< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
RTX 3090 vs GTX 1650 tam performans farkı ne kadar?

-
-
Hocam sen çok başka sularda yüzüyorsun. Acaba bir şeyler içip mi konu açtın anlamadım.
-
Gtx 1650 li notebook aldıktan sonra benzer şeyi bende düşündüm, ps5 in ekran kartı gtx 1650 den çok daha güçlü ama bu kartın oyunları 4k 30fps de oynatması gerekiyor, hadi upscale olsun en az 3k da oynatması gerekiyor. Optimizasyon sıkıntısı vs hesaba katarak gtx 1650 nin gelecek nesil oyunların büyük çoğunluğunu en kötü ihtimal 768p-900p de oynatacağını düşünüyorum.
-
6 katı diyebiliriz
-
Tam olarak çok fazla.
-
Evet duygu ve düşüncelerini bizimle dürüstçe paylaştığı için Jumper Kid'i alkışlıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
“Dinsiz bir islam filozofu olarak” ???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başta yeni hesap gibi görünüyor ama profilini gizlediğine göre yüksek ihtimal birinn yan çarı.
Dini yokmuş ama okadar din arasında kendini islam filozofu ilan eden bir gariban, çünkü diğer dinlerin filozofluk gerektirecek bir tarafı olmadığını farketmiş, neyse, açtığı konu da aslında bunu ilan etmek istemesiyle alakalı görünüyor, yani konu aslında ne 1650 nede 3090, ben kendimi islam filozofu ilan ettim, peygamber ilan edicektim ama islama göre başkası gelmiycek o biliniyo ve birsürü denemeleride oldu/oluyorda ama tutmuyor, rezillik oluyor fln, mesih ilan etsem, henüz ne deccal nede mehdi ortalıkta yok, onlardan biri olduğumu ilan etmek için bile erken, çünkü henüz ortada kıyametlik bir durum yok, bende caner taslamanın yolundan gitmeyi deniyorum, becerebileceğimi düşünüyorum, buralarda varsa tartışacak kimse ben burdayım demek istemiş, yani beyaz kuşağa niyet etmiş filozofcuk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 13 Ekim 2020; 4:44:38 >
-
Caner Taslaman'ı hiç sevmem, agnostiğim diyebiliriz.quote:
Orijinalden alıntı: GuvenDMRKBaşta yeni hesap gibi görünüyor ama profilini gizlediğine göre yüksek ihtimal birinn yan çarı.
Dini yokmuş ama okadar din arasında kendini islam filozofu ilan eden bir gariban, çünkü diğer dinlerin filozofluk gerektirecek bir tarafı olmadığını farketmiş, neyse, açtığı konu da aslında bunu ilan etmek istemesiyle alakalı görünüyor, yani konu aslında ne 1650 nede 3090, ben kendimi islam filozofu ilan ettim, peygamber ilan edicektim ama islama göre başkası gelmiycek o biliniyo ve birsürü denemeleride oldu/oluyorda ama tutmuyor, rezillik oluyor fln, mesih ilan etsem, henüz ne deccal nede mehdi ortalıkta yok, onlardan biri olduğumu ilan etmek için bile erken, çünkü henüz ortada kıyametlik bir durum yok, bende caner taslamanın yolundan gitmeyi deniyorum, becerebileceğimi düşünüyorum, buralarda varsa tartışacak kimse ben burdayım demek istemiş, yani beyaz kuşağa niyet etmiş filozofcuk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Senin ne olduğun bizi pek âlâkadar etmiyor fakat belki birgün hiç ummadığın birşey ile karşılaştığında, ne kadar agnos, nekadar tik/y sin, bir daha gözden geçirmen gerekebilir, neyse.
Forumda felsefe bölümü fln mevcut/aşağıda, dilersen orada keyfine göre takılabilirsin.
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam sen çok başka sularda yüzüyorsun. Acaba bir şeyler içip mi konu açtın anlamadım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X