerin diğerleri ile aynı kesitte olup olmadığını sorar.


    Şu zamana kadar 500W güçle çalışan hangi kartta 8+6 pinle çalıştığını gördünüz de 12 tek pin yapıyorsunuz anlamak güç. 3090 kartınızı bile 3 * 8pin yapmışsınız. Akıl tutulması...



    RTX 4090 şimdi de MSI PSU kablosunu eritti...




  • şu olay amd'nin başına gelseydi nvidia fan boyları buraları yıkmıştı. ve amd'ye edilmedik hakaret bırakılmamıştı. ama gel görki bu rezilliği hemde 1600 dolara sattığı kartlarda yaşatan nvidia için tek kelime edilmiyor. hala daha yok efendim kablo çok bülmüş ondan olmuş yok efendim bilerek yakmışlar zart zurt. hala daha nvidia yı anası babası cucuğuymuş gibi korumaya çalışan embesiller var.


    olay çok basit arkadaşlar. nvidia bu kartın güç konnektorlerini hatalı tasarlamıştır bu kadar basit. nvidia ve fanboyları bunu kabul edip göz yaşlarını gizli gizli akıtmaya devam edebilirler.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.